Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری فارس، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران در دیدار با سائوراب کومار سفیر کشور هند با تاکید بر ارتباط بیشتر گفت: با توجه به نقش تعاونی ها در بخش های مختلف اقتصاد، مخصوصا بخش کشاورزی، علاقمندیم که ارتباط وسیعی در این زمینه میان بخش های کشاورزی در هر دو کشور برای تعامل دانش و تجربه ایجاد شود همچنین از امکانات هر دوکشور برای هم استفاده بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران در دیدار با سائوراب کومار سفیر کشور هند با تاکید بر ارتباط بیشتر گفت: با توجه به نقش تعاونی‌ها در بخش های مختلف اقتصاد، مخصوصا بخش کشاورزی، علاقمندیم که ارتباط وسیعی در این زمینه میان بخش‌های کشاورزی در هر دو کشور برای تعامل دانش و تجربه ایجاد شود همچنین از امکانات هر دوکشور برای هم استفاده بشود.

رئیس اتاق تعاون ایران اذعان داشت: در کشور ما تعاونی ها در 110 رشته فعال هستند و سهم عمده ای در آن دارند.

وی گفت: در بخش تعاون این آمادگی وجود دارد که در زمینه های مختلف به خصوص کشاورزی و صنایع دستی، کشورهای ایران و هند همکاری بیشتری داشته باشند.

بهمن عبداللهی با اشاره به بخش های مختلف اقتصاد در قانون اساسی ابراز داشت: طبق قانون اساسی تعاون یکی از سه بخش اقتصاد را تشکیل می دهد و در تمام شوراهای عالی کشور به عنوان یک عضو صاحب رای حضور دارد، از این حیث و به دلیل زمینه های خوبی برای همکاری های مشترک و تاثیرگذار میان دو کشور وجود دارد.

سائوراب کومار سفیر کشور هند ضمن تشکر و قدردانی از رئیس اتاق تعاون ایران، بیان داشت: با معرفی و توضیحاتی که در خصوص توانمندی های بخش تعاون دریافت کردم، اطلاعات من را در باره ایران و بخش تعاون ایران بیشتر کرد.

وی ادامه داد: نقش ایران در جایگاه تعاون بسیار مثبت هست تعاون در ایران اعضای بیشتری نسبت به هند دارد.

سفیر هند با ابراز رضایت از روابط خوب دو کشور از قدیم، گفت: خوشحالم که بخش تعاون هر دو کشور ارتباط خوبی در گذشته داشتند، همچنین در مجمع جهانی تعاون هم همکاری‌های خوبی داشته‌اند و امیدواریم که بتوانند این روابط را تقویت کنند.

وی گفت: ساختار تعاون در کشور هند قدیمی است اما تلاش برای افزایش قدرت تصمیم گیری تعاونی ها و اعتبار بیشتر به آنها در حال انجام است.

سفیر هند با بیان اینکه تفاهم نامه کشاورزی میان ایران و هند امضاء شده است، خاطر نشان کرد: در این جلسه تمایل دارم که پیشنهادات شما را در خصوص حوزه های همکاری بشنوم.

وی با اشاره به تاریخچه دو کشور ایران و هند اظهار داشت: کشور هند و ایران از گذشته ارتباط خوبی داشتند و درصدد بودند که محتوای و فضای اقتصادی کشور را فعال کنند.

بهمن عبداللهی در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر رابطه گسترده سیاسی و اقتصادی دو کشور، گفت: بخش تعاون کشور ما به عنوان یک بخش اقتصادی در راستای سیاست های دولت علاقمند است که ارتباط را در این حوزه با هند افزایش دهد.

رئیس اتاق تعاون ایران، در ادامه این دیدار در 5 محور برای توسعه تعاملات اقتصادی به سفیر هند پیشنهاداتی را ارائه کرد. وی گفت: در بخش کشاورزی، با توجه به اینکه تعاونی ها سهم 30 درصدی در بخش کشاورزی دارند، زمینه مناسبی برای گستردگی تعاملات در این خصوص وجود دارد.

وی ادامه داد: همچنین نگهداری و پرورش دام سنگین نیز می تواند فصل دیگری از همکاری های میان دو کشور باشد با توجه به اینکه ایران کمبود گوشت قرمز داشته و این محصول را وارد می کند. در این زمینه تمایل داریم که از تجربیات و دانش هند بهره برده و با تعامل و انتقال دانش و تجربه، به تعاونی ها برای افزایش تولیداتشان کمک بشود.

رئیس اتاق تعاون ایران ایجاد همکاری گسترده در زمینه صنایع دستی را به عنوان سومین پیشنهاد مطرح و تصریح کرد: صنایع دستی زمینه مناسبی برای گسترش فعالیت گسترده دو بخش در هر دو کشور است، انتظار داریم که فرصت برای تولید کنندگان صنایع دستی در هند برای عرضه محصولاتشان فراهم شود همچنین این بستر برای حضور و عرضه متقابل محصولات صنایع دستی هند نیز به وجود خواهد آمد.

وی برگزاری نمایشگاه اختصاصی ایران در هند را مطرح کرد و گفت: با توجه به تولیدات بالا و متنوع بخش تعاون، با حمایت سفیر، برگزاری نمایشگاه اختصاصی ایران در هند این فرصت را برای تعاونگران تولیدکننده ایرانی برای ارائه و عرضه محصولاتشان فراهم می کند.

بهمن عبداللهی خاطر نشان کرد: همچنین می تواند زمینه ای ایجاد بشود که اعزام هیات های تجاری به کشور هند و ایران صورت برای آشنایی با توانمندی ها و ظرفیت ها انجام شود.

سفیر هند در ادامه گفتگو با رئیس اتاق تعاون ایران، ابراز امیدواری کرد: زمینه های مورد اشاره بسیار مهم و مرتبط با ایران و هند هستند و من به عنوان سفیر تلاش می کنم تسهیلات را برای انجام آن صورت بدهم همچنین این اطلاعات را در اختیار وزارتخانه های مرتبط در هند قرار خواهم داد.

وی یادآور شد: انتقال و ارتباط دانش و تخصص میان ایران و هند بسیار خوب بوده و فرصت ارزشمندی را برای هر دو طرف قرار می دهد همچنین این پیغام را به سایر کشورها منتقل می کند که کشور های هند و ایران در همه زمینه ها به خصوص تعاون ارتباط خوبی دارند.

انتهای پیام/آ


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان

توانمندی‌های نظام بانکی ایران توسط مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان معرف شد.

به گزارش ایسنا، محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشستی تخصصی اقتصادی و بانکی در بانک مرکزی کشور پاکستان شرکت کرد. 

وی در این نشست که پیش از سفر رئیس‌جمهور کشورمان به پاکستان صورت گرفته بود، ضمن معرفی بانک و اشاره به ظرفیت های همکاری فی مابین، برضرورت تسهیل تجارت خارجی با کشور پاکستان به عنوان یکی از طرف های تجاری ایران تاکید کرد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تبیین رسالت بانک توسعه تعاون به عنوان تنها بانک توسعه ای بخش تعاون در کشور، به فعالیت های بانک از جمله فعالیت های ارزی که در راستای حمایت از بخش تعاون و تولید انجام می شود اشاره کرد.

این مقام بانکی افزود: پاکستان دارای قرابت فرهنگی، دینی، و تاریخی بسیاری با ایران است، لذا زمینه های بالقوه فراوانی جهت همکاری و توسعه روابط وجود دارد که با همت و تلاش می توان به بهره برداری رساند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضای 5 سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • امضای ۵ سند همکاری بین ایران و سریلانکا
  • امضای ۵ سند همکاری مشترک بین مقامات ایران و سریلانکا / جزییات
  • ۵ سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.