Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شاهرود با بیان اینکه محدودیتی برای اجرای ‌طرح آبیاری نوین در مزارع کشاورزی شاهرود ‌نداریم، گفت: دولت در اجرای این طرح با جهاد کشاورزی همکاری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، سید محمدرضا هاشمی بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: اجرای طرح دستگاه‌های نوین آبیاری در راستای بهبود مصرف آب و کاهش هزینه‌های دولت در بخش کشاورزی در شاهرود انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه دولت در اجرای این طرح با جهاد کشاورزی همکاری می‌کند افزود: کشاورزانی که روش دستگاه‌های نوین را برای آبیاری مزارع خود انتخاب می‌کنند موردحمایت دولت قرار می‌گیرند.

فرماندار شاهرود بیان کرد: محدودیتی برای اجرای این طرح در مزارع کشاورزی شاهرود وجود ندارد و به هر میزان که متقاضی وجود داشته باشد دولت اقدامات لازم را برای اجرای این طرح انجام می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه کاهش مصرف آب و اصلاح الگوی کشت دو امر مهم در بخش کشاورزی است خاطرنشان کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی برای نهادینه کردن فرهنگ مصرف بهینه از آب به‌عنوان یک ماده حیاتی بشر مؤثر است.

هاشمی بابیان اینکه شهرستان شاهرود 18 هزار هکتار زمین زراعی دارد اذعان کرد: کشت محصولاتی که به آب کمتری نیاز دارند در دستور کار قرار دارد و این مهم نیز می‌تواند در کاهش مصرف آب مؤثر باشد.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر 6 هزار هکتار زمین کشاورزی این شهرستان مجهز به سامانه آبیاری قطره‌ای شده است اضافه کرد: 24 درصد از زمین‌های کشاورزی استان سمنان در این شهرستان وجود دارد.

فرماندار شاهرود اظهار داشت: 14 هزار و 500 هکتار وسعت باغ‌های شاهرود است که این میزان معادل 32 درصد از باغ‌های استان سمنان است.

انتهای پیام/

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۷۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد

به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه سلیمی با بیان اینکه خسارت ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریالی به زیر بخش‌های کشاورزی استان فارس ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری است، بیان کرد: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح ۵۳ هزار و ۱۶۶ هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ ۲۸ هزار میلیارد ریال است.

به گفته وی مزارع کلزا، گندم، جو، سبزی و صیفی‌جات از جمله محصولات خسارت‌دیده در این حادثه هستند.

این مقام مسئول برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سطحی معادل ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات گل‌محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی تصریح کرد: در زیربخش دامی، خسارت وارد شده به ۱۸۰ رأس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، ۱۶ تن علوفه و خوراک دام و ۳۰ باب جایگاه دام، در مجموع ۲۱۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس بیان کرد: ۱۸۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۶۰ کیلومتر کانال آبرسانی، ۲۱ رشته قنات، ۲ طرح تغذیه مصنوعی و ۳۱ هزار مترمربع تأسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح ۱۵۳ کیلومتر را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

کد خبر 6099348

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری‌های لکه برگی غلات خصوصاً زنگ زرد در شهرستان میاندوآب 
  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد