Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@21:18:55 GMT

صادرات صنایع کوچک فارس به ۱۸۳ میلیون دلار می‌رسد

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۵۳۱۳۱

صادرات صنایع کوچک فارس به ۱۸۳ میلیون دلار می‌رسد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس از برنامه‌ریزی و حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی فارس برای افزایش صادرات غیر نفتی صنایع کوچک و متوسط به ۱۸۳ میلیون دلار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس، شاهپور قنبری در نشست مشترک با شرکت‌های مدیریت صادرات (EMC) و کنسرسیوم‌های صادراتی استان فارس اظهار داشت: بر اساس هدف‌گذاری انجام شده در سطح وزارت صنعت، معدن و تجارت تا پایان سال برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات غیرنفتی صنایع کوچک به میزان 2 میلیارد دلار به سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران محول شده و در این زمینه سهم استان‌های کشور نیز مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این برنامه‌ریزی هدف‌گذاری صادرات صنایع کوچک و متوسط برای استان فارس حدود 183میلیون دلار تعیین شده است، گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان فارس و وجود ظرفیت‌های صنعتی و فعالیت کنسرسیوم‌ها و تشکل‌های صادراتی دستیابی به این هدف امکان‌پذیر است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به فعالیت کنسرسیوم‌های صادراتی فرش دستباف، گلاب و عرقیات گیاهی، سنگ شمال و ترشیجات و شوریجات و رب گوجه در استان فارس و نقش این کنسرسیوم‌ها درافزایش و تسهیل امور صادراتی، افزود: باید با رفع موانع و مشکلات و هم‌افزایی و مشارکت در کارگروهی زمینه افزایش صادرات فراهم شود.

وی بازاریابی در کشورهای جدید هدف صادراتی و اعزام فعالان صنعتی به نمایشگاه‌های معتبر خارجی را از برنامه‌هایی اعلام کرد که با حمایت‌های این شرکت امسال به طور ویژه انجام خواهد شد.

قنبری همچنین با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی و بخش دولتی نیز در تحقق افزایش میزان صادرات نقش مهمی برعهده دارند از برگزاری جلسات مختلف با دستگاه‌های اجرایی مرتبط به منظور رفع موانع صادراتی و تسهیل در امور صادرات خبر داد و عنوان کرد: در این زمینه با تعامل موجود در استان امیدواریم گام‌های موثری برداشته شود.

وی با بیان اینکه بیش از 94 درصد از صنایع استان را صنایع کوچک و متوسط تشکیل می‌دهند از مهم‌ترین مشکلات اغلب این صنایع را ضعف در مدیریت صادرات، عدم تخصصی بودن این امر و نبود استراتژی لازم در بخش صادرات اعلام کرد و گفت: امسال برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی مدیریت صادرات برای صنایع کوچک و متوسط در اولویت برنامه‌های آموزشی قرار دارد و در این زمینه هزینه‌های این دوره‌ها را به صورت یارانه پرداخت خواهیم کرد.

انتهای پیام/

R41382/P1336/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد

ترکمنستان ۲.۴ میلیارد دلار از صادرات گاز به چین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ درآمد داشت، در حالی که روسیه ۲ میلیارد دلار درآمد داشته است.

به گزارش ایسنا، غول انرژی گازپروم روسیه در اوایل سال ۲۰۲۴ با هیاهوی زیادی اعلام کرد از ترکمنستان به عنوان بزرگترین تامین کننده گاز طبیعی چین از نظر حجم عرضه، پیشی گرفته است، اما وقتی از درآمدهای صادراتی صحبت می‌شود، عشق آباد همچنان بالاتر از مسکو قرار دارد.

طبق گزارش پورتال نفت و گاز ترکمنستان، عشق آباد در سه ماهه اول سال میلادی جاری، ۲.۴ میلیارد دلار از صادرات گاز به چین درآمد داشته است. این رقم توسط داریو که محبوبترین وب سایت خبری ازبکستان است، تائید شده است. در گزارش داریو خاطرنشان شده است روسیه در همین مدت، ۲ میلیارد دلار از فروش گاز خود به پکن درآمد داشته است.

دلیل اختلاف بین حجم صادرات و درآمد حاصل از آن، این است که چین، گاز روسیه را با تخفیف خریداری می‌کند. نیاز کرملین به نقدینگی برای سرپا نگه داشتن کشور و در عین حال، تامین هزینه های جنگ در اوکراین، روسیه را از بیشتر اهرم های مذاکره خود در معاملاتش با پکن، محروم کرده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، برتری روسیه در حجم صادرات ممکن است تا زمانی ادامه یابد که تخفیف های چشمگیر این کشور در فروش گاز ادامه داشته باشد. نشریه مستقل «کرونیکل ترکمنستان» گزارش کرده است ظرفیت خط لوله گاز «قدرت سیبری» روسیه به چین در سال ۲۰۲۵، حدود ۳۸ میلیارد متر مکعب پیش بینی شده است. در همین حال، ظرفیت جمعی سه خط لوله که ترکمنستان و چین را به هم متصل می کند، به ۵۵ میلیارد متر مکعب می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی