Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهشهر - مدیر آموزش‌وپرورش بهشهر با اعلام نارضایتی از حضور کمرنگ شهرداری و شورای شهر بهشهر در برنامه‌های آموزش‌وپرورش گفت: متأسفانه از برنامه‌های هفته معلم امسال نیز اقبالی نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی اصغری، صبح چهارشنبه در جلسه شورای آموزش‌وپرورش شهرستان بهشهر افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر خلیل شهر و رستمکلا همکاری خوبی با آموزش‌وپرورش داشته‌اند اما حضور شهرداری و شورای شهر بهشهر کمرنگ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از دستور کار بودن تبدیل‌شدن برخی فضاهای آموزشی دارای کاربری تجاری بهشهر به واحدهای تجاری در بهشهر خبر داد و گفت: برای مسئله برای ایجاد درآمد پایدار در این نهاد در دستور کار است تا بتوانیم درآمد پایداری برای آموزش‌وپرورش ایجاد کنیم.

اصغری در ادامه با اشاره به اجرایی شدن طرح کلاس‌های کنکور و المپیادهای علمی در مدارس شهرستان بهشهر، یادآور شد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده طرح ۳ ساله در این بخش ارائه شد که بر اساس آن تلاش شد تا کلاس‌های المپیاد و کنکور در سطح مدارس برگزار شود.

مدیر آموزش‌وپرورش بهشهر مشکلات عمده این طرح را عدم رضایت دانش‌آموزان، خانواده‌ها، دبیران خصوصی و وضعیت مالی و اقتصادی خانواده‌ها در ابتدای کار اعلام کرد که اکنون با رفع این مشکلات، تنها مشکل مالی و اقتصادی همچنان وجود دارد.

وی گفت: با اجرای طرح کلاس‌های کنکور و المپیادهای علمی در مدارس شهرستان از تعداد ۲ تا ۳ دانش‌آموز بهشهری حائز رتبه به ۲۳ رتبه در المپیادهای مختلف رسیدیم ضمن اینکه استقبال زا مدارس تیزهوشان به سمت مدارس دولتی هم کشیده شد و اکنون بسیاری از دانش‌آموزان در مدارس دولتی هم خواهان شرکت در این کلاس‌ها هستند.

اصغری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جابه‌جایی و ادغام برخی از مدارس متوسطه دوم که به حدنصاب دانش‌آموز در مدارس نرسیده‌اند؛ یادآور شد: بر این اساس تلاش داریم تا حد ممکن دانش‌آموزان در همان روستای خود تحصیل کند اما اگر به حدنصاب نرسد تجمیع انجام می‌شود.

وی گفت: مدارس روستایی میثم قره‌تپه، شهید مدنی امیرآباد و مرحوم قنبر پور زینوند با دارا بودن دانش‌آموزان زیر ۳۰ نفر به حدنصاب برای تشکیل کلاس در مدارس برای سال تحصیلی جدید نرسیدند و برنامه‌ریزی برای تجمیع و جابه‌جایی در دستور کار است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۳۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

دیگر خبرها

  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است