Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر دوم کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت : آتش به اختیار یعنی پوشیدن لباس رزم فرهنگی و به نوعی در میدان حضور داشتن و نهراسیدن از دشمن است .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت الاسلام والمسلمین سید جواد حسینی کیا دبیر دوم کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگارآرمان کرمانبا اشاره به واژه آتش به اختیاری که مقام معظم رهبری فرموده اند ، اظهار داشت : این واژه به این معناست که همه موظف هستند در مقوله فرهنگی پای کار بیایند و این که ما تصور کنیم تنها نهادهایی هستند که فقط در این مقوله کار خود را درست انجام می دهند و نیازی به حضور ما دیگر نیست این تفکر اشتباه است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : وقتی یک موضوع فرهنگی در جامعه به وجود می آید باید همه کسانی که صاحب تریبون هستند و در جامعه موثر و نقش آفرین می باشند یک صدا ، همراه و همگام و با یک اجماع نسبت به مقوله فرهنگی اظهار نظر کنند و هدایت جامعه را به آن سمتی که صلاح جامعه است هدایت نمایند.

آتش به اختیار یعنی پوشیدن لباس رزم فرهنگی

این نماینده مجلس شورای اسلامی آتش به اختیار را در واقع پوشیدن لباس رزم فرهنگی دانست و خاطر نشان کرد : آتش به اختیار بودن به نوعی در میدان حضور داشتن و نهراسیدن از دشمن است .

دبیر دوم کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عنوان کرد : امروز در حوزه فرهنگی دشمن پیش از پیش در موضوعاتی همچون فضای مجازی ،حجاب ، مناسبات و فرهنگ مصرف ما فعال شده است وبه طور کلی در مورد مسائلی که مربوط به اجتماع ما هستند بسیار سرمایه گذاری کرده است.

وی ادامه داد : یکی از موضوعاتی که اکنون دشمن بسیار بر روی آن سرمایه گذاری کرده است مسئله کیان خانواده می باشد و به نوعی فرهنگ خانواده و فرهنگ ایرانی اسلامی ما را مورد هدف جدی خود قرار داده است بنابراین برای مقابله با چنین حرکاتی نیازمند به وجود آمدن یک جهاد فرهنگی هستیم .

حسینی کیا آتش به اختیار بودن را منتظر دستور نبودن بیان کرد و افزود : باید در عرصه فرهنگی یک گام جدی برداشته شود بنابراین نیازمند این هستیم که همه پا به کار باشند و یک اقدام قاطع انجام دهند و از هیچ چیزی هراسی نداشته باشند .

شناخت حساسیت های ملی و مذهبی لازمه جهاد فرهنگی است

نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص راهکارهایی که باید در این راستا انجام شود ، تصریح کرد : برای این موضوع در ابتدا باید نسبت به مبانی دینی و اعتقادی خود واکسینه باشیم و حساسیت های ملی و مذهبی را به خوبی بشناسیم تا بتوانیم با یک حرکت منسجم کار خوب و شایسته ای را انجام دهیم .

وی در پایان اظهار داشت : در آتش به اختیار بودن باید ابتدا استراتژی انتخابی خود را بدانیم و بعد نسبت به آن یک اقدام عملی و جهادی انجام دهیم .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکیه خاتون‌آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه‌گرد

ایسنا/اصفهان  مدیر مجموعه تاریخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد از برگزاری دومین رویداد تکیه‌گرد با محوریت تکیۀ خاتون آبادی خبر داد.

ابراهیم عمرانی، در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به رویدادهای هفته فرهنگی اصفهان که امسال با شعار «اصفهان؛ شهر زنده، شهر زندگی» برگزار شد، اظهار کرد: شهر اصفهان از ظرفیت‌های بالایی در زمینۀ گردشگری برخوردار است که بخش عمده‌ای از آن‌ها به حوزۀ تاریخی، فرهنگی، مذهبی و هنری مرتبط است. بخش‌ مهمی از این ظرفیت‌ها مجموعۀ تاریخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد است که هفته فرهنگی اصفهان فرصتی را فراهم کرد تا سرزمین تخت فولاد به‌عنوان یکی سرمایه‌های عظیمِ شهر بیش از پیش معرفی شده و شناسانده شود.

مدیر مجموعه تاریخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد ادامه داد: در راستای معرفی ظرفیت‌های تاریخی، معماری و گردشگری تکایا، مجموعه تخت فولاد تلاش کرد تا رویدادی را با عنوان «تکیه‌گرد» و با تمرکز بر ظرفیت‌های این مجموعۀ تاریخی، فرهنگی و مذهبی برگزار کند.

او با اشاره به برگزاری اولین برنامۀ «تکیه‌گرد» در سال گذشته، خاطرنشان کرد: اولین برنامه از رویداد «تکیه‌گرد» سال گذشته و هم‌زمان با هفته فرهنگی، با محوریت تکیه میرفندرکسی برگزار شد، و قرار است تا دومین برنامه از سلسلۀ رویدادهای «تکیه‌گرد» نیز با محوریت تکیۀ خاتون آبادی برگزار شود که طی آن، شرکت‌کنندگان در این برنامه با روایت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری و بناهای معماری این تکیه آشنا خواهندشد.

عمرانی اضافه کرد: در حاشیۀ برگزاری دومین رویداد «تکیه‌گرد»، مسابقه عکاسی با موبایل از بناهای آرامگاهی و معماری و عناصر گردشگری تکیۀ خاتون آبادی برگزار می‌شود و در پایان نیز به برگزیدگان جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

مدیر مجموعه تاریخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد، برگزاری رویداد «تکیه‌گرد» را فرصتی مغتنم دانست و بیان کرد: این رویداد کمک خواهدکرد تا با دقتی به مراتب بیش از گذشته، به جزئیات و زوایا و ظرفیت‌های تکیۀ خاتون آبادی نگاه شود و نگاه مصرفی به تکیه‌ها و بناهای آرامگاهی تخت فولاد تغییر کرده و تکریم و مرمت و برجسته‌سازی تکیه‌ها رخ دهد.

به گزارش ایسنا، رویداد گردشگری «تکیه‌گرد» پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه، ازساعت ۱۶ تا ۱۹ بعدازظهر، در تکیۀ خاتون آبادی برگزار می‌شود و عموم شهروندان و گردشگران می‌توانند در این رویداد شرکت کنند. ضمن اینکه علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۰۲۸۰۱۱۳۵۵ تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • پیام تبریک شورای هیئات مذهبی مازندران به مناسبت روز معلم
  • تکیه خاتون‌آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه‌گرد
  • طرح «دختران حاج قاسم» نمونه یک کار فرهنگی موثر است
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند