Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر داداش پور رئیس مرکز نوغانداری کشور گفت:خرید توافقی پیله‌تر ابریشم بالاتر از قیمت تضمینی و به طور متوسط هر کیلو گرم به قیمت ۲۵ هزار تومان صورت گرفته است.
وی با بیان این که امسال قیمت تضمینی پیله‌تر ابریشم افزایش ۹ درصدی نسبت به سال قبل داشته است، اظهار داشت: طبق مصوبه دولت، قیمت تضمینی هر کیلوگرم پیله‌تر ابریشم در سال جاری ۱۸ هزار و ۱۰۴ تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


داداش پور علت بالا بودن قیمت خرید توافقی از نرخ تضمینی این محصول را کشش بازار، متقاضیان علاقه‌مند به خرید و ترغیب دولت به توسعه نوغانداری دانست.
وی پیش بینی کرد امسال نیز ۹۰۰ تن پیله‌تر ابریشم در کشور تولید شود.
رییس مرکز نوغانداری کشور درباره تخم نوغان هیبرید گفت: در سال جاری نزدیک به ۲۸ هزار جعبه تخم نوغان در استان‌های کشور توزیع شده است.
وی ادامه داد: امسال توزیع تخم نوغان در قالب ۱۰ واریته کرم ابریشم صورت گرفته که هشت واریته آن داخلی و دو واریته وارداتی است.
داداش پور به پرورش ۱۱۰ واریته کرم ابریشم در قالب بانک ژن ابریشم در سال جاری اشاره و تصریح کرد:این اقدام هر سال برای حفظ ذخایر ژنتیکی کرم ابریشم انجام می‌شود.
وی درباره توسعه توتستان‌های کشور اذعان داشت: سال گذشته در راستای احیای توتستان‌های بومی و ایجاد توتستان‌های جدید ۲۰۰ هزار اصله نهال توت به طور رایگان در ۱۸ استان توزیع شد.
داداش پور افزود: کاشت این نهال‌ها به صورت نواری و در حاشیه مزارع، شهر ها، جوار خانه‌ها و سایر مکان‌های عمومی انجام شده است.
وی نوغانداری را فعالیتی مکمل در بخش کشاورزی دانست و گفت: نوغانداری در کنار سایر فعالیت‌های کشاورزی باید انجام گیرد.
رییس مرکز نوغانداری کشور در عین حال بر ایجاد زنجیره در زمینه تولید ابریشم تأکید کرد و گفت: به منظور توسعه و افزایش تولید نخ ابریشم در کشور، زنجیره تولید از نوغانداری تا محصول نهایی مانند پوشاک، فرش، صنایع دستی و محصولات نوین دارویی و بهداشتی باید تشکیل شود.
وی اظهار داشت: به منظور ایجاد این زنجیره با موافقت وزیر جهاد کشاورزی، تاسیس صندوق حمایت از توسعه نوغانداری را برنامه ریزی کرده ایم.
داداش پور افزود: طرح تاسیس این صندوق از طریق معاونت امور دام به صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ارائه شده است.
وی گفت: این صندوق با مشارکت نوغانداری، صنایع ابریشم، بافندگان، تولید کنندگان محصولات ابریشمی و تجار و بازرگانان ابریشم تشکیل خواهد شد.
داداش پور در پایان یادآور شد : صندوق حمایت از توسعه نوغانداری با رویکرد ایجاد منافع مشترک و افزایش تعامل و هم افزایی میان حلقه‌های مرتبط در زنجیره ابریشم راه اندازی می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۵۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • داداش کلاه یادت نره 
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!