Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@15:39:15 GMT

خودزنی تندروها با حمله به روحانی

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۵۵۲۸۵

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: تندورهایی که امروز به دولت حمله می‌کنند و آن را مقصر حملات تروریستی می‌دانند متوجه نیستند که دست به یک خودزنی زده‌اند. آفتاب‌‌نیوز : مرتضی مبلغ در گفت‌وگو با ایلنا، درباره حمله تندورها بعداز حادثه مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی با اشاره به این که متاسفانه مثل بسیاری از امور مهم و ملی که تندروها به آن دست می‌اندازند تا مورد مطامع باندی و گروهی خودشان قرار دهند این موضوع هم دستاویزی برای تخریب دولت قرار دادند، گفت:‌ این عادت تندروهاست که متاسفانه هر چیزی را ملعبه اهداف و منویات خودشان کنند و از هیچ اقدامی برای تخریب فروگذار نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی به خاطر اینکه به هدف خودشان برسند دست به هرگونه سوءاستفاده می‌زنند.
او خاطرنشان کرد: آنها توجه نمی‌کنند که این مساله مربوط به امنیت ملی کشور است و رفتار آنها نوعی خودزنی محسوب می‌شود. آنها به خیال خودشان دولت را تخریب می‌کنند که اگر دقت می‌کردند متوجه می‌شدند دولت دراین زمینه کمترین مسئولیت را دارد.
معاون سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات به رفتار مردم اشاره و عنوان کرد: خوشبختانه افکار عمومی عمومی به طور گسترده مصالح و منافع ملی را درک کرده است و با رفتاری که انجام داد آن‌ها را به حاشیه راند.
او در پاسخ به این سوال که عده‌ای بعد از انتخابات ریاست جمهوری دولت سایه را مطرح کردند، گفت: دولت سایه یک نرم سیاسی است که در سامانه سیاسی کشورهای مردم‌سالار وجود دارد.
او در ادامه افزود: به طور کلی احزابی که نمی‌توانند در قدرت قرار گیرند و در انتخابات موفق شوند دولت سایه را با دو هدف تشکیل می‌دهند؛ نخست اینکه اگر روزی به قدرت رسیدند برنامه داشته باشند و در حوزه‌های مختلف افراد را برای پذیرش مسئولیت‌هایی آماده کنند. سپس این‌که هم دولت را نقد کنند و هم این که در بسیاری از موارد به کمک دولت بشتابند.
مبلغ خاطرنشان کرد: حال این‌که در این مقطع از زمان افرادی دولت در سایه را مطرح می‌کنند که ممکن است برداشت دیگری از آن داشته باشند، آنان در پی این هستند که سیاست‌ها و راهبردهای گذشته را در راستای سیاه‌نمایی و تخریب دولت ادامه دهند.
او تاکید کرد: افرادی که قصد تشکیل دولت سایه را دارند باید برنامه‌ریزی انجام دهند؛ نه این‌که به اسم آن دست به هجمه و تخریب دولت بزنند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب یادآور شد: به نظر می‌رسد افرادی که این مسائل را مطرح می‌کنند بیشتر به فکر سیاه‌نمایی هستند تا دستاوردهای سازنده دولت را نیز زیر سوال ببرند.
معاون سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات در پاسخ به این سوال که چه سازکاری باید وجود داشته باشد تا دولت سایه تشکیل شود و این‌که آیا ایران درحال حاضر آمادگی این مهم را دارد، گفت: برای اینکه یک دولت سایه تشکیل شود باید احزاب پایدار و قوی داشته باشیم. در غیر این صورت امکانپذیر نیست.
او در ادامه افزود: متاسفانه در کشور ما یک بینشی وجود دارد که در برخی از دستگاه‌های مختلف نیز نفوذ کرده و با توجه به قدرتی که دارد اجازه نمی دهد احزاب بزرگ و قوی تشکیل شود.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: اگر احزاب شناسنامه‌دار، دارای برنامه و پاسخگو وجود داشته باشند می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد؛ اما بعضی از جریان‌ها نمی‌خواهند چنین اتفاقی صورت گیرد. آنهایی که با رانت‌های مختلف فعالیت می‌کنند طبیعی است که از تقویت احزاب بترسند زیرا فکر می‌کنند به حاشیه رانده خواهند شد.
او در ادامه تصریح کرد: البته یک بینش دیگر نیز وجود دارد؛ بخشی‌ به این پدیده‌های مهم اعتقادی ندارند و آن را زشت و خطرناک تلقی می‌کنند و عقیده دارند این‌گونه کارها غربی است. آنان حتی با مردم‌سالاری هم مخالفند و اعتقادی به رای مردم هم ندارند.
او در ادامه با اشاره به این که عده‌ای معتقدند حکومت نباید توسط آرای مردم انتخاب شود، گفت: این عده در پی حذف ملزومات مردم‌سالاری هستند و تلاش می‌کنند این جریان به حاشیه رانده شود. به خاطر همین است که یکی از ضروریات سامانه سیاسی را تشکیل احزاب بزرگ و فراگیر می‌دانیم.
این فعال سیاسی با بیان این‌که دولت باید در کابینه یازدهم تغییراتی ایجاد کند تا موجب رضایت‌مندی مردم را فراهم کند، اظهار داشت: معتقدم درسه عرصه مدیریت سیاسی، اقتصاد و آموزش علمی باید تغییرات ایجاد کرد.
او تاکید کرد: مدیران سیاسی استان‌ها می‌توانند نقش فوق‌العاده‌ای داشته باشند در دیدگاه‌های مثبت و منفی به دولت. در کابینه یازدهم شاهد بودیم که برخی از مدیران سیاسی با دولت همگام نبودند که این خود موجب نارضایتی مردم شد.
مبلغ در ادامه خاطر نشان کرد: مساله بعدی اقتصاد است که باید در اولویت قرار بگیرد. جامعه امروز ما به شدت نیاز به جذب سرمایه‌گذاری و توسعه و رونق کسب و کار دارد که منجر به کاهش بیکاری خواهد شد. وزارت اقتصاد باید این نکته را در اولویت قراردهد، بنابراین باید مدیرانی بر آنها نظارت کنند که پیگیر مطالبات مردم باشند.
او در خاتمه عنوان کرد: ضروری است در بحث مدیریت علمی و آموزشی در بخش وزارت علوم نیز تغییراتی اعمال شود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم

حسن حسن‌خانی، کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با دانشجو گفت: بعد از خروج ترامپ از برجام، اقتصاد ایران تحت تاثیر اخبار مثبت و منفی سیاسی قرار گرفت، این موضوع تا همین اواخر هم ادامه داشت. عملیات نظامی کشورمان علیه مواضع رژیم صهیونیستی، نقطه پایانی بر تاثیرگذاری اخبار منفی سیاسی و امنیتی بر اقتصاد کشورمان بود. عملا بعد از این اتفاق، معادلات ژئوپلتیک تغییر کرد و قدرت نظامی ایران هم نمایان شد. منبع: دانشجو

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • تحلیلگران سیاسی درباره «وعده صادق» چه گفتند؟
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • انتقاد محافل سیاسی رژیم صهیونیستی از طرح حمله به «رفح»