Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-24@21:04:07 GMT

جذب 1280 مدرس آموزش خانواده از طریق آزمون

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۶۳۰۸۳

جذب 1280 مدرس آموزش خانواده از طریق آزمون

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، نورعلی عباسپور در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه در ساختمان علاقه مندان برگزار شد، اظهارکرد: رسالت اصلی دفتر انجمن اولیا و مربیان، فراهم سازی بستر مناسب برای مشارکت آگاهانه اولیا در تصمیمات مدرسه وفرآیند تعلیم وتربیت فرزندانشان است.

وی افزود: مشارکت اولیا در امور مدرسه، تنها حضور فیزیکی نیست، بلکه کیفیت حضور اولیا و خانواده ها در مدرسه بسیارمهم است و کیفیت بخشی به حضور اولیا در برنامه‌های مدرسه از وظایف انجمن اولیای مدارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسپور انجمن اولیا را یکی از با سابقه‌ترین نهادها در مدارس اعلام و تصریح کرد: در آموزش و پرورش همواره توجه ویژه‌ای به جایگاه انجمن اولیای مدارس شده است، زیرا انجمن‌ها یکی از ارکان مدارس هستند که نبود آنها در مدارس فعالیت‌های تعلیم وتربیت را بامشکل مواجه می کند.

فعالیت90هزار انجمن اولیا ومربیان در مدارس کشور

وی از فعالیت90 هزار انجمن اولیا و مربیان درسطح مدارس کشور خبر داد وخاطرنشان کرد: موضوع آموزش خانواده، حضور خانواده ها را در مدرسه معنا دار می‌کند، بنابراین باید توانمندی هایی را به اولیا ارائه کنیم که حضورشان در مدرسه مؤثر باشد.

تألیف 272 عنوان کتاب تربیتی

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش کتاب‌های تربیتی دفتر انجمن اولیا و مربیان را قوی‌ترین منبع نیازهای والدین دانست واظهارکرد: از بعداز انقلاب تاکنون، 272 جلدکتاب تربیتی توسط دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش منتشر شده است و هم اکنون نیز10 عنوان کتاب تربیتی زیر چاپ قراردارد که موضوعات تربیتی روز درآنها گنجانده شده است .

وی از چاپ و توزیع350 هزار جلد مجله پیوند در هرماه خبرداد وگفت: همواره تلاش می‌شود متناسب با نیازهای تربیتی روز دانش آموزان و اولیا در مقاطع مختلف تحصیلی محتوای مجله پیوند تنظیم و در مدارس توزیع شود .

شرکت 25درصدی اولیا در دوره های آموزش خانواده در سال تحصیلی جاری

عباسپور برگزاری کلاس های آموزش خانواده را از وظایف اصلی مدارس برشمرد و اظهارکرد: در سال تحصیلی 96-95 حدود 8 میلیون نفر از والدین دانش آموزان در دوره های آموزش خانواده سراسرکشور شرکت کردند .

وی عنوان کرد: در هر دوره آموزش خانواده بین 4 تا 7 جلسه آموزشی برای اولیا برگزار می‌شود براین اساس در سال تحصیلی 96-95 ، 127 هزار 837 جلسه آموزش خانواده در سطح کشور برگزار شده است .

کاهش 8 هزار نفری مدرسان آموزش خانواده

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان از کاهش 8 هزار نفری مدرسان خانواده در سال‌های اخیر خبرداد و تصریح کرد: با توجه به درخواست استان ها برای جذب مدرس آموزش خانواده شیوه نامه جذب مدرسین را تهیه و به استان ها ارسال کردیم و براساس آن، ثبت نام درآزمون انتخاب مدرسان آموزش خانواده از 23 خرداد آغاز و تا 10 تیر ماه ادامه دارد و آزمون آن نیز در 16 مرداد ماه برگزار می شود .

وی افزود: افرادی که60 در صد نمره آزمون را کسب نمایند به مصاحبه دعوت می‌شوند و درنهایت یک هزار و280نفر جذب خواهند شد .

عباسپور اظهارکرد: مدرسینی که درمراحل آزمون و مصاحبه پذیرفته می‌شوند در دوره‌های آموزشی در شهریور ماه شرکت می کنند تا با سر فصل‌های جدید ومسائل تربیتی روز بیشتر آشنا شوند البته مدرسین آموزش خانواده سالانه باید حداقل 16 ساعت دوره آموزشی را طی کنند .

وی ازتعیین سرفصل‌های جدید آموزشی در 2 بخش تخصصی و عمومی خبرداد و افزود: متناسب با دوره‌های تحصیلی پیش دبستانی و ابتدایی و دوره متوسطه اول ودوم، همچنین براساس نیازهای روز، دوره‌های آموزشی برای مدرسان آموزش خانواده برگزار می‌شود که البته یک مدرس باید جمعا60 ساعت آموزش‌های لازم را فراگیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۳۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرس حوزه علمیه: اکثر خودکشی‌های اخیر مولود فقر است

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، برای کسی‌که خودکشی می‌کند نباید مراسم یادبود گرفت؟ در یکی دو روز گذشته یک اظهارنظر درباره افرادی که دست به خودکشی می‌زنند پر بازدید شده است، «برگزاری مراسم یادبود برای فردی که خودکشی کرده اشتباه است و نباید تبدیل به یک فرهنگ عمومی شود.» این جمله را رئیس شبکه بهداشت شهرستان بویراحمد گفته است، بهنام نیازی در بخشی دیگری از گفت‌وگوی خود با ایلنا بیان کرده: «چندی پیش کودکی ۱۱ ساله اقدام به خودکشی کرده بود، فرزند طلاق بود، پدرش از کار افتاده بود و دچار فقر خانوادگی بودند. آموزش و پرورش و مدرسه برای این دختر مراسم یادبود برگزار کردند، که به اعتقاد من این کار، باعث می‌شود الگوبرداری منفی برای دانش‌آموزان اتفاق افتد.»
 
در همین جمله بالا که توسط رئیس شبکه بهداشت شهرستان بویر احمد گفته شده چندین آسیب اجتماعی وجود دارد، آسیب‌هایی مانند طلاق، فقر، بیکاری، شاید اگر قرار باشد جلوی الگوبرداری منفی از خودکشی گرفته شود سیاست‌گذاری‌ها برای رفع این قبیل از آسیب‌های اجتماعی خیلی بنیادی‌تر از نگرفتن مراسم یادبود باشد.
 
در همین‌باره فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم به خبرآنلاین می‌گوید: «اکثر خودکشی‌های اخیر در ایران مولود فقر، نداری و جیب خالی است، اینکه می‌گویند فقر از کفر بدتر است دقیقا به همین مسائل برمی‌گردد، در جامعه ای که تورم آن بالای ۴۰ درصد و درآمد اهالی آن کم است، حتی برخی از آن‌ها بیکار هم هستند، طبیعی است که وضعیت روحی برخی افراد به جایی برسد که دست به خودکشی بزنند بنابراین مراسم گرفتن و دفن کردن آن افراد نوعی احترام به خانواده او است.»
 
او ادامه می‌دهد: «برگزاری مراسم برای این افراد نوعی احترام و تکریم به خانواده است، این‌طور مواقع باید پرسید خانواده آن فرد چه گناهی کرده‌ است، حتی چون خانواده این افراد بیشتر داغدار هستند باید مراسم را به نحو احسنت انجام داد.»
 
افراد خودکشی کرده جدا از سایرین دفن شوند

رئیس شبکه بهداشت شهرستان بویراحمد در ادامه اظهار نظر بحث‌برانگیز خود گفته که: «قبلاً در استان کهگیلویه و بویراحمد اگر کسی خودکشی می‌کرد، حتی افراد در مراسم تشییع او حضور پیدا نمی‌کردند و در نقطه‌ای دور از قبرستان او را مدفون می‌کردند تا نشان دهند که این عمل زشت و تابو است، متاسفانه اکنون فضای فرهنگی تغییر کرده و می‌بینیم که مثل گذشته نیست.»
 
اما فاضل میبدی در پاسخ به این پرسش که آیا توصیه‌ای برای دفن کردن افراد خودکشی کرده خارج از قبرستان سایرین وجود دارد به خبرآنلاین می‌گوید: «از نظر شرعی هیچ توصیه‌ای نداریم که این افراد به دور از قبرستان سایرین دفن شوند. کسی که می‌گوید برای این افراد مراسم برگزار نکنیم نظرش خلاف منطق، عاطفه و وجدان است، دستور کلی شرع این است باید به خانواده متوفی احترام گذاشت تا برای او تسلای خاطر باشد.»
 
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم بیان می‌کند: «کسی که خودکشی کرده حتما علتی داشته است، نمی‌شود گفت که او صد درصد مقصر است، کسی که دست به خودکشی می زند عوامل زیادی دارد لذا باید آن عوامل را بررسی کرد، هیچ کس در شرایط عادی دست به چنین کاری نمی‌زند، حتما تحت شرایط سخت و فشارهای روحی قرار می‌گیرند که این کار را انجام می‌دهند. من بر این باورم که باید به خانواده افرادی که خودکشی کرده‌اند بیشتر تسلیت گفت و مراسم آنها را مهم‌تر انجام داد تا بتوانند از آن وضعیت روحی سخت به سلامت عبور کنند.»

روند صعودی خودکشی در ایران

اظهار نظر درباره نگرفتن مراسم ترحیم برای افرادی که خودکشی کرده‌اند درحالی گفته می‌شود که برخی کارشناس‌ها معتقدند روند خودکشی در ایران صعودی است. قبل‌تر مصطفی معین، استاد بازنشسته دانشگاه تهران و وزیر علوم در دولت اصلاحات به خبرآنلاین گفته بود: «اختلالات روانی در ایران از متوسط جهانی وضعیت بدتری دارد، درباره خودکشی ایران از میانگین جهانی پایین‌تر است با این تبصره که متاسفانه فرآیند خودکشی رو به رشد است.»

دیگر خبرها

  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • پوست اندازی در اسکی با نسل جدید مربیان و مدرسان
  • آموزش عامل شکل‌گیری روان است
  • مدرس حوزه: اکثر خودکشی‌های اخیر مولود فقر است
  • مدرس حوزه علمیه: اکثر خودکشی‌های اخیر مولود فقر است
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • نتایج اولیه آزمون آموزگاری ۱۴۰۳ آموزش و پرورش اعلام شد + لینک مشاهده نتایج
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود