Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزه آموزش و پرورشگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛نصرالله پژمان‌فر نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در نشست تخصصی بررسی سند 2030 عنوان کرد: آنچه تا کنون موجب توسعه انقلاب ما بوده استفاده‌ از مدلهای خود برای اهدافمان بوده است و هر جا گفتمان را رها کرده و از ریل گذاری‌ها فاصله گرفتیم با شکست مواجه شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: طراحی‌های امروز در سازمان‌های جهانی مسیری را طی می‌کند که حاکمیت مستحکم‌تر باشد و سند 2030 در عرصه تعلیم و تربیت ظرفیتی ایجاد کرده که با استفاده از ظرفیت های خود در آموزش تاثیر گذار باشد.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در بند 34 بخش آموزش بیان شده که شروع آموزشهای رسمی با زبان دوم نباشد و مبتنی بر زبان مادری این روند انجام شود.
وی تصریح کرد: نتیجه این تصمیم‌گیری ممنوعیت آموزش قرآن در مراکز پیش دبستانی و مهد کودک ها است.
پژمان‌فر با اشاره به اینکه سند 2030 مملو از نقاط مبهم و چند پهلو بوده گفت: با پذیرش آن اتفاقات بسیار ناگواری برای ما ایجاد خواهد شد.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حق تحفظ برای این سند در نظر گرفته شده تصریح کرد: این حق برای مصونیت از برخی بندهای این سند که مغایرت با قوانین ایران است در نظر گرفته شده اما در واقع چنین شرایطی محقق نخواهد شد و آنچه امروز در سند به آموزش و پرورش مربوط می‌شود تنها بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری لغو شده و حق تحفظ تاثیری نداشته است.
پژمان‌فر با بیان اینکه از 24 اسفند 95 نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش بعد از مایوس شدن از این سند نوشتیم خواستار استفاده از ظرفیتهای قانونی در سند شدیم، یاد آورشد: برای وارد شدن به چنین تعهدات بین‌المللی باید با استدلال کامل به موضوعات وارد عمل شویم و اکنون در وادی بیگانگان قرار داری مبدون آنکه بدانیم چه نقشه‌ای برایمان در نظر گرفته‌اند.
پژمان‌فر با بیان اینکه از 24 اسفند 95 نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش نوشتیم و این مساله بعد از مایوس شدن از این سند بود و خواستار استفاده از ظرفیتهای قانونی در سند شدیم، یاد آورشد: برای وارد شدن به چنین تعهدات بین‌المللی باید با استدلال کامل به موضوعات وارد عمل شویم و اکنون در وادی بیگانگان قرار داریم بدون آنکه بدانیم چه نقشه‌ای برایمان در نظر گرفته‌اند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۴۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند

رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه کمیسیون اصل نود مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد.

به گزارش ایسنا، نصرالله پژمان فر در توضیح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت:کمیسیون اصل نود از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرد. این حکم قانونی از سال ١٣٩٤ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد.

وی ادامه داد: پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند. به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال های ١٤٠١ و ١٤٠٢ ، سازمان های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش فعالیت‌های مصوب در خصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می پذیرد.

وی یادآور شد: در جلسه ۹ اردیبهشت که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند. مطابق این گزارش تابحال ٥٧٠ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

رییس کمیسیون اصل نود اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است که با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

وی توضیح داد: مدیران سامانه بیان کردند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال است و محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کد پستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

پژمان فر همچنین گفت: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد. سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ،ازدواج، طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

وی ادامه داد: با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاهها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن تجلیل شدند
  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد
  • قتل زن مورد علاقه‌ جلوی چشمان مردم در شمال تهران
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • اختتامیه سومین جشنواره افتخار من
  • خواننده خانم قبل از انقلاب، سریال پایتخت را توقیف کرد!
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم