Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@09:00:09 GMT

وزارت کار پاسخ مشرق‌ نیوز را داد

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۵۶۹۳۱

وزارت کار پاسخ مشرق‌ نیوز را داد

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، وفق آخرین دستورالعمل طرح حمایت غذایی (دستورالعمل شماره ۴۳۳۶۳ تاریخ ۹/۳/۹۶) میزان سهمیه سبد کالا به ازاء بعد خانوار ونه بر اساس تعداد معلولین خانواده بدین شرح می‌باشد: یکنفر: ۳۰۰.۰۰۰ ریال، دونفر ۶۰۰.۰۰۰ ریال و سه نفر و بیشتر به ازاء هر فرد اضافه ۱۰۰.۰۰۰ ریال و تا سقف حداکثر ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۰۰.۰۰۰ ریال است. همچنین میزان سهمیه افرادی که به صورت موردی تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور هستند ۳۰۰.۰۰۰ ریال می‎باشد که به کارت سرپرست خانوار واریز می‌گردد. بنابراین وزارت رفاه بر اساس آمار اعلامی از سوی دستگاه های حمایتی (کمیته امداد امام خمینی‌(ره) و سازمان بهزیستی کشور) اقدام به شارژ کارت سرپرست خانوار می‌نماید.

شایان ذکر است؛ وفق دستورالعمل شماره ۵۵۸۳۸ تاریخ ۳۰/۳/۹۴ افرادی که مشمول طرح نیستند، ممکن است جزو یکی از گروه‌های زیر باشند:

- افراد خارج از پوشش سازمانهای حمایتی؛

- تحت پوشش سازمانهای حمایتی اما پشت نوبتی و...

- دارندگان یک خودروی داخلی بالای مدل ۹۱ و یا یک خودروی خارجی بالای ۲۰۰۰؛

- دارندگان دو خودرو یا بیشتر که مدل بالای (۸۰) داخلی یا بالای ۱۹۹۰ (خارجی) باشد؛

- کارمندان، بازنشستگان و افرادی که مستمری بیمه دریافت می‌کنند؛

- و یا شماره ملی فرد واجد شرایط از سوی دستگاه حمایتی اعلام نگردد.

همچنین راهنمای پاسخگویی فرایند طرح حمایت غذایی بدین شرح می باشد

میزان سهمیه کالا

۱. ستمری‌بگیران دائم بهزیستی و کمیته امداد:

۱ نفر ۳۰۰.۰۰۰ ریال

۲ نفر ۶۰۰.۰۰۰ ریال

۳ نفر به بالا به ازای هر نفر ۱۰۰.۰۰۰ ریال تا سقف ۱.۲۰۰.۰۰۰ اضافه می‌شود.

بررسی مشکلات احتمالی

شارژ نشدن کارت

۲. تعلق نگرفتن سبدکالا

این نکته باید مدنظر قرار گیرد که این مرحله صرفاً شامل مستمری بگیران افراد تحت پوشش سازمانهای حمایتی (کمیته امداد امام خمینی «ره» و سازمان بهزیستی) می‌باشد.

بنابراین افرادی که مشمول طرح نیستند ممکن است جزو یکی از گروههای زیر باشند:

الف. افراد خارج از پوشش سازمانهای حمایتی؛

‌ب. تحت پوشش سازمانهای حمایتی؛ اما مشمول کمکهای موردی، پشت نوبتی یا… (که مشمول این طرح نیستند)؛

‌ج. دارندگان یک خودروی داخلی بالای مدل ۹۱ و یا یک خودروی خارجی بالای ۲۰۰۰؛

‌د. دارندگان دو خودرو یا بیشتر که مدل بالای ۸۰ (داخلی) یا بالای ۱۹۹۰ (خارجی) باشد؛

‌ه. کارمندان، بازنشستگان و افرادی که مستمری بیمه دریافت می‌کنند.

مراجعین محترم می‌توانند با روشهای زیر، از مشمول بودن خود مطلع شوند:

الف.ارسال شماره ملی سرپرست خانوار (بدون خط تیره و فاصله) ۵۰۰۰۴۹۹ (قبل از مراجعه به فروشگاه)

‌ب. مراجعه به فروشگاههای توزیع و استفاده از دستگاه کارت‌خوان؛

ذکر این نکته نیز ضروری است که بسته حمایت غذایی صرفاً به سرپرست مددجویان تعلق می‌گیرد (کسانی که در سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها به عنوان سرپرست شناخته می‌شوند).

۲. اعلام نشدن شماره ملی مددجو از سوی سازمانهای حمایتی

درصورتی که فردی خود را دارای شرایط لازم می‌داند اما کارت او شارژ نشده است، بدین معنی است که شماره ملی وی از طرف سازمانهای حمایتی اعلام نشده است و باید با مراجعه به سازمان مربوطه (کمیته امداد امام خمینی «ره» یا سازمان بهزیستی)، پرونده خود را اصلاح کند تا سازمان‌های فوق اسامی این افراد را به صورت متمرکز به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام نمایند.

۳. ثبت‌نام جدید در سامانه سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، تغییرات خانوار، تغییر کارت بانکی و در نتیجه شماره کارت

اگر فردی در زمان اجرای طرح یا مدتی قبل از آن اقدام به تغییر، تمدید یا ابطال کارت بانکی خود نموده است، لازم است با مراجعه به بانک، شماره کارت بانکی خود را از طریق سامانه بانکی در سامانه سازمان هدفمندسازی ثبت نماید و پس از یک ماه برای دریافت سبد اقدام نماید.

فعال نشدن پایانه خرید (POS)

در این حالت لازم است فروشگاه موردنظر ضمن تماس با اتحادیه خود، نسبت به درخواست فعال شدن پایانه خرید فروشگاه خود اقدام نماید.

همچنین می‌توان با تماس با شماره تلفنهای ۲۸-۲۲۹۲۶۴۲۶ (میز امداد شاپرک) مشخصات پایانه را اعلام نموده و درصورت عدم رفع مشکل نهایتاً بر اساس فرمت ارسال شده به ستاد حمایت غذایی در استانها (مستقر در ادارۀ کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها)به معاونت رفاه اجتماعی وزارتخانه، اعلام گردد.

تراکنشهای ناموفق

برای پیگیری تراکنشهای ناموفق درصورتی که مغایرتها تا ۴۸ ساعت برطرف نشد، باید از طریق شماره تلفنهای روی قبض خرید (رسید تراکنش ناموفق) با PSPهای ذی‌ربط تماس گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۶۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

بانک مرکزی اعلام کرد: پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل محترم بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:

آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.

الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آنها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیارد‌ریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیارد‌ریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.

بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحد‌های ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند. ‏‏‏‏‏‏

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • ◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد جوان از داخل زندان
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد زندانی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • کلاهبرداری قاتل برای پرداخت دیه میلیاردی | سرنوشت قاتلی که رویای آزادی در سر دارد
  • سقف تراکنش های غیرحضوری در شبکه بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان رسید
  • افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • خبر مهم درباره کارت به کارت و خرید با کارت بانکی
  • ز مشرق تا به مغرب گر امام‌ است، امیرالمؤمنین حیدر تمام‌ است