Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@09:08:00 GMT

مصرف این ۱۳ غذای پرچرب را فراموش نکنید

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۶۹۸۲۶

مصرف این ۱۳ غذای پرچرب را فراموش نکنید

تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف صبح هنگام تخم مرغ می‌تواند احساس سیری را افزایش داده و در برابر مصرف شیرینی مقاومت ایجاد می‌کند.

سرویس سبک زندگی فردا: اینطور ثابت شده که مصرف غذاهای غنی از چربی‌های سالم مانند آجیل، روغن‌های گیاهی، و ماهی، اثرات محافظتی در برابر بسیاری از بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های قلبی عروقی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.

در اینجا ۱۳ خوراکی که حاوی بیشترین میزان چربی‌های غیر اشباع و مفید هستند، و باید روزانه مصرف شوند، معرفی شده است:

روغن زیتون: اصلی‌ترین چربی سالم است و پژوهش‌های بلند مدت نشان می‌دهد که مصرف مداوم آن منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت می‌شود. اجزای مختلف روغن زیتون شامل اسید اولئیک و secoiridoids منجر به کند شدن روند پیری می‌شود. تحقیقات همچنین نشان می‌دهد سبزیجات سرخ شده توسط روغن زیتون حاوی میزان آنتی اکسیدان بیشتری هستند.
ماهی: همیشه از نسل‌های مختلف شنیده ایم که ماهی غذای مغز است و آنهم به خاطر وجود اسیدهای چرب امگا ۳ در این ماده غذایی. مغز برای سالم ماندن نیاز به مصرف این چربی‌ها دارد. دستورالعمل‌های جدید غذایی توصیه به مصرف ۸ اونس در هفته اسیدهای چرب امگا ۳ می‌کند و آن هم برای مبارزه با التهاب و بیماری‌های مزمن.
آووکادو: منجر به کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود. محققان مکزیکی در سال ۲۰۱۴ اعلام کردند که مصرف منظم آووکادو علائم سندرم متابولیک را کاهش داده، قند خون را کنترل می‌کند و منجر به کاهش سطح کلسترول تام و تری گلیسیرید می‌شود.
تخم مرغ: تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف صبح هنگام تخم مرغ می‌تواند احساس سیری را افزایش داده و در برابر مصرف شیرینی مقاومت ایجاد می‌کند.
آجیل: آجیل ایده آل‌ترین میان وعده از سوی طبیعت است و سرشار از ویتامین E. و اسیدهای چرب آمینه، به همراه اسیدهای چرب غیر اشباع. خوردن مصرف منظم گردو خطر ابتلا به دیابت را ۵۰ درصد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۳۰ درصد کاهش می‌دهد. ضمن این که خوراکی موثری در کمک به جلوگیری از بروز سکته مغزی است.
کره بادام زمینی: مصرف منظم این خوراکی خطر ابتلا به سرطان سینه را به نحو چشمگیری کاهش می‌دهد و احساس سیری کامل ایجاد می‌کند.
روغن نارگیل: نوعی اصلی از چربی‌های اشباع شده به نام اسید لوریک در روغن نارگیل وجود دارد که دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است ضمن این که به عنوان منبع انرژی مفید شناخته می‌شود.
شکلات تیره: یک تکه شکلات تیره و مصرف آن در روز، محافظی برای قلب است. محققان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا گزارش داده اند که مصرف شکلات تیره، میکروب‌های خوب روده مانند بیفیدوباکتریوم و باکتری‌های اسیدلاکتیک را را رشد می‌دهد و منجر به تولید ترکیبات ضد التهابی برای بهبود سلامت قلب و عروق می‌گردد.
ماست یونانی: در برابر ابتلا به دیابت نوع دو، سرطان و بیماری‌های قلبی محافظت ایجاد می‌کند و یک منبع خوب چربی‌های مفید بخصوص برای گیاه خواران است.
زیتون: سرشار از اسید اولئیک و اسیدهای چرب اشباع نشده است که به حفاظت از سلامت قلب کمک م. یکند. همچنین حاوی پلی فنول‌های آنتی اکسیدان یاست که منجر به محافظت در برابر آسیب سلولی می‌شود؛ و غنی از آهن، مس و فیبر است.
دانه‌ها: دانه هایی مانند دانه کدو، کنف، کتان، چیا، آفتاب گردان و ... سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که منجر به سرکوب التهاب می‌شود. همچنین منبع خوبی از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین E. و آهن و منیزیوم محسوب می‌شود.
سویا: منبع خوبی از پروتئین و اسیدهای چرب غیر اشباع است که می‌تواند جایگزین گوشت باشد. سویا همچنین غنی از فیبر و ایزوفلاون؛ نوعی استروژن گیاهی است.
پنیر: پنیرهای کم نمک و مصرف مداوم آن‌ها خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و افزایش سطح کلسترول ال دی ال را کاهش می‌دهد. پنیرهای کهنه منبع خوبی از پروبیوتیک‌ها هستند و هضم غذا را راحت‌تر می‌کنند. پنیر سرشار از فسفر، پروتئین و کلسیم است و به حفظ وزن سالم نیز کمک می‌کند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۹۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز نخود فرنگی علاوه بر خوشمزه بودن گنجینه کوچکی از مواد مغذی هستند که دارای فواید بسیاری برای سلامت بدن می باشند. برخی افراد علاقه ای به خوردن آن ندارند، اما باید بدانند که حتما در ذائقه خود باید تغییر ایجاد کنند. نخود فرنگی دارای آمینو اسیدهای ضروری، سیستئین، لیسین و بسیاری از مواد مغذی مهم مانند پروتئین ها، ویتامین B، ویتامین E، نشاسته و چربی ها است. نخودفرنگی از محدود حبوباتی است که هم بصورت خام و هم پخته، جزء سبزیجات تازه محسوب می گردد. در مطلب قبلی خواص نخود فرنگی را کامل گفتیم و حالا در این بخش اثر این نخودهای سبز کوچک را در لاغری و کاهش وزن بیان خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید:

افرادی که در فصل گرما کمتر آب می‌خورند بخوانند

کاهش وزن با نخود فرنگی؟

افزایش وزن و تغییر سایز به دلیل سبک زندگی ناسالم و مصرف غذاهای پرچرب و کالری به وجود می آید. برای تغییر در رژیم غذایی بهتر است انواع مختلف غذاها را دریافت کنید، نخودفرنگی یکی از مواد غذایی مهمی است که در کاهش وزن موثر است. نخودفرنگی به طور طبیعی یک ماده غذایی کم کالری، کم چرب، حاوی پروتئین، فیبر و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است. به طور کلی هر فنجان نخودفرنگی حاوی ۱۳۴ کالری است اما فیبر بالایی دارد، به همین دلیل برای کاهش وزن بسیار مناسب است. اگر مایل به کاهش وزن خود هستید، سوپ سبزیجات خود را با افزودن نخودفرنگی تکمیل کنید. این سوپ با فیبر و پروتئین بسیار، احساس سیری در شما ایجاد کرده و جلوی اشتهای شما را می گیرد. این سوپ را قبل از غذای اصلی میل کنید تا غذای کمتری بعد از آن مصرف نمائید. زیرا این سوپ حجم زیادی از معده شما را اشغال کرده و از پرخوری جلوگیری می کند.

مواد مغذی نخود فرنگی

سه چهارم فنجان نخود فرنگی دارای ۱۰۰ واحد کالری است، مقدار پروتئین آن از یک چهارم فنجان بادام یا یک قاشق غذا خوری کره بادام زمینی بیشتر است. هر فنجان نخود فرنگی ۸ گرم فیبر و ۲۸ درصد فیبر مورد نیاز روزانه را تامین می کند. بسیاری از افراد فیبر کافی در طول روز مصرف نمی کنند، که می توانند با افزودن نخودفرنگی به غذای خود، فییبر مورد نیاز را دریافت کنند.
علاوه بر فیبر و پروتئین منبع مناسبی از ویتامین های گروه B، ویتامین A، ویتامین C، بتا کاروتن، آهن، منیزیم و ویتامین K است.

آیا مصرف نخود فرنگی، موجب چاقی می شود؟

تحقیقات بخش سلامت دانشگاه هاروارد نشان می دهد که میان افزایش مصرف سبزیجات نشاسته ای و بالا رفتن وزن ارتباطی وجود دارد. به طوری که نخودفرنگی را نیز یکی از عوامل افزایش وزن می دانند. در این مطالعه از اطلاعات یک پرسشنامه تغذیه ای استفاده شد که خطاهای محاسباتی داشت. این که بدانیم چه غذایی را در باید در کنار این سبزیجات استفاده کنیم، اهمیت بسیاری دارد.

با اینکه تحقیقات نشان داده است افزایش مصرف سبزیجات نشاسته ای باعث بالا رفتن وزن می شود اما تحقیقات دیگری نیز ثابت می نماید افزایش مصرف فیبر در برنامه غذایی به کاهش وزن کمک می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228762 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد