Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@03:53:13 GMT

كلاهبرداري لوكس با طعم ازدواج

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۴۷۹۴۱

متهمی كه با هدف كلاهبرداري از شهروندان يك شركت كاغذي واردات خودرو راه‌اندازي كرده بود به يكي از مشتريانش علاقه‌مند شد و از او و خانواده‌اش هم كلاهبرداري كرد.متهمی كه با هدف كلاهبرداري از شهروندان يك شركت كاغذي واردات خودرو راه‌اندازي كرده بود به يكي از مشتريانش علاقه‌مند شد و از او و خانواده‌اش هم كلاهبرداري كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متهم 27‌ساله كه محمد نام دارد خود را فرزند يكي از فرماندهان ارشد نظامي معرفي كرده بود.به گزارش جوان، اول خرداد‌ماه، دختر جواني وارد كلانتري 101 تجريش شد و از مدير يك‌شركت واردات خودرو كه محمدپرهام نام داشت به اتهام كلاهبرداري ميلياردي از او و خانواده‌اش شكايت كرد. وقتي پرونده براي بررسي بيشتر به پايگاه يكم پليس‌آگاهي فرستاده شد، دختر جوان اطلاعات بيشتري از محمدپرهام در اختيار پليس گذاشت.
او توضيح داد: مدتي قبل هنگام پرسه در شبكه‌هاي اجتماعي متوجه آگهي يك‌شركت واردات و فروش خودرو‌هاي خارجي به نام ميهن‌تك‌رو شدم. از آنجا كه قصد خريد داشتم به دفتر شركت در خيابان جردن مراجعه كردم و براي خريد يك خودروي اپتيما كه 140 ميليون تومان قيمت داشت با مدير شركت كه خودش را محمدپرهام معرفي كرد، حرف زدم. بعد از عقد قرارداد 5 ميليون تومان پرداخت كردم و قرار شد بقيه پول را هنگام تحويل خودرو پرداخت كنم.دختر جوان ادامه داد: پس از چند روز محمدپرهام به بهانه‌هاي مختلف تماس مي‌گرفت و درخواست ملاقات مي‌كرد. وقتي براي اولين‌بار سر قرار حاضر شدم، گفت كه به من علاقه دارد و پيشنهاد ازدواج داد.
او گفت كه پدرش يكي از فرماندهان ارشد نظامي است و به واسطه شغلش مدام به خارج از كشور سفر مي‌كند. محمدپرهام مدعي شد كه با وزارتخانه‌ها، ارگان‌هاي مهم دولتي و نظامي ارتباط دارد.
او در ملاقات‌هاي بعدي با انواع خودروهاي خارجي سر قرار حاضر مي‌شد. او هر بار انواع تجهيزات پليسي را به من نشان مي‌داد و مدعي بود كه براي حمل آنها مجوز دارد. همين موضوع سبب شد تا به حرفش اعتماد كنم.دختر جوان گفت: محمدپرهام يك روز براي خواستگاري به خانه‌مان آمد و درخواستش را با خانواده‌ام مطرح كرد. وقتي موضوع خواستگاري جدي شد، اعتمادم به او هم بيشتر شد. بعد از آن خانواده‌ام به خاطر اعتمادي كه به من داشتند به خواستگاري محمدپرهام جواب مثبت دادند، بنابراين او رسماً وارد خانواده ما شد.
دختر جوان ادامه داد: مدتي كه از نامزدي ما گذشت او مدعي شد كه فرصت مناسبي براي سرمايه‌گذاري در واردات خودروهاي خارجي در اختيار او قرار گرفته است. او به اين بهانه 560 ميليون تومان از خانواده‌ام گرفت.
محمدپرهام وقتي متوجه شد، پدرم قصد ساخت و ساز در زمين 500 متري در لواسان را دارد، مدعي شد كه مي‌تواند در كمترين فرصت همه مقدمات قانوني را با كمترين زمان انجام دهد. او به اين بهانه 400 ميليون تومان ديگر از پدرم گرفت، اما بعد از آن به طور ناگهاني ناپديد شد. بعد از مطرح شدن شكايت، تيمي از كارآگاهان پايگاه يكم پليس‌آگاهي راهي شركت ميهن‌تك‌رو شدند. خيلي زود معلوم شد كه شركت اجاره‌اي بوده و مدتي قبل تخليه شده است. همچنين معلوم شد كه شركت كاغذي و ثبت قانوني نشده بود.در شاخه ديگري از تحقيقات معلوم شد كه چك‌هاي محمدپرهام را دو نفر از كارمندان شركت به نام‌هاي سعيد و حميدرضا نقد كرده‌اند. كارآگاهان محل زندگي اين دو نفر را در خزانه و يافت‌آباد شناسايي كرده و پنجم خردادماه آنها را بازداشت كردند.
شاكي در مواجهه با سعيد و حميدرضا به پليس گفت: وقتي محمدپرهام مي‌گفت كه فرزند يكي از فرماندهان ارشد نظامي است، اين دو نفر حرف‌هاي او را تأييد مي‌كردند.
سعيد و حميد‌رضا وقتي مورد تحقيق فني پليس قرار گرفتند، گفتند كه متهم مدتي قبل با هدف كلاهبرداري شركت را تأسيس كرد، حالا هم در خانه‌اي اجاره‌اي در نياوران پنهان شده است. با اطلاعاتي كه دو متهم در اختيار پليس گذاشتند، محمد 13 خردادماه سوار بر خودروي بي‌ام‌و مدل z4 بازداشت شد.خيلي زود معلوم شدكه متهم هيچ وابستگي به افراد سرشناس كشور ندارد و با هدف كلاهبرداري اين ادعاها را مطرح كرده بود. همچنين تحقيقات بعدي نشان داد كه محمد اين خودرو را از يك شركت خصوصي كرايه اتومبيل در شمال شهر كرايه كرده است. با مراجعه به اين شركت معلوم شد كه او در همه ملاقات‌هايش با شاكي با خودروهايي كه از اين شركت كرايه مي‌كرد سر قرار حاضر مي‌شد.كارآگاهان در بررسي‌هاي بعدي متوجه شدند كه شكايت‌هاي مشابه ديگري هم عليه متهم مطرح شده است، بنابراين شاكيان را به اداره پليس دعوت كردند. شاكيان گفتند كه ده‌ها ميليون تومان براي خريد خودروهاي خارجي به متهم پرداخت كرده‌اند.سرهنگ كارآگاه كرم يوسف‌وند، رئيس پايگاه يكم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهم از سوي بازپرس صادر شده و مالباختگان و شاكياني كه موفق به شناسايي متهم شده‌اند، مي‌توانند به پايگاه يكم پليس آگاهي تهران بزرگ در بزرگراه شهيد صدر‌ (‌مسير شرق به غرب‌)، ابتداي خيابان شهيد قلندري شمالي مراجعه كنند.
وي از كساني كه اطلاعاتي درباره ديگر جرائم متهم دارند‌، خواست اطلاعات خود را از طريق شماره تماس 21868310 در اختيار كارآگاهان پايگاه پليس آگاهي تهران بزرگ قرار دهند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۷۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح جزئیات پرونده کلاهبرداری اظهار داشت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

وی تصریح کرد: مجرمان با استفاده از ترفند‌های زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کد‌های مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.

سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد، اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفند‌های ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌نمایند قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتور‌های تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس‌ها نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • کلاهبردار حرفه‌ای درکنگان دستگیر شد