Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مستند حکیم دل‌ها در رابطه با استاد فقید علوم پزشکی تهران محمد مهدی اصفهانی با حضور محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی دانشجویی، و محمود خدادوست مدیرکل دفتر طب سنتی و اسلامی وزارت بهداشت در غرفه این وزارتخانه در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن برگزار شد.

دراین نشست محمود خدادوست مشاور وزیر بهداشت و از شاگردان محمد مهدی اصفهانی ضمن تجلیل از شخصیت این پژوهشگر قرآن و سلامت وی را دغدغه مند زنده شدن حلقه مفقوده حکمت در طب دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اوایل تشکیل معاونت طب سنتی و اسلامی وزارت بهداشت اظهار کرد: در همان اوایل حضور در وزارت بهداشت با چالش‌های عمده‌ای روبه‌رو بودیم که همیشه استاد اصفهانی با حمایت‌های خود و دعوت به صبوری امیدواری را به مجموعه طب سنتی می‌داد به همین دلیل روزانه یکی دو ساعت را برای مشاوره خدمت دکتر اصفهانی می‌رفتیم.

خدادوست ادامه داد: مهمترین دغدغه استاد در طب سنتی، زنده کردن ریشه‌های ادب و اخلاق در عرصه پزشکی و استفاده همزمان از تکنولوژی و طب مدرن همزمان با طب جدید بود.

مشاور وزیر بهداشت عنوان کرد: این پژوهشگر قرآن و سلامت به عنوان پرچم دار طب سنتی هیچوقت توصیه نمی‌کرد که افراد اسطوخدوس به جای استامینفون داده شود بلکه تأکید داشت که باید سنت‌های حکمت اسلامی و ایرانی در طب زنده شود چرا که این‌ها بنیان طب سنتی ایران هستند.

وی یادآور شد: از نظر استاد اصفهانی طب یعنی برجسته کردن اخلاق اسلامی به همین دلیل به طب سنتی توجه می‌کرد چرا که زنده کردن این طب در نظام بهداشتی و درمانی کشور موجب می‌شد اخلاق در عرصه پزشکی ترویج شود.

وی افزود: به عنوان یکی از شاگردان استاد اصفهانی که در محضر ایشان بوده‌ام امیدوارم حکمت، ادب و اخلاق در پزشکی کشور ترویج پیدا کرده و راه این استاد قرآن و سلامت به عنوان عالمی که عمل داشت ادامه پیدا کند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، نفیسه حسینی یکتا گفت: برگزاری این کنگره می‌تواند نقش معرفی طب ایرانی به نظام سلامت را داشته باشد و جایگاه آن را ارتقا دهد.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این کنگره ایجاد فضا برای تبادل نظر میان متخصصان این رشته است، ادامه داد: این کنگره که قرار است از نهم تا یازدهم خرداد ماه برگزار شود می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد تبادل یافته‌های علمی میان متخصصان، اساتید و صاحب نظران این رشته باشد و حضور کارشناسان این رشته در این کنگره می‌تواند بار علمی آن را بالا ببرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، بر این باور است که طب ایرانی ظرفیت بالایی برای حوزه بهداشت و درمان دارد و می‌تواند در حوزه پیشگیری و درمان بسیار چاره ساز باشد و برگزاری این کنگره می‌تواند اثرات مثبتی در شناساندن این طب به مردم و جامعه بهداشت و درمان کشور داشته باشد.

وی به این موضوع اشاره می‌کند که طب ایرانی ظرفیت‌های بالایی در حوزه پژوهش و تولید علم دارد و با حمایت‌های بیشتر، قطعاً شاهد موفقیت‌های بیشتری در این عرصه خواهیم بود.

حسینی یکتا بر این باور است که توسعه آموزش و پژوهش طب ایرانی در پیکره سیستم آموزشی کشور در کنار پرورش نیروهای متعهد و علاقه مند موجب می‌شود که امکان سو استفاده از این مکتب، کاهش یافته و نیروهای انسانی لازم نیز برای انجام تحقیقات اساسی در این مسیر پرورش یابند.

وی به محورهای اصلی این کنگره اشاره کرده و توضیح داد: پزشکی مبتنی بر سبک زندگی، طب پیشگیری و فرد محور، غذا، تغذیه، غذاداروها و آشپزی طبی، فرآورده‌های سنتی، گیاهی و طبیعی، ماساژ و تکنیک‌های دستی، هوش مصنوعی و توسعه طب ایرانی، پزشکی سامانه‌ها و پزشکی یکپارچه از مواردی است که در این کنگره مطرح می‌شود.

حسینی یکتا گفت: حضور در این کنگره امتیاز بازآموزی دارد علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کنگره می‌توانند به وب سایت itmcongress.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6099122 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند