Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ابولفضل پوروفایی» عضو کارگری شورای عالی اشتغال در گفت و گو با ایلنا، اظهار داشت:‌ طرح کارورزی به صورت سوال برانگیزی در بهمن‌ماه گذشته بدون حضور نمایندگان گروه کارگری در شورای عالی اشتغال تصویب شد.

وی در توضیح مقصود خود از سوال انگیز خواندن نحوه تصویب طرح کارورزی گفت: از آنجا که مفاد این طرح در تعارض آشکار با حقوق بنیادین نیروی کار است، این پرسش مطرح می‌شود که آیا نویسندگان طرح کارورزی از فرصتی که با غیبت نمایندگان کارگری بدست آمده بود برای تصویب این طرح استفاده کرده‌اند؟

مسئول کانون شوراهای اسلامی کار استان مرکزی که عقیده دارد در صورت حضور اعضای کارگری شورای عالی اشتغال، تصویب طرح کارورزی امر ساده‌ای نبود، ادامه داد: چون اجرای طرح کاروزی به صورت مستقیم منافع صنفی کارگران را تحت الشعاع قرار می‌دهد، با مصوبه مذکور باطل و جلسات مذاکره برای بررسی ابعاد آن با حضور نمایندگان صنفی کارگری برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در عین حال خواستار آن شد تا این بار مسئولیت بررسی این طرح نه از مجاری شورای عالی اشتغال که از طریق مداخله شورای عالی کار صورت بگیرد

پوروفایی علت اصلی مخافت ها با این طرح را به خطر انداختن اشتغال موجود توسط آن دانست و افزود:‌ دولت باید برای خلق یک شغل در صنایع بالادستی ۱ و نیم میلیارد تومان هزینه کند در این شرایط نمی‌توانیم به سادگی اشتغال موجود را با یک طرح کاملا شتاب زده و صورت بندی نشده به خطر اندازیم.

این عضو هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور در ادامه با اشاره به مغایرت های طرح کاروررزی با اهداف قانون برنامه پنجم توسعه و فصل پنجم قانون کار، تصریح کرد: قوانین در جهت توسعه انسانی و صیانت از حقوق نیروی کار به کاروررزی و ضرورت تربیت کارورزی توجه کرده اند.

پوروفایی با بیان اینکه در طرح کارورزی هر دو مولفه توسعه انسانی و حقوق نیروی کار قربانی نوعی صیانت از سرمایه شده اند،‌ گفت: در طرح فوق دست کارفرمایان برای جذب کارورزان و اخراج بی ضابطه آنان بازگذاشته شده است این در حالی است که اگر قرار باشد صرفا به کارفمایان امتیاز دهیم می توان این کار از روش های دیگری نیز انجام داد.

رئیس کانون شورای اسلامی کار استان مرکزی در پایان با بیان اینکه قرار است در فاز اول طرح کارورزی بیش از ۱۰۰ هزار نفر برای کارورزی جذب شوند، تصریح کرد: در نظر داشته باشیم که اگر ۱۰۰ هزار نفر بخواهند برای ۲ سال تنها یک سوم حداقل دستمزد (چیزی معادل ۳۰۰ هزار تومان) حقوق دریافت کنند چه فاجعه معیشتی پیش خواهد آمد و در نهایت با عدم جذب آنها زمینه گسترش آسیب‌های اجتماعی در همه ابعاد آن را فراهم ساخته‌ایم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۱۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از پرداخت ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و وام قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی در استان خبر داد و گفت: نرخ بیکاری در استان بوشهر به ۶.۱ درصد کاهش یافت. - اخبار استانها -

مصدق کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با گرامیداشت هفته کار و کارگر، جمعیت بیمه شده کارگری تحت پوشش تأمین اجتماعی را 354 هزار نفر دانست و اظهار داشت: این کارگران در 23 هزار واحد کارگری فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به حوزه کارگری و اشتغال شده است گفت: در 2 سال گذشته افزون بر 58 هزار اشتغال در استان بوشهر ایجاد شد که این تعداد شغل در سامانه رصد اشتغال کشور به ثبت رسیده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی در دولت سیزدهم را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در 2 سال گذشته 2 هزار و 300 میلیارد تومان تسهیلات و وام قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی در استان بوشهر پرداخت شده است.

کشاورزی نرخ بیکاری در استان بوشهر را 6.1 درصد اعلام و بیان کرد: میزان مشارکت اقتصادی در استان بوشهر به 41.8 درصد رسیده است که نشان از رونق این عرصه دارد.

وی رسیدگی به مطالبات کارگران را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: سال گذشته 8 هزار مورد رأی به شکایات کارگران در هیئت‌های حل اختلاف و هیئت‌های تشخیصی استان بوشهر صادر شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر با تأکید بر توجه به اصلاح ساختار مشاغل سخت و زیان‌آور اضافه کرد: اکنون بخشی از مشاغل در استان بوشهر در این عرصه سردرگم هستند که نیاز به اصلاح ساختار مشاغل است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر