Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@22:56:58 GMT

«راستی‌آزمایی» برای استخدام‌های شهرداری

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۶۳۸۹۴

«راستی‌آزمایی» برای استخدام‌های شهرداری

اولی حرف معاون منابع انسانی شهرداری تهران است و دومی سخن رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران. حالا چند نفر از اعضای شورای شهر تهران معتقدند که برای شفاف‌سازی استخدام‌های شهرداری تهران باید کمیته پیگیری یا راستی‌آزمایی تشکیل شود، چراکه به اعتقاد «رحمت‌الله‌حافظی»، رئیس کمیسیون سلامت حتی سازمان بازرسی هم از پاسخ‌های شهرداری درباره استخدام‌های شهرداری قانع نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بحث اصلی سیصد و پنجاه‌ و دومین جلسه علنی شورا بر سر میزان جذب نیروی انسانی در شهرداری تهران به ویژه مترو بود که سه‌شنبه صبح معاون شهردار را برای گزارش به ساختمان همسایه شهرداری تهران کشاند.
تا به‌حال هرچه گزارش درباره نیروهای شهرداری تهران داده شده بود، حاکی از وجود ٣٠‌هزار نیرو در‌سال ٨٤ در این نهاد بود که حالا بعد از ١٢‌سال به نزدیک ٦٠‌هزار نفر رسیده است اما تشکری‌‌هاشمی، معاون شهردار دیروز گفت که تعداد کارکنان در آن زمان ٥٤‌هزارو٤٣٠ نفر بوده که در‌سال ٩٦ به ٥٥‌هزارو٥٩٤ نفر رسیده است؛ یعنی نیروی انسانی شهرداری در این سال‌ها تنها دو‌درصد رشد داشته که البته درحوزه زنان این رشد ٦‌درصد است: «تعداد پست‌های شهرداری تهران براساس چارت تعیین‌شده ١٥‌هزارو٥٠٠ مورد بوده که از این میان ١٤‌هزار پست دارای تصدی و ١٥٠٠ پست بلاتصدی بود.»
این آمار البته از نظر محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی شفاف نیست: «شهرداری دربسیاری از امور همچون امور خدماتی نسبت به برون‌سپاری اقدام کرده، آیا نمی‌شود درخصوص مترو هم با شرکت‌های خصوصی مطرح در این زمینه قرارداد بست؟
چراکه درحال حاضر آن‌قدر پرسنل زیاد است که حتی صندلی برای نشستن ندارند.» محسن سرخو، رئیس کمیته حمل‌ونقل شورا هم بیشتر به استخدام‌های فله‌ای‌ سال ٩٢ اشاره کرد که برای آموزش آنها وقت و هزینه زیادی صرف شده است: «در استخدام‌های ‌سال ٩٢ با مشخصات می‌توانم بگویم که این افراد نباید استخدام می‌شدند.
فرزند هنرپیشه معروف یا دو فرزند مدیرکل یکی از سازمان‌ها که در فعالیت‌های انتخاباتی هم حضور داشته، جذب مترو شده و بدون طبقه‌بندی مشاغل بعد از دوماه حکم ریاست گرفته؛ این مسائل باعث سرخوردگی پرسنل می‌شود و باید فکری به حال آن کرد.»
بخش دیگری از حرف‌های تشکری‌هاشمی، معاون نیروی انسانی شهرداری درباره افزایش دوبرابری ایستگاه‌های مترو از‌سال ٨٦ به بعد بود که نیاز به نیروی انسانی بیشتری داشت.
او به گزارش سازمان بازرسی از تخلف در استخدام‌های مترو اشاره کرد که مترو نتوانسته بود پاسخ‌های آن را به موقع بفرستد: «پاسخ‌ها بعد از انتشار گزارش سازمان بازرسی فرستاده شد.
بعد از آن هم توضیحاتی به سازمان دادیم و ابهاماتشان از بین رفت.» او پس از آن، درباره تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به ثابت هم حرف زد.
با وجود این رحمت‌الله حافظی، رئیس کمیسیون سلامت شورا خواستار تشکیل کمیته پیگیری استخدام‌های‌ سال ٩٢ متروی تهران شد و گفت که توضیحات معاون شهردار درباره استخدام‌های مترو آدرس غلط‌دادن است: «این اعتراضات از گزارش سازمان بازرسی کل کشور که یک نهاد رسمی و قانونی است، احصا شده مگر این‌که سازمان بازرسی اعلام کند؛ گزارشی که منتشر کرده، اشتباه است.
براساس این گزارش، تعداد پرسنل حوزه مدیرعامل از ٧٢٦نفر به ٢٠٥٥نفر رسید، ضمن اینکه ٣٠ صفحه گزارش به صورت سوال و جواب تنظیم شده است، اما چطور می‌گویید جواب‌های ما نرسیده است.»
او در نهایت اعلام کرد که آمارهای اعلام‌شده را قبول ندارد و باید راستی‌آزمایی شود: «سازمان بازرسی اعلام کرده، در پیوست بودجه‌ سال ٩٢ کارکنان مترو در‌سال ٩٠، ٥هزار نفر بودند و در‌سال ٩١ تا ٩٢ تعداد زیادی پرسنل اضافه شدند که اختلاف گزارش سازمان بازرسی و مترو به ٨هزار نفر می‌رسد، چطور ممکن است که این اختلاف گزارش‌ها به این عدد برسد.»
حافظی بعد هم از روی متن گزارش مواردی را درباره جذب ٤٠٠ پرسنل بالای ٤٠‌سال که نیمی از آنها مدرک زیر دیپلم دارند، دانست: «تنها هفت‌درصد فوق‌دیپلم و لیسانس بوده‌اند، مدرک نیمی از کسانی که دیپلم و لیسانس دارند، غیرمرتبط است و تحصیلات ٣٠‌درصد هم تا پنجم ابتدایی و بی‌سواد است.
دلایل استخدامی این افراد برخلاف قوانین مندرج بوده و سازمان بازرسی هم اعلام کرده که از پاسخ‌های مدیرعامل وقت قانع نشده است.»
او این را هم گفت که سوال است،‌ شما از افزایش خطوط مترو و اقدامات خوبی که انجام داده‌اید، می‌گویید اما چرا نمی‌گویید که براساس برنامه دوم پنج‌ساله الان باید وضع مترو چه باشد و کجاست؟
ما باید الان ١٩٠٠ واگن داشته باشیم نه ١٣٠٠ دستگاه و ٦٠٠ واگن از برنامه عقب هستیم.» بحثی که این عضو شورا چندین‌بار سعی در مطرح‌کردن آن داشت، مربوط به استخدام‌های بدون آزمون، بدون مصاحبه و غیرکیفی بود و او در نهایت هم خواستار تشکیل کمیته راستی‌آزمایی در این‌باره شد.
البته علیرضا دبیر، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا هم همین را گفت: «شهرداری باید سالانه چهار‌درصد تعدیل نیرو داشته باشد، به‌همین دلیل باید کمیته‌ای تشکیل شود تا مشخص شود چه کسانی استخدام شده‌اند و در کجا به کار گرفته شده‌اند؟
من یک‌بار در این زمینه با شهرداری درگیر شدم اما دیدید که چه کردند و از زن و بچه و خانه‌ام عکس گرفتند. شهرداری باید نوع ارتباطش با سازمان بازرسی کل کشور را مشخص کند، چطور وقتی سازمان بازرسی کل کشور بر علیه شهرداری صحبت می‌کند، آن گزارش را قبول ندارند اما وقتی برعلیه شورا حرف می‌زنند، این سازمان را قبول دارند؟»
در این جلسه بحث مهم دیگری هم درباره فروش باغ‌ها از سوی محمد حقانی، رئیس کمیته محیط زیست مطرح شد. او گفت که باغات شهر تهران سرنوشت عجیبی دارند: «از ابتدای انقلاب تاکنون قانون حفظ و گسترش باغات هیچ‌گاه اجرایی نشده و این درحالی است که بیشتر باغات متعلق به افراد ثروتمند و فراری بوده که پس از انقلاب در اختیار بنیادها قرار گرفت و آنها نیز نسبت به نگهداری این باغات هیچ همتی را نداشتند.»
اشاره او به آگهی بود که به تازگی بنیاد مستضعفان برای فروش یکی از باغ‌های تهران در ضلع جنوبی شهرک آتی‌ساز منتشر کرده است.

روزنامه شهروند
9353

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۳۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟

به گزارش همشهری آنلاین_ مهدی اسماعیل پور، سازمان ورزش برای اینکه اقشار مختلف جامعه از ورزش و مزایای آن بهره مند شوندکه سلامت جسمی و روحی شهروندان و ایجاد شور و نشاط در جامعه است، بلیت و بهای خدمات در ورزشی اماکن متعلق به خود را با سوبسید به دست شهروندان می رساند.
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی طبق مصوبه شورای شهر

با وجود خدمات ارزان در اماکن ورزشی متعلق به سازمان وررش، برخی رسانه ها در انتقاد به عملکرد شهرداری تهران ادعای عجیبی را مطرح کرده اند و از افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی تعرفه خدمات در برخی از اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳ خبر داده اند! در همین رابطه موضوع را از حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران پیگیری کردیم که ضمن تکذیب این موضوع، گفت:"تعرفه های اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران کاملا بر اساس مصوبه های شورای اسلامی شهر تهران بوده و افزایش نرخ اماکن ورزشی شهر تهران در سال ۱۴۰۳ برهمین اساس حدودا بین ۳۰ تا ۴۰ اقزایش داشته است.»
به اندازه تعرفه اماکن دولتی در سال گذشته
اوجاقی در ادامه تاکید می کند که سازمان ورزش شهرداری تهران ارزان ترین تعرفه خدمات ورزشی را در کشور ارائه می کند و در این رابطه می گوید: «تعرفه سال ۱۴۰۳ اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران با نرخ تعرفه های ورزشی دولت و اماکن ورزشی متعلق به وزارت ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۲ برابری می کند. به عبارت دیگر مجموعه های خصوصی که هیچ، تعرفه اماکن ورزشی شهرداری تهران مطابق با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران امسال به اندازه تعرفه ای است اماکن ورزشی دولتی در سال گذشته دریافت می کردند.»
تفاوت تعرفه در مناطق شمال و جنوب شهر
مدیرعامل سازمان ورزش درخصوص تفاوت تعرفه خدمات ورزشی در شمال و جنوب شهر می گوید: «تعرفه خدمات ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران به دو بخش مجموعه های درجه دو و درجه سه تقسیم بندی می شود. تعرفه خدمات ورزشی در مناطق شمال شهر یا همان اماکن ورزشی درجه دو کمی بیشتر از جنوب شهر یا همان اماکن ورزشی درجه سه است. شمال شهر شامل مناطق یک تا ۸ و همچنین منطقه ۲۲ می شود. جنوب شهر هم مناطق ۹ تا ۲۱ است. برهمین اساس میزان افزایش تعرفه در سال جاری حدودا به ۳۰ تا ۴۰ درصد می رسد.»
ارائه خدمات ورزشی با سوبسید
اوجاقی در ادامه به نرخ تعرفه برخی از رشته ها و خدمات ورزشی پر طرفدار در سال گذشته و سال جدید اشاره و آنها را مقایسه می کند: «برای مثال نرخ بلیت استخر در مناطق جنوب شهر در سال گذشته ۵۲ هزار تومان بود که امسال به ۶۷ هزار تومان افزایش پیدا کرده است. بهای استخر در مناطق شمال شهر نیز در سال گذشته ۷۷ هزار تومان بود که امسال به ۸۴ هزار تومان رسیده است. این در شرایطی است که امسال بهاتی بلیت استخر در مجموعه های دولتی بیش از ۱۰۰ هزار تومان می شود.» با یک حساب و کتاب و سرانگشتی مشخص می شود که حداکثر افزایش نرخ تعرفه خدمات ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران آنهم در رشته های ورزشی پرتقاضا و پر مخاطب در بالاترین تعرفه های اعمال شده حداکثر حدود ۴۰ درصد است که با ادعای افزایش ۱۰۰درصدی فاصله معناداری دارد!

سوبسید و تخفیف برای شهروندان

اوجاقی با اشاره به این موضوع که شهرداری برای ورزش شهروندی سوبسید هم می دهد و بهای دریافتی از شهروندان حتی کمتر از هزینه تمام شده است، در تکمیل صحبت های خود می گوید: «سازمان ورزش شهرداری تهران و مدیریت شهری برای ارائه خدمات ورزشی به شهروندان و در بحث ورزش شهروندی نه تنها به دنبال سود دهی و درآمد زایی نیست که حتی سوبسید هم پرداخت می کند. برای مثال هزینه تمام شده هر سانس استخر تقریبا حدود ۲۰۵ هزار تومان می شود، درحالی که قیمت بلیت آن در بهترین حالت ۸۴ هزار تومان است! علاوه بر این که تعرفه های اماکن ورزشی شهرداری تهران کمتر از دولتی ها است و ارزان ترین تعرفه خدمات در کشور را داریم، در موارد بسیاری برای اقشار خاص از جمله جانبازان، خانواده شهدا، زنان سرپرست خانوار، سالمندان دارای کارت منزلت و... نیز تخفیف های ۱۰۰ تا ۵۰ درصدی نیز اعمال می شود.»

اینفو:
۳۰تا ۴۰ درصد میزان افزایش تعرفه های ورزشی شهرداری تهران
۲۰۵ هزار تومان نرخ تمام شده استخر
۸۴ هزار تومان قیمت بلیت استخر در بهترین حالت
یک تا ۸ و ۲۲ مناطق شمال شهر (اماکن درجه ۲)
۹ تا ۲۱ مناطق جنوب شهر(اماکن درجه ۳)
تعرفه برخی از خدمات ورزشی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته:
۵۲ هزار تومان نرخ سال گذشته استخر(جنوب شهر)
۶۸ هزار تومان نرخ سال ۱۴۰۳(جنوب شهر)
۷۷ هزار تومان نرخ سال گذشته استخر(شمال شهر)
۸۴ هزار تومان نرخ سال ۱۴۰۳(شمال شهر)

کد خبر 849532 برچسب‌ها مردان وزارت ورزش و امور جوانان ورزش معلولان شهرداری شهردارى تهران ورزش زنان ورزش بانوان تهران ورزش ورزش همگانی پایتخت

دیگر خبرها

  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • آتش سوزی در خیابان لاله‌زار تهران
  • جزییات حریق در خیابان لاله‌زار تهران+ فیلم
  • جزییات حریق در خیابان لاله‌زار تهران
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد