Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارک علم و فناوري شريف، پژوهشکده علوم و فناوري انرژي شريف و موسسه تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي با هدف توسعه سيستم هوشمند براي اندازه‌گيري آب، دما، روشنايي، توليد گازها و رطوبت خاک در گلخانه‌ها تفاهم‌نامه همکاري امضا کردند.
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاه صنعتي شريف، تفاهم‌نامه‌اي با موضوع همکاري علمي، پژوهشي و فناورانه، جهت توسعه گلخانه‌ها و کسب‌وکارهاي دانش‌بنيان مرتبط، با هدف افزايش بهره‌وري و کاهش مصرف انرژي و آب و ايجاد اشتغال پايدار از طريق بکارگيري ابزارها و ظرفيت‌ها، بين پارک علم و فناوري شريف، پژوهشکده علوم و فناوري انرژي شريف و موسسه تحقيقات فني و منهدسي کشاورزي و ساير امکانات ملي و بين‌المللي منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آشنايي با دانشگاه صنعتي شريفهمکاري علمي و آموزشي، پژوهشي و تحقيقاتي، همکاري‌هاي فناورانه و توسعه کسب‌وکارهاي دانش‌بنيان از جمله اهدافي است که در اين تفاهم‌نامه پنج ساله دنبال مي‌شود.
دکتر سبوحي، رييس پژوهشکده علوم و فناوري انرژي شريف در خصوص امضاي اين تفاهم‌نامه گفت: انجام فعاليت‌هاي پژوهشي، مطالعاتي و آموزشي مشترک در زمينه‌هاي کاهش مصرف آب و انرژي، هوشمندسازي سيستم‌هاي جريان آب - انرژي - پساب - پسماند، حفاظت از محيط زيست و ايجاد ارزش افزودۀ بالاتر در فرآيند توليد و بازارساني محصولات گلخانه‌اي کشور، تدوين نقشه راه توسعه گلخانه‌ها در کشور از منظر آب، انرژي، بازچرخه آب و محيط زيست، استفاده از آزمايشگاه‌ها، خدمات آزمايشگاهي و کارگاه‌هاي طرفين در چارچوب پروژه‌هاي مشترک، برگزاري سمينارها، کنفرانس‌ها، کنگره‌هاي ملي و کارگاه‌هاي آموزشي و فني مشترک مورد نياز در زمينه مهندسي گلخانه در کشور از جمله مهمترين تعهدات اين تفاهم‌نامه ي 6 ماده‌اي است.
وي تبادل اطلاعات و تجارب فني دو طرف در خصوص حوزه بهينه‌سازي ارتباط آب - انرژي - محيط زيست در گلخانه‌هاي کشور، ارائه راهکار‌هاي سياست‌گذاري مناسب جهت قانو‌ن‌گذاري براي تصميم‌گيران حوزه علم و فناوري، انرژي، آب و کشاورزي در راستاي ترويج استفاده از فناوري‌هاي دانش‌بنيان بوميِ افزايش بهره‌وري آب و انرژي و کاهش هزينه‌ تمام‌شده توسعه يافته، در بين گلخانه‌داران کشور، همکاري مشترک در ارائه دستاوردهاي علمي و فناورانه در زمينه بهينه‌سازي آب - انرژي - محيط زيست گلخانه، ايجاد کسب‌و‌کار مشترک در زمينه ترويج و تجاري‌سازي يافته‌هاي تحقيقاتي و دانش‌بنيان بوميِ مرتبط با بهينه‌سازي آب - انرژي -محيط‌ زيست گلخانه در بين گلخانه‌داران کشور از ديگر مفاد اين تفاهم‌نامه برشمرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست