Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@10:41:45 GMT

بانک ها بزرگترین رقیب بخش خصوصی هستند

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۷۰۱۶۳

بانک ها بزرگترین رقیب بخش خصوصی هستند

بیرجند- سرپرست سازمان بازرسی خراسان جنوبی بانک ها را بزرگترین رقیب بخش خصوصی دانست و گفت: سود بالای بانکی در مقابل نرخ بالای سود تسهیلات رغبت برای حضور بخش خصوصی در تولید را کم کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، امید سحرخیز پیش از ظهر چهارشنبه در شورای راهبردی اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به موانع سرمایه گذاری خطر پذیر در استان، اظهار داشت: تأمین سرمایه یکی از مشکلات بوده که بخش خصوصی امروز با آن مواجه است و سرمایه گذار نیز ریسک سرمایه گذاری را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، بانک ها را بزرگترین رقیب بخش خصوصی دانست و گفت: در شرایطی که بانک ها سودهای ۲۰ درصدی پرداخت می کنند و در مقابل نرخ سود تسهیلات آن بسیار بالاست رغبتی برای ورود بخش خصوصی به واحدهای تولیدی و شرکت های دانش بنیان باقی نمی ماند.

سرپرست سازمان بازرسی کل خراسان جنوبی با بیان اینکه برای اجرای سرمایه گذاری ریسک پذیر در استان باید طرح ها را به خوبی معرفی، نیازسنجی و بازاریابی کنیم، بیان داشت: هنوز در گام های اولیه این نوع سرمایه گذاری ها عقب هستیم.

لزوم اجرای سرمایه گذاری های خطر پذیر در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی

قائم مقام پارک علم و فناوری خراسان جنوبی نیز در این جلسه اجرای سرمایه گذاری های خطر پذیر را یکی از نمونه های اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: سرمایه گذاری خطر پذیر به معنی تامین سرمایه برای شرکت ها و کسب و کارهای نوپا و کارآفرین که مستعد جهش و رشد ارزش هستند و البته دارای ریسک فراوان است.

سهیل خالدی اضافه کرد: در واقع سرمایه خطر پذیر سرمایه ای است که نهادهای خصوصی یا دولتی و اشخاص حقیقی به همراه کمک های مدیریتی در اختیار شرکت های جوان، کوچ، به سرعت در حال رشد، دارای آتیه اقتصادی و عموما دانش بنیان قرار می دهند.

وی با بیان اینکه سرمایه خطر پذیر از منابع مهم تامین مالی شرکت های کوچک و نوپا است، بیان داشت: به بیانی می توان گفت که شرکت های سرمایه گذاری پول و تجارب مدیریتی را در اختیار شرکت های در حال رشد قرار داده و ان ها هم این امکانات را برای تبلیغات، پژوهش، ایجاد زیرساخت و تولید محصول استفاده می کنند.

قائم مقام پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، ریسک بالا، دیدگاه بلند مدت، مدیریت حرفه ای، ارزیابی همه جانبه، توجه به شرکت های نوپا، مشارکت در مدیریت شرکت ها، مشارکت در مالکیت شرکت ها، انگیزه سودآوری سرمایه گذاری خطر پذیر را از جمله ویژگی های مهم صنعت سرمایه گذاری خطر پذیر عنوان کرد.

خالدی اضافه کرد: همچنین توانایی افزایش سرمایه، داشتن تیم حرفه ای و متخصص، تامین آسان تر منابع مالی در آینده از جمله مزایای این نوع سرمایه گذاری بوده و از طرفی کسب و کار موظف به پرداخت پول نیست.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بالغ بر ۴۳ شرکت به این صورت در کشور مشغول به فعالیت هستند، بیان داشت: نیاز است که این نوع شرکت ها در خراسان جنوبی نیز ایجاد شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۰۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان

آیت الله غلامرضا مصباحی مقدم ، امروز در نخستین نشست شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان در رشت با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، تصریح کرد: اهداف پیش بینی شده در شعار سال زمانی تحقق عینی می‌یابد که ظرفیت‌های جهش در عرصه‌ی تولید شناسایی و در بستر وحدت رویه و هم افزایی مجموع دست اندرکاران نمایان شود.

آیت الله مصباحی مقدم با اشاره به سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه بیشتر به ظرفیت‌های اقتصاد دریامحور، افزود: این بخش فرصت‌های بالقوه و جدیدی پیشروی اقتصاد کشور قرار می‌دهد و گیلان هم می‌تواند به بهترین نحوی از این ظرفیت عظیم درحوزه‌ی دریای خزر بهره گیری کند.


این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین نقش مشارکت مردم در جهش تولید را غیر قابل انکار دانست و با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر حدود ۷۰ میلیارد دلار در قالب ارز و طلای پس انداز شده، نزد مردم نگهداری می‌شود، گفت: این سرمایه‌ی قابل توجه، زمانی بهره وری دارد که وارد چرخه‌ی تولید شود و ارزش افزوده ایجاد کند.

استاندار گیلان هم در این نشست شرط تحقق اهداف پیش بینی شده در شعار سال را تعامل منطقی مجموع بانک‌ها و دست اندرکاران دولتی با بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: احیای واحد‌های تولیدی راکد و نیمه فعال همراه با تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های تولیدی، از جمله الزاماتی ست که امسال هم بطور جدی در دستور کار قرار می‌گیرد.

دکتر اسدالله عباسی همچنین از بانک‌های عامل استان خواست منابع اعتباری خود را در راستای تقویت تولید در همین استان هزینه کنند.


وی در ادامه بر پیگیری موضوع ایجاد یک میدان بار جدید در مرکز استان تاکید و اضافه کرد: این مطالبه‌ی به حق بزودی از سوی استانداری پیگیری می‌شود.

 در ادامه‌ی این نشست هر یک از اعضای شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان در سخنانی عمده‌ترین الزامات، چالش‌ها و راهکار‌های جهش تولید در سال جدید را تشریح کرده و بر لزوم هم افزایی و همکاری بیشتر این بخش‌ها تاکید کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد
  • دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی در این کشور مسدود شد
  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان