Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایگان گفت: تا کنون هیچ مورد مشکوکی از بیماری تب کریمه کنگو در خوروبیابانک مشاهده نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازسفیرخور؛ رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوروبیابانک در گفتگو با خبرنگار ما گفت: تا کنون هیچ مورد مشکوک به تب کریمه کنگو در شهرستان مشاهده نشده است.

مصطفی شایگان با اشاره به اطلاع رسانی در فضای مجازی در مورد روش های انتقال و پیشگیری از این بیماری گفت: عامل انتقال تب کریمه کنگو ویروس است که درمان آن را دشوار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این بیماری در دام علائم و جلوه خاصی ندارد و گاهی تب کمی در دام مشاهده می شود که شاید دامدار متوجه آن هم نشود ولی بعد از بروز تب تا 10 روز این حیوان می تواند ناقل بیماری شود و پس از این مدت خود به خود دام از این بیماری بهبود می یابد.

شایگان گزش کنه و نیش حشرات را عامل اصلی انتقال ویروس عنوان کرد و افزود: این بیماری از تماس سطح بدن که خراشیده یا زخم باشد با خون آلوده منتقل می شود و افرادی مانند دامداران، قصاب ها و کارکنان کشتارگاه ها و پرسنل بیمارستان ها در معرض خطر هستند.

وی زنان خانه دار را از دیگر گروه های در معرض خطر معرفی کرد و افزود: زنان خانه دار باید مراقب باشند در منزل برای تکه کردن گوشت از دستکش استفاده کنند و پوست خراشیده یا زخم شده با گوشت تماس پیدا نکند.

رئیس شبکه دامپزشکی خوروبیابانک با بیان این که ویروس از دو راه پخته شدن و قرار گرفتن برای 24 ساعت در فضای یخچال از بین می رود تصریح کرد: شهروندان گوشت خام را از مراکز معتبر تهیه کنند و پس از خرید 24 ساعت درون یخچال نگه داری کنند تا احتمال وجود این ویروس از بین برود.

وی افزود: همشهریان توجه داشته باشند که فریز کردن یا در فریزر قرار دادن گوشت این ویروس را از بین نمی برد.

شایگان خاطر نشان کرد: مردم گوشت را فقط از منابع معتبر تهیه کرده و در هنگام خرید به مهر بازدید بهداشتی روی لاشه توجه کنند.

وی با اشاره به افزایش فعالیت حشرات در فصل گرما گفت: دامداران به صورت مستمر محل فعالیت خود را سم پاشی کنند تا از رشد و تکثیر این حشرات جلوگیری شود.

رئیس شبکه دامپزشکی خوروبیابانک افزود: خرید و فروش غیرقانونی دام و دام هایی که از استان های مرزی وارد می شوند می تواند باعث انتقال این آلودگی در شهرستان شود و فروشندگان دوره گرد باید از شبکه دامپزشکی مجوز فروش دام داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است

فلوشیپ تصویربرداری مداخله‌ای اعصاب (اینترونشنال نورورادیولوژی) گفت: میزان مرگ و میر در میان افرادی که سکته مغزی ناشی از آلودگی هوا دارند، بیشتر و حدود ۲۴ درصد مرگ و میر ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد سعادت نیا امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: تماس کوتاه‌مدت و طولانی‌مدت با آلودگی هوا روی سیستم مغز و اعصاب تأثیر می‌گذارد که تماس از هفت تا ۳۰ روز با آلاینده‌ها کوتاه‌مدت و بیشتر از این میزان، بلندمدت تعریف شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین مطالعات انجام شده به منظور تأثیر آلودگی هوا بر سکته مغزی بوده است که اثری معادل مصرف دخانیات روی سیستم مغز و اعصاب دارد، افزود: میزان مرگ و میر در میان افرادی که سکته مغزی ناشی از آلودگی هوا دارند، بیشتر و حدود ۲۴ درصد مرگ و میر ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است.

فلوشیپ تصویربرداری مداخله‌ای اعصاب (اینترونشنال نورورادیولوژی) با بیان اینکه عامل 2.5pm احتمال ابتلاء به بیماری ام‌اس را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده، در طول ۱۰ سال محقان شاهد شیوع افزایشی بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون در اثر آلودگی هوا بوده‌اند.

سعادت نیا با اشاره به افزایش میزان بروز سردرد در روزهای دارای هوای آلوده در پی فعال شدن یک رفلکس مغزی ادامه داد: این رفلکس، مکانیزم اصلی شروع سردردهای میگرنی نیز به شمار می‌رود، از همین رو تعداد موارد سردردهای میگرنی و شدت آن با قرارگیری در معرض آلودگی هوا بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه صرع و حملات آن، با آلودگی هوا ارتباط مستقیم دارد و در صورت قرارگیری در معرض هوای آلوده شاهد افزایش این بیماری خواهیم بود، گفت: آلودگی هوا سیستم التهابی در بدن ایجاد و تشنج‌های ناشی از صرع را بیشتر می‌کند.

فلوشیپ تصویربرداری مداخله‌ای اعصاب (اینترونشنال نورورادیولوژی) خاطرنشان کرد: مطالعاتی در کشور در زمینه‌های آلودگی‌های هوا و بیماری مغز و اعصاب انجام نشده و مطالعات جهانی با توجه به میزان آلاینده‌های مختلف می‌تواند به کشور ایران نیز تعمیم پیدا کند.

کد خبر 751509

دیگر خبرها

  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند