Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، اله‌مراد عفیفی‌پور ضمن ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه کل بنادر استان هرمزگان طی دو ماهه نخست سال 96 اظهار کرد: طی این مدت، در مجموع 16 میلیون و 235 هزار و 684 تن کالای نفتی و غیر نفتی در بنادر این استان تخلیه و بارگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش 8 درصدی عملیات جابجایی کالای غیرنفتی در بنادر این استان، افزود: از مجموع عملیات انجام شده، 10 میلیون و 858 هزار و 976 تن مربوط به کالاهای غیر نفتی و 5 میلیون و 376 هزار و 708 تن به کالاهای نفتی اختصاص دارد.

ترانشیپ سه برابر شد

به گفته عفیفی‌پور، طی دو ماهه سال جاری، بالغ بر 599 هزار و 914 تن کالای غیرنفتی از طریق این بنادر ترانشیپ شد که ثبت رشد 176 درصدی، نشانگر افزایش حدود سه برابری این بخش از عملیات است.

وی از واردات یک میلیون و 739 هزار و 961 تن و کابوتاژ یک میلیون و 611 هزار و 989 تن از اینگونه کالاها خبر داد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در ادامه حجم صادرات کالاهای غیرنفتی از طریق بنادر تجاری این استان طی دو ماهه سال 96 را 5 میلیون و 531 هزار و 35 تن اعلام کرد.

ترانزیت غیرنفتی در بنادر رونق گرفت

عفیفی‌پور همچنین از رشد 38 درصدی ترانزیت سخن به میان آورد و افزود: طی این مدت یک میلیون و 49 هزار و 694 تن انواع کالای غیر نفتی از طریق بنادر تجاری استان ترانزیت شد.

این مسؤول حجم صادرات فرآورده‌های نفتی طی دو ماهه سال 96 را یک میلیون و 796 هزار تن و کابوتاژ این‌گونه محموله‌ها را 3 میلیون و 116 تن اعلام کرد و گفت: طی این مدت حدود 464 هزار تن از فرآورده‌های نفتی وارد بنادر کشور شد.

افزایش 46 درصدی جابجایی کانتینر

وی با اشاره به وجود پیشرفته‌ترین بندر کانتینری کشور در استان هرمزگان، بیان کرد: طی این مدت، بالغ بر 448 هزار TEU کانتینر در مجموعه بنادر این استان تخلیه و بارگیری شد که رشد 46 درصدی را در این زمینه شاهد بودیم.

ثبت تردد 6 هزار فروند شناور

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان تعداد شناورهای ورودی به بنادر تجاری این استان طی دو ماهه سال 96 را 5 هزار و 996 فروند اعلام کرد و افزود: از این میزان 758 فروند کشتی بالای هزار تن و 5 هزار و 208 فروند از شناورهای پهلو گرفته در این بنادر، زیر هزار تن وزن داشته‌اند.

ترابری 5.8 میلیون نفر سفر دریایی

عفیفی‌پور درپایان اهمیت ویژه این استان به عنوان پایتخت مسافرت‌های دریایی ایران را یادآور شد و گفت: از آغاز سال جاری تا ابتدای خردادماه، 5 میلیون و 801 هزار و 88 نفر سفر ترابری مسافران در بنادر این استان به ثبت رسید که از نظر تعداد مسافران، نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نداشته است.

انتهای پیام/ج/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۸۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۸۴ درصدی عبور کالا از مرز آستارا

مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری از عبور یک میلیون تن کالا از پایانه مرزی آستار خبر داد و گفت: آستارا مهم‌ترین مرز ایران با کشور جمهوری آذربایجان است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جواد هدایتی با یادآوری این‌که آستارا مهم‌ترین مرز ایران با کشور آذربایجان است، اظهار کرد: سال گذشته از این مرز یک میلیون و 42 هزار تن کالا عبور کرد که در مقایسه با سال 1401 بالغ بر 184 درصد افزایش یافته است.

وی با بیان این‌که آبان تا بهمن  بازه زمانی پر‌تردد کامیون‌ها در مرز آستاراست، افزود: پس از بروز یک سری مشکل در پاییز سال گذشته برای تردد کامیون‌ها در این مرز، با تمهیداتی که وزارت راه و شهرسازی و گمرک با کمک طرف آذربایجانی انجام داده، اتفاقات خوبی صورت گرفته است.

وی بیان کرد: تقویت پایه‌های پل اول عبوری کامیون‌ها در آستارا و احداث پل دوم، گذر کامیون‌ها روی رودخانه آستاراچای، توسعه زیرساخت ریلی با سرمایه‌گذاری آذربایجان، توسعه بندر آستارا، راه‌اندازی جاده کمربندی آستارا و ساخت پایانه جدید مرزی در این مرز از برنامه‌های زیرساختی وزات راه و شهرسازی در مرز آستارا بوده است.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌و‌نقل بین‌المللی سازمان راهداری اضافه کرد: راه‌اندازی سامانه نوبت دهی برای مدیریت ترافیک قبل از مرز از دیگر برنامه‌ها برای توسعه نرم‌افزاری در این مرز بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ۳ فروند شناور رو-رو مسافری و اسکله راهیان نور در ۱۴۰۳
  • رشد ۱۸۴ درصدی عبور کالا از مرز آستارا
  • فعالیت بنادر مسافری هرمزگان متوقف شد
  • افزایش ۱۱۲ درصدی ترانزیت کالا‌های نفتی در سال ۱۴۰۲
  • آخرین وضعیت بارش ها در هرمزگان | بنادر مسافری تعطیل و ترددهای دریایی این استان متوقف شد
  • بنادر مسافربری هرمزگان تعطیل شدند
  • هوشمند‌سازی عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان
  • ◄ عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان هوشمند سازی شد
  • راه‌اندازی دهکده لجستیک برای تخلیه و بارگیری کالا در بوشهر
  • لایروبی بیش از سه میلیون مترمکعب از اسکله‌ها و آبراه‌های بندر امام خمینی