Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@09:49:51 GMT

درخواست قطر برای واردات تخم‌مرغ از ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۴۵۹۳۸

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن از درخواست قطر برای واردات تخم مرغ از ایران خبر داد و گفت: رایزنی ها با این کشور برای صادرات این کالا آغاز شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا ترکاشوند در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با اشاره به مزایای اجرای قانون انتزاع و مخالفت تشکل های کشاورزی با لغو این قانون اظهار داشت: یکی از مزایای این قانون، بحث کوچک‌سازی و چابک‌سازی دولت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن افزود: روز گذشته قطری ها از ایران درخواست صادرات تخم مرغ به کشورشان را داشتند؛ اما پروتکل های بهداشتی لازم برای انجام این کار وجود نداشته و مسئولان وزارت جهاد کشاورزی کمتر از ۱۲ ساعت، این مساله را حل کرده اند؛ در صورتی که اگر قرار بود این موضوعات در وزارتخانه های مجزا دنبال شود، زمان زیادی به طول می انجامید.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره اینکه آیا اکنون صادرات تخم مرغ به کشور قطر آغاز شده است؟ گفت: ما رایزنی ها را برای انجام این کار آغاز کرده ایم.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن درباره اینکه قطری ها چه میزان تخم مرغ از ایران خواسته اند؟ گفت: فعلا ما در ابتدای کار هستیم و وقتی صادرات آغاز شد، آمار را اعلام می کنیم.
ترکاشوند در بخش دیگری از سخنان خود به بحث تثبیت نهاده ها در طی سالیان اجرای قانون انتزاع اشاره و خاطرنشان کرد: طی سالیان اخیر ما شاهد تثبیت نهاده ها در بازار بودیم، در حالی که اوایل سال ۹۲ علاوه بر اینکه با مشکل تأمین نهاده ها در بازار مواجه شدیم، قیمت این نهاده ها نیز بسیار گران بود؛ اما در حال حاضر قیمت کنجاله بین ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان تثبیت شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این، تعرفه های مناسبی برای واردات کالاهای مختلف در نظر گرفته شده تا کالای خارجی با قیمت پایین وارد نشود که تولیدات داخل آسیب ببیند. همچنین طی این مدت، از واردات بی رویه جلوگیری شده است.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه کارشناسان عملکرد وزارت جهاد کشاورزی را در بحث تنظیم بازار بسیار ضعیف ارزیابی کرده اند و معتقدند که این وزارتخانه در بحث تنظیم بازار کالاهای اساسی نتوانسته آنچنان که باید، عمل کند، تصریح کرد: این مشکلات قبل از این چهار سال هم، در بازار وجود داشته و کمتر از الان نبوده است؛ آن زمان هم این نوسانات گاهی شدت زیادی می‌گرفت. به عنوان مثال یک بار مساله ای برای بازار مرغ به وجود آمد که تبعات اجتماعی زیادی به دنبال آن ایجاد شد.
ترکاشوند با بیان اینکه قانون انتزاع هنوز به طور کامل اجرا نشده است، افزود: در این زمینه کارشکنی هایی انجام شد که وزارت جهاد کشاورزی در انجام وظایف خود موفق نشود و با این حال ما باز هم معتقدیم نسبت به گذشته، وضعیت بهتری داشتیم.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۵۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودرو | مردم هم می توانند این خودروها را ثبت نام و خریداری کنند
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران