Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح افزا گفت: حضور زنان در ورزشگاه ها نه به صلاح زنان ما، نه به صلاح مردان و نه به صلاح کشور ما است چرا که هم اکنون در ورزشگاه های ما مردان هم به راحتی نمی توانند حضور داشته باشند چه رسد به زنان.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آرمان زنان؛ مسئله ورود زنان به ورزشگاه ها یکی از مسائلی است که در خم یک کوچه مانده و همانند یک چراغ هر از گاهی توسط مسئولان روشن شده و دوباره خاموش می شود و برای این مسئله هنوز تصمیمی گرفته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال گذشته معاون زنان و خانواده دولت یازدهم در گفت وگو با رسانه ها حضور زنان در سالن های ورزرشی را مطالبه اصلی آنها بیان کرده و حتی تلاش های زیادی برای تحقق این امر انجام داد!

فریبا محمدیان، معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان امروز در گفتگو با ایرنا گفته است: این وزارتخانه در صدد فراهم کردن شرایط فرهنگی مناسب برای حضور زنان در مراکز ورزشی به عنوان تماشاگر است.

* حضور زنان در ورزشگاه ها نه به صلاح زنان، نه به صلاح مردان و نه به صلاح کشور است

قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان در گفتگویی در این باره اظهار کرد: ممنوعیت حضور زنان در ورزشگاه ها برطرف نمی شود و معاونت امور زنان ریاست جمهوری هم اجازه انجام چنین کاری را ندارد.

فرشته روح افزا افزود: معاونت امور زنان ریاست جمهوری تعیین کننده نیست و ما می بینیم شادی صدر در خارج از کشور دیکته می کند که چنین اتفاقی بیفتد و برخی هم در داخل کشور که خود این فضا را قبول دارند، سمعا و طاعتا می پذیرند.

وی تصریح کرد: حضور زنان در ورزشگاه ها نه به صلاح زنان ما، نه به صلاح مردان و نه به صلاح کشور ما است چرا که هم اکنون در ورزشگاه های ما مردان هم به راحتی نمی توانند حضور داشته باشند چه برسد به زنان.

* محیط های ورزشی ما از نظر بهداشتی و فرهنگی سالم نیست

روح افزا اضافه کرد: در ورزشگاه ها حرف های رکیک زده و رفتارهای زشتی دیده می شود که در شءن یک خانم نیست و اگر خانواده باشند وضعیت به مراتب بدتر خواهد شد و ممکن است به توهین و درگیری بین خانواده ها بینجامد.

وی با بیان اینکه محیط های ورزشی ما از نظر بهداشتی و فرهنگی سالم نیست حتی سرویس بهداشتی مناسبی هم ندارند، گفت: هرگاه توانستیم فرهنگسازی کنیم و محیط های ورزشی را سالم کنیم می توان توقع داشت که زنان نیز در این محیط ها حضور داشته باشند کما اینکه در آن شرایط هم باید نظر علما را پرسید چون کشور ما یک کشور اسلامی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه هر کسی پیگیر این مسائل است باید اول مشکلات زنان را حل کند، اذعان کرد: در کشوری که زنان تا گلو غرق در مشکلات هستند نظیر بیکاری، تورم، مشکلات ازدواج، بالارفتن سن ازدواج، افزایش طلاق، بحث مرخصی زایمان، بحث خانم های خانه داری که بیمه نیستند، بحث مشکلات خانواده هایی که مردان معتاد دارند، بحث خانواده هایی که زیر خط فقر زندگی می کنند و هزاران مشکلی که در حوزه زنان و خانواده وجود دارد که بسیار هم مهم هستند نباید فقط به فکر سوت و کف زدن زنان باشیم.

وی ابراز کرد: عمده کشورهایی که چنین شرایطی را برای تفریح زنان ایجاد کرده اند ابتدا مشکلات این قشر را حل کرده اند لذا ما ابتدا مشکلات زنان و خانواده را حل کنیم و سپس به این موضوع توجه کنیم که وقتی خانمی در ورزشگاه حضور پیدا می کند کاری کنیم که مورد سوء قصد و آزار قرار نگیرد.

روح افزا بیان کرد: خانم ها می توانند برای تماشای برخی ورزش ها مثل والیبال که مسابقه هیجانی آنچنانی محسوب نمی شوند حضور پیدا کنند کما اینکه در کشور ما که خانم ها از ابتدا برای دیدن این مسابقات حضور داشته اند و مشکلاتی هم به وجود نیامده و نخواهد آمد چون سالن های اینگونه ورزش ها امن تر هستند اما آیا واقعا سالن های فوتبال و چنین ورزش های تنش زایی امنیت خوبی برای خانم ها دارند؟!

* ضرورت کار کردن مسئولان در حوزه ورزش بانوان

وی تاکید کرد: اگر مسئله ورزش زنان است باید در این باره کار کرد که زنان و دختران ما با نشاط شوند و به سمت سلامت بانوان و حتی قهرمانی آن ها پیش برویم اما برای تماشای مسابقات مردان، آیا مسئولان می توانند تضمین کنند که هیچ اتفاقی برای خانم ها نیفتد و مسئله اخلاقی پیش نیاید؟

قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان با اشاره به بالا رفتن سن ازدواج در کشور، ابراز کرد: در حال حاضر حدود 11 میلیون جوان در سن ازدواج داریم که اگر این جوانان را در محیط های هیجانی هم بفرستیم کار درستی نیست؛ بنابر این دولت اگر راست می گوید قانون تسهیلات ازدواج را عملیاتی کند و به جوانان وام ازدواج و مسکن بدهد و درست همان وعده هایی که برای گرفتن رای از مردم داده بود را انجام دهد تا مشکلات جوانان حل شود.

وی با بیان اینکه امروزه برخی جوانان با مدرک دکترا بیکار هستند، گفت: متاسفانه مسئولان از بس دغدغه رفع مشکلات مردم را ندارند و یا توان ندارند که کاری بکنند و مشکلات جامعه را حل کنند، به جای اینکه رفع مشکل کنند به مشکلات اضافه کرده و مباحث پیش پا افتاده و مشکل آفرینی نظیر حضور زنان در ورزشگاه ها را مطرح می کنند.

* حق دختر و پسر ایرانی ازدواج، تشکیل خانواده و اشتغال است

روح افزا اذعان کرد: حق دختر و پسر ایرانی ازدواج و تشکیل خانواده است، حق دختر و پسر ایرانی اشتغال است، حق اینها زندگی کردن در یک محیط ارام است، حق یک مادر مرخصی زایمان است، حق زن خانه دار بیمه زنان خانه دار است، چرا مسئولان به این مسائل بی توجهند؟

وی ادامه داد: اگر یک جستجو کنیم متوجه می شویم اولین بار مسئله حضور زنان در ورزشگاه ها را چه کسی مطرح کرد؟ خانمی که روی کتیبه های امام حسین(ع) تکیه داده و از نظر انسانی در سطحی بسیار پایین است می نشیند در VOA و دستور می دهد و برخی مسئولان نیز سمعا و طاعتا انجام می دهند.

به گفته وی، مشکل ما اینجا است که چنین مسئولانی گوش به فرمان چنین افرادی هستند در حالی که ما زنان فرهیخته بسیاری برای مشورت داریم.

* هرگاه توانستیم بستر ورود زنان به ورزشگاه ها را فراهم کنیم می توان درباره اصلاحیه های فرهنگی آن سخن بگوییم

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: حرف من با کسانی که پیگیر حضور زنان در ورزشگاه ها هستند این است که آیا خودشان حاضرند در این جمع بنشینند، مسلما حاضر نیستند و این موضوع نه از نظر شرع و نه عقل پذیرفته نیست، اصلا کدام مرد باغیرتی می تواند قبول کند خانمش به ورزشگاه برای تماشای مسابقات برود؟

وی تاکید کرد: برای حضور زنان در ورزشگاه ها باید بسترسازی و اصلاح زیرساختی انجام دهیم که اصلاح زیرساخت ها چندین سال طول می کشد بعد می توان به سراغ اصلاحیه های لازم فرهنگی برای این حضور رفت.

* مسئولانی که در مدیریت یک تشییع جنازه ناتوان اند چگونه می توانند حضور زنان در ورزشگاه را مدیریت کنند

روح افزا با اشاره به تشییع جنازه یکی از مسئولان نظام در سال گذشته گفت: چندی پیش شاهد برخی مسائل ناهنجار در یک تشییع جنازه بودیم، چه سخنان ناپسندی که در فیسبوک و … به عنوان یادداشت منتشر شد، مسئولانی که نتوانستند حضور زنان در یک تشییع جنازه ساده را مدیریت کنند، چگونه می توانند حضور آن ها را در ورزشگاه ها مدیریت کنند؟

وی تاکید کرد: اگر روزی بستر و زیرساخت های حضور زنان در ورزشگاه ها محیا شد باید ورزشگاه هایی ساخته شود که محیط آن ها برای خانم ها مناسب باشد و ورودی و خروجی آن ها تا چندین کیلومتر جدا باشد چرا که برخی افراد در جلوی ورزشگاه ها اتوبوس می شکنند، شیشه می شکنند و حتی یکدیگر را می زنند که حضور خانم ها در آن بین به صلاح نیست.

* محیط های اختلاط از نظر شرع، روانشناسی و جامعه شناسی ناپذیرفتنی است

قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان، بیان کرد: مسئولان پیگیر به این سوال پاسخ دهند که منفعت زنان و مردان از حضور مختلط در ورزشگاه ها چیست؟ مسلما محیط های اختلاط تنش زا هستند مثل برگزاری کنسرت در دانشگاه ها یا اردوهای مختلط دانشجویی که منفعتی برای دختران و پسران ما ندارد و از نظر شرع، روانشناسی و جامعه شناسی نیز پذیرفته نیست.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه برخی به قوانین حاکم بر کشور دهن کجی می کنند در حالی که دود این لجبازی ها به چشم مردم رفته و چکش آن بر سر دختر و زن ایرانی خواهد خورد و بنابراین باید به چنین افرادی گفت که اگر برای مردم دلسوز هستید بیشتر از این آن ها را آزار نداده و به فکر برطرف کردن مشکلات آن ها باشید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۴۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است

نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز پیرامون جزییات برگزاری آیین شصت و دومین سال جایزه البرز در بخش نخبگانی صبح امروز با حضور جمعی از اصحاب رسانه در بنیاد فرهنگی البرز برگزار شد.

حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز ضمن تشکر از حاضران جمع گفت: تشکیل جلسه ما در راستای جایزه البرز است. جایزه البرز به عنوان قدیمی ترین جایزه ما در کشور شناخته شده است که بیش از شصت سال پیش پایه گذاری شد. در این سالیان بیش از ۶ هزار نخبگان ما در کشور را شناسایی کرده ست.

وی ادامه‌داد: بر اساس مستندات نتیجه تلاش‌های جایزه البرز باید در راستای سه محور ممتاز تعریف شود و این محور را آقای البرز در بیش از شصت سال گذشته مشخص کرده اند. 

وی افزود: بنابر این امسال شاهد برگزاری شصت و دومین جایزه البرز هستیم. جایزه البرز قدیمی ترین و تنها جایزه علمی کشور است که بر سنت حسنین اعتا می‌شود و در این بنیاد بنا بر این بوده است تا کمک هیچ خیر یا نهاد دولتی را نداشته باشیم. جایزه البرز تنها جایزه غیر دولتی است که از شرکت کنندگان هیچ هزینه‌ای برای حضور در این جایزه گرفته نمی‌شود.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز بیان کرد: از سال ۱۳۴۲ شمسی تا به امروز بیش از ۳ هزار دانشجو در این بنیاد از طریق وام مورد حمایت قرار گرفته و بیش از ۴ هزار و ۶۵۰ نفر جایزه البرز را دریافت کردند. 

وی تصریح کرد: مراسم جایزه به صورت مشخص و سالانه در قالب یک مراسم برگزار می‌شود. ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی را برای مخترعان، دانشجویان، طلاب و دانش آموزان برگزار کرده‌ایم.

وی افزود: جایزه البرز در قالب برگزاری دو مراسم در طول سال و با فاصله شش ماه در سال است. یک مراسم که مرسوم به نخبگانی است در اردیبهشت ماه و همایش دیگر با عنوان دانش آموزی در ۶ ماه بعد برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: جایزه البرز در سال ۱۴۰۳ با هدف تکریم اهالی علم و تقدیر از فناوران، حوزویان و دانشگاهیان مراسم در تاریخ ۱۷ اردیبهشت‌ ماه سال جاری در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار خواهد شد.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در آذر ماه سال گذشته فراخوان این جایزه به مراکز علمی و نخبگان اعلام شد. وزارت علوم نقش به سزایی در پخش فراخوان این جایزه داشتند. در نهایت در پایان آذر ماه مهلت ثبت‌نام به پایان رسید و در نتیجه در اسفند ماه سال گذشته آیین داوری برندگان جایزه البرز برگزار شد و نفرات نهایی و ممتاز برای این جایزه انتخاب شدند. همه رشته‌های پزشکی و غیر پزشکی واجد شرایط حضور در قدیمی ترین جایزه علمی جایزه البرز بودند.

وی بیان کرد: در روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۶ میزبان اهالی علم و اصحاب رسانه در مرکز همایش صدا و سیما خواهیم بود. این مراسم با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشجویان، فناوران و طلاب را خواهیم داشت. ریاست سازمان اوقاف، معاون علمی بنیاد دانشگاه، وزیر علوم، وزیر بهداشت و قائم مقام بنیاد نخبگان از دیگر عزیزانی هستند که در این مراسم حضور دارند. 

وی ادامه داد: تعداد منتخبین هم ۶۲ نفر به‌مناسبت شصت و دومین سالگرد جایزه البرز است و بنابراین است که این مراسم از شبکه دو پخش زنده داشته باشد.

در ادامه این مراسم پرفسور امیرعلی حمیدی از اساتید به نام دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: جایزه البرز روز به روز بیشتر مطرح خواهد شد و اسم آن بلند آوازه‌تر خواهد شد. تعریف نخبه کمی باید تغییر کند، سوال اینجاست که نخبه چه کسی است؟ 

وی ادامه داد: بنیاد البرز تعاریف والایی دارد. تعریف نخبه کوچک شده است و استاد، پرفسور و دانشمند کلمات زیبایی است اما دو چیز را در زندگی متوجه شده ام. یکی پول و دیگری تحصیلات. این دو الزاما شما را انسان وارسته‌ای نخواهد کرد. بنیاد البرز در تعاریف خود کار شرافت را به ضریب علمی خود اضاف می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

پرفسور حمیدی افزود: من جایزه های بسیاری از خارج از کشور گرفته‌ام اما جایزه البرز برایم‌چیز دیگری بود. نوشته‌های آقای البرز باعث می‌شود شرافت و انسانیتم را بیشتر کنم. امیدوارم جایزه البرز بیش از سال‌های گذشته دیده شود و پیشرفت کند.

در ادامه این مراسم مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز در پاسخ به خبرنگاران گفت: در طی جلساتی که با عزیزان امورخارجه داشتیم، موفق شدیم فراخوان جایزه البرز را در تمامی سفارت‌خانه‌های جمهوری اسلامی ایران در سراسر دنیا منتشر کنیم. فراخوان جایزه البرز از استرالیا تا آمریکا در سایت سفارت‌خانه های ما منتشر شد و تعدادی از دانشجویان و اعضای علمی آنجا شرکت کردند. این جایزه صرفا و تنها برای ایرانیان است و در ادامه نفراتی از چین و کانادا منتخب شدند اما حضور نخواهند داشت.

وی افزود: رقم جایزه نسبت به سال گذشته تقریبا پنجاه درصد رشد داشته است و جایزه البرز قریب به ۹ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. 

وی بیان داد: امسال به یک دانشمند جوان با مبلغ سیصد میلیون تومان جایزه نقدی، تندیس و نشان اهدا خواهد شد.

حیدر ارشدی بیان کرد: ۲هزار و ۳۴۸ نفر تعداد نفراتی بودند که در بازه زمانی یک ماهه ثبت نام کردند و از این بین ۵۴ درصد این آمار مربوط به دانشجویان در رشته‌های غیر پزشکی، ۱۵ درصد از این نفرات در بخش طلاب و علوم دینی، ۱۱ درصد در بخش علوم پزشکی و ۸ درصد به شرکت دانش بنیان و مخترعان اختصاص داشت. شرط ورود به این جایزه معدل بالا و شرط بعدی رزومه بالا در بخش‌های مختلف فرهنگی، فناوری، پزشکی و... بوده است. 

شایان ذکر است که حسین علی البرز بنیان گذار بنیاد فرهنگی البرز و جایزه البرز بوده است و جایزه البرز از محل درآمد خود این بنیان تامین می‌شود و بر اساس آیین سنت حسنین هیچ وابستگی دولتی و حکومتی ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • کمک ۸۴ میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان
  • در «اندرونی»؛ از جمع گرم حرمسرا تا عکس اینستاگرامی فخرالتاج!
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • جدال پدر و دختر بر سر خواستگار آمریکایی | رضایت نمی‌دهم مگر به شرط...
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • شرایط لیگ‌های والیبال کانون‌های رده سنی دختر کشور اعلام شد