Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصلاح‌طلبان نشان داده‌اند که با اينکه مدعي دموکراسي‌خواهي هستند اما وقتي در ساختارهاي دموکراتيک قرار مي‌گيرند بازي دموکراسي را بلد نيستند و به بازي جنجال و دعواي‌هاي سياسي روي مي‌آورند.

سرويس سياست مشرق - اصلاح‌طلبان نشان داده‌اند که هر وقت در ساختارهاي دموکراتيک قدرت را در دست مي‌گيرند نمي‌توانند به طور دموکراتيک عمل کنند و کار به دعواهاي سياسي و جناحي مي‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شوراي شهر اول و مجلس ششم اين اتفاق به وفورافتاد. امروز هم به نوعي تاريخ درحال تکرار است. در شوراي شهر اول اولين موضوعي که روند سريالي اختلافات تا به مرحله انحلال شورا را فراهم کرد و در چندين مرحله نقش داشت، انتخاب شهردار بود. امروز نيز ديده مي‌شود که پس از ليست‌بندي نامزدهاي شوراي شهر در تهران توسط شوراي عالي سياستگذاري که انتقادات و گلايه‌هاي فراواني را در جناح اصلاحات به‌وجود آورد و کساني چون عباس عبدي آنرا «‌آش کشک خاله»‌ ناميدند، انتخاب شهردار تهران محل اختلاف شده است.
حال اخباري از گوشه و کنار اين جريان به گوش مي‌رسد که براي انتخاب شهردار تهران لابي‌هاي متعددي انجام مي‌شود. الياس حضرتي نماينده اصلاح‌طلب تهران نيز در توئيتي بيان کرده است که «جدي‌ترين گزينه‌ها براي شهرداري تهران محمدعلي نجفي، حسين مرعشي، حبيب‌الله بي‌طرف، محسن هاشمي و محمود حجتي هستند که شانس دو نفر آخر بيشتر است.» اما در اين ميان اسامي ديگري نيز به عنوان نامزد شهرداري تهران مطرح شده که ازاسحاق جهانگيري و عباس آخوندي نيز در اين راستان نام برده شده است.
با اين اوصاف بد نيست به حافظه تاريخي اتفاقات شوراي شهر اول رجوع کنيم و به بررسي تحولات شورا براي انتخاب شهردار تهران بپردازيم تا نسبت به عملکرد اين روزهاي اصلاح‌طلبان در انتخاب شهردار با آگاهي بيشتري نگاه کنيم.
دعواي جناحي کارگزاران و مشارکتي‌ها در شوراي شهر اول
اولين دوره انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا در تاريخ 7 اسفند 1377 و در دولت اصلاحات برگزار شد. در آن دوران که «توسعه سياسي» شعار اصلي دولت بود سياست به شوراي اول نيز رسوخ کرد. در حقيقت انتخابات شوراها و موفقيت کار شورايي در سراسر کشور يکي از مصداق‌هاي بارز توسعه سياسي و مشارکت جمعي مردم در امورات خود مي‌توانست باشد. اما کارکرد اين نهاد دموکراتيک کارکردي غير سياسي بود که متاسفانه عدم تفکيک اين موارد سبب شد تا شوراي شهر اول تهران با مشکلات عديده‌اي روبرو شود و در انتها نيز با افتضاحاتي که به بار آمد مهر انحلال بر دفتر آن بخورد.
اولين تجربه شوراي شهر پايتخت نمونه و مصداقي شد از سياست‌زدگي و اختلافات و چنددستگي‌هايي که به هيچ وجه مويد توسعه سياسي نبود. در راس اين‌ موارد اختلاف‌نظر دولت اصلاحات با مديريت شهري اصلاح‌طلب بيش از همه برجسته بود که در نهايت به آنجا ختم شد که اولين شوراي شهر پايتخت با اعضاي اصلاح طلب به‌دست وزارت کشور دولت اصلاحات منحل شد و به تعبير يک روزنامه اصلاح‌طلب بزرگترين خودکشي سياسي در دولت اصلاحات انجام شد؛ «بدون شک پروژه شوراها از مهمترين دستاوردهاي سياسي- اجتماعي دوران اصلاحات است. اما براي ناظران سياسي ‏و مردم جاي اين سوال اساسي باقي است که چرا در پايتخت ام القراي اسلام مسائل شورا و شهرداري چنين گره خورده که کار به ‏انحلال شورا کشيده است. اين بزرگترين خودکشي سياسي در ايران است.»
متاسفانه يکي از دلايل سياسي کاري در شوراي شهر اول تهران عدم توازن جناحي و حضور افراد با سلايق مختلف در اين شورا بود که کار را به خودکامگي جريان اصلاحات در اين شورا کشاند که بعضا باعث برخي فسادها نيز شد. با اعلام نتايج انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا مشخص شد که هر 15 نفر راه يافته به پارلمان پايتخت از چهره‌هاي اصلاحطلب هستند.
9 ارديبهشت سال 78 زمان آغاز به کار رسمي اولين دوره شوراهاي اسلامي شهر و روستا بود. اين روز مصادف بود با سالروز تاريخي صدور فرمان امام(ره) براي تشکيل شوراها؛ فرماني که البته اجراي آن به دلايلي به تعويق افتاده بود. در ترکيب اولين دوره شوراي شهر تهران چهره‌هاي سياسي اصلاح‌طلبان و کارگزاران سازندگي همچون عبدالله نوري، سعيد حجاريان، محمد عطريانفر، ابراهيم اصغرزاده و جميله کديور حضور داشتند. با انجام راي‌گيري عبدالله نوري رئيس و سعيد حجاريان به عنوان نايب رئيس انتخاب شدند. عبدالله نوري ليدري جريان کارگزاران را به عهده گرفت و سعيد حجاريان هم چهره مشارکتيها در شورا بود.

انتخاب شهردار تهران؛ اولين چالش شوراي شهر اول
به طور طبيعي اولين دستور کار اصلي شورا انتخاب شهردار بود. انتخابي که فرايند طولاني و بحث‌برانگيزي را به‌دنبال داشت. در ابتدا با توجه به يکدست بودن سليقه سياسي اعضاي شوراي شهر (اصلاح‌طلب) تصور مي‌شد که اولين دوره، با تجربه خوب و شيريني توام شود. بر همين اساس در فرايند انتخاب شهردار به شکلي دموکراتيک شورا فراخوان داد که مردم کساني را که توانمندي لازم براي تصدي مسئوليت شهرداري تهران را دارند، به شورا معرفي کنند. حاصل اين فراخوان اعلام نام 74 نفر بود. هر نامزدي که ‏بتواند در رايگيري مقدماتي 5 راي بياورد، در فهرست نهايي قرار ميگرفت و بدين ترتيب 9 نفر به ليست نهايي راه يافتند؛ محمد عطريانفر، ‏محمد حقاني، تقي‌زاده، محمد غرضي، دانش آشتياني، ابراهيم اصغرزاده، سهيلا جلودارزاده، شهاب گنابادي و عزت‌الله ‏سحابي.» (مجله پيام امروز شماره 31)
در ادامه نامزد موردنظر جبهه مشارکت، يعني دانش آشتياني نسبت به ديگر گزينه‌ها راي بيشتري آورد. او 9 راي چپي‌ها و مشارکتي‌ها را در برابر 6 رأي کارگزاراني‌ها داشت. طيف اقليت که دبير کل خود (کرباسچي) را در زندان مي‌ديد، راضي نبود با هزينه‌هايي که پرداخت کرده، حالا شهرداري تهران را از دست بدهد.
در آن زمان غلامرضا کرباسچي، شهردار سابق تهران که عضو اصلي ستاد انتخابات رئيس دولت اصلاحات بود در زندان به سر مي‌برد و با انتخاب نامزد حزب مشارکت دعواي بين مشارکتي‌ها و کارگزاراني‌ها در شوراي شهر بالا گرفت.
«عبدالله نوري که رهبري کارگزاران را داشت، چاره کار را در تهديد به استعفا ديد و متن استعفاي خود را تحويل محمد عطريانفر داد با اين توجيه که «حالا ‏که چنين انتخاب ضعيفي براي شهرداري تهران صورت گرفته، ديگر نيازي به يک رئيس شوراي شهر قوي هم نيست». روز ‏دوم خرداد وقتي اعضا با موضوع استعفاي نوري روبه‌رو شدند، با پيشنهاد فاطمه جلايي‌پور ترجيح دادند که جلسه آن روز ‏را تشکيل ندهند. شب اعضا به منزل نوري رفتند و در نهايت توافق کردند که چهره‌هاي خارج از ليست 9نفره را نيز مورد بررسي قرار دهند.

دهن کجي اصلاح‌طلبان به آراي مردم
اين نوع رفتار که بيشتر دهن‌کجي به راي مردم و انتخابات و روند طولاني بود که براي رسيدن به شهردار جديد تهران انجام شده بود، در آخر با يک حرکت کاملا ديکتاتور مآبانه تکميل شد و فردي خارج از ليستي که مردم پيشنهاد داده بودند براي رسيدن به پست شهرداري تهران به شوراي شهر اول معرفي و انتخاب شد.
بعد از قهر آقاي رئيس در ابتدا روز بعد در جلسه شورا نام بهزاد نبوي از چهره‌هاي سياسي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي به عنوان گزينه مدنظر برده شد.
روز چهارم خرداد ‏در حالي که همه منتظر خبر اعلام انتخاب شهردار تهران بودند، اما باز هم خبري نشد. جالب اينجاست اصلاح‌طلبان به جاي اينکه حقيقت را به مردم بدهند با سياه نماي خاص خود موضوعي که کاملا در حيطه کاري اين جناح سياسي بود را به رقبا نسبت دادند و با فرافکني و سياه نمايي سعي کردند که اذهان عمومي را از واقعيت دور سازند.
در همين رابطه، ابراهيم اصغرزاده در جمع ‏خبرنگاران از وجود برخي فشارها از سوي گروههاي سياسي و برخي مسئولان شهرداري براي انتخاب شهردار خبر داد و ‏گفت جلوي اعمال نفوذها را گرفتيم و حالا هم تاخير در انتخاب شهردار را ميمون و مثبت تلقي مي‌کنيم!
روزنامه کاروکارگر که لطفي عضو شوراي شهر، ‏سردبير آن بود، روز 9 خرداد خبر داده بود که امروز بهزاد نبوي به عنوان شهردار تهران معرفي ميشود. ‏ اما در جلسه 9 خرداد هم دستور جلسه شورا تغيير مي‌کند و خبري از انتخاب شهردار نميشود.

اين در حالي بود که خبري از فشارهاي سياسي از بيرون شورا نبود و بهزاد نبوي به رغم رايزني‌هاي بسيار موافقت نکرده بود که شهردار تهران ‏شود. به اين ترتيب موضوع انتخاب شهردار تهران به محاق سکوت رفت.
اما به ناگاه و بدون هيچ تمهيدي نام مرتضي ‏الويري – که خود او چند روز پيشتر گفته بود تمايلي به پذيرش مسئوليت شهرداري تهران ندارد- به عنوان شهردار منتخب ‏شوراي شهر تهران در روز 11 خرداد اعلام و بلافاصله حکم شهرداري او از سوي وزارت کشور صادر شد. او هنگام رايگيري 15 راي ‏گرفت. چنين بود که برخي از توافق در بالا صحبت به ميان آوردند.» (پيام امروز شماره 31)
بدين ترتيب شهردار تهران بعد از چند هفته کشمکش سياسي و پشت سرگذاشتن لابي‌هاي فراوان سياسي و جناحي و خارج از ضوابط اعلام شده دموکراتيک ابتدايي انتخاب شد. الويري اولين منتخب شوراي شهر تهران لقب گرفت؛ انتخابي که بر خلاف ادعاها و ادعاي دموکراتيک اصلاح‌طلبان با خودکامگي و فشار لابي‌هاي سياسي انتخاب شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۰۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد

ایسنا/خراسان رضوی سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طرح سوال از شهردار برای جلسه علنی روز دوشنبه در دستور کار قرار دارد اما بعید می‌دانم به استیضاح منجر شود.

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، در خصوص طرح سوال و استیضاح شهردار اظهار کرد: بعید می‌دانم طرح سوال از شهردار به استیضاح منجر شود. طرح سوال برای جلسه علنی روز دوشنبه در دستور کار قرار دارد اما از نظر آیین‌نامه‌ای و قوانین بالادستی طرح سوال وجاهت قانونی ندارد و باید دوباره طرح کنند؛ زیرا قبل از سال طرح سوال داشتند و انصراف دادند.

وی بیان کرد: ما در خصوص بازنشستگی شهردار نه مطلع هستیم و نه چیزی به ما ابلاغ شده است. اگر شهردار بازنشسته باشند نمی‌توانند باقی بمانند. قانون‌گذار اجازه داده که شهردار به خدمت خود ادامه دهند.

حاجی‌بگلو در پاسخ به این سوال که چرا حساب‌های شهرداری بسته شد، عنوان کرد: این اتفاق در ادوار گذشته رخ داده و در دوره ما قبل از سال نیز بوده است. این مشکل براساس حساب و کتاب مالی شهرداری با بانک مورد نظر بوده است. شهرداری ۳ هزار میلیارد تومان بدهکار بود و خوشبختانه توانستیم مشکل را حل کنیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به سوالی مبنی بر تهدید اصحاب رسانه در نطق خود خاطرنشان کرد: نگاه من به رسانه ویژه است، اصحاب رسانه را از خود می‌دانم و با رسانه بسیار صمیمی هستم. اینکه می‌گویید من رسانه‌ها را تهدید کردم درست نیست، زیرا اصحاب رسانه قابل تهدید نیستند، رسانه اصیل قابل تهدید نیست و من نیز در چه جایگاهی هستم که بخواهم تهدید کنم.

وی افزود: ما در روز خبرنگار بیان کردیم که اصحاب رسانه یار شانزدهم شورا باشند. ما هیچ وقت به جایگاه رسانه اهانت نکردیم. فردی بوده که رسانه‌ای نیست، فضای مجازی دارد که هرچه می‌خواهد بیان می‌کند. من نمی‌توانم به فیک‌نیوزها اجازه دهم به رسانه توهین کنند و تهمت بزنند.

حاجی‌بگلو در خصوص روزنامه شهرآرا گفت: زمانی گفتم اگر روزنامه شهرآرا را امروز تعطیل کنید، بهتر از فردا است. بعد از آن با مدیران شهرآرا صحبت کردم و موضوعات را حل کردیم. امروز شهرآرا به عنوان رسانه‌ای قوی عمل می‌کند.

طرح رایگان کردن اتوبوس توسط کمیته انطباق رد شد

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به سوالی مبنی بر رایگان کردن اتوبوس، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ در حاشیه شهر، ۱۰ خط اتوبوسرانی را ۹۰ درصد با پرداخت ۱۰۰ تومان رایگان کردیم که در حال حاضر نیز انجام می‌شود. در سال ۱۴۰۲ طرح رایگان کردن اتوبوس را در شورا مصوب کردیم اما کمیته انطباق رد کرد، هرچند نظر شخصی من این بود که ‌کمیته انطباق اشتباه نظر می‌دهد.

وی در خصوص تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ عنوان کرد: تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ تصویب شد و من مخالف صد در صد تفریغ بر اساس عملکرد و گزارش حسابرسی و معاونت نظارت شورا بودم، الان نیز مخالف هستم. تخلف در تفریغ بودجه وجود داشته و نیاز به بررسی بیشتر دارد. آنچه در صحن تصویب شد، برای من قابل احترام است و تمکین می‌کنم.

حاجی‌بگلو ادامه داد: در زمینه پرداخت نامعلوم به ۱۰۰ نفر اعلام کردیم که لیست این افراد را مشخص کنند اما فرمودند لیست را نداریم. من عرض کردم شما تفریغ بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی را در ۳ ثانیه تصویب می‌کنید اما به شهرداری ۳ ماه فرصت می‌دهید تا لیست را اعلام کند. قطعا این کار ایراد دارد اما هرچه قانون تصمیم بگیرد، برای ما مهم است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به مصوبه‌ای در سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: ما در سال ۱۴۰۰ مصوبه‌ای مبنی بر کمک به شهرستان زابل طی ۵ سال داشتیم که سالی ۱۰۰ میلیارد پرداخت کنند و من مخالف بودم؛ زیرا مشکلات حاشیه شهر ما بیشتر است. در شهر مشهد مشکلات فراوان است اما اگر صدا و فریاد ما بلند نباشد و مطالبه‌گری نکنیم، هدفمان محقق نمی‌شود، این مدل من است.

وی در خصوص افزایش هزینه الیت بیان کرد: ما الیت را در سال گذشته کاهش دادیم. بر اساس قانون مجاز بودیم تا نرخ تورم افزایش دهیم اما ۲۵ درصد افزایش پیدا کرد و ۴۵ درصد افزایش نداشت.

در سال ۱۴۰۱ شهرداری ۲۶ هزار و در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰۰ پروانه ساختمانی صادر کرد

حاجی‌بگلو در پاسخ به سوالی مبنی بر کاهش درآمدهای شهرداری خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ شهرداری ۲۶ هزار پروانه ساختمانی صادر کرد اما در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰۰ پروانه ساختمانی صادر شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه ما سرمایه‌گذار را فراری نمی‌دهیم، بلکه برخی قوانین به گونه‌ای بوده که دست‌وپاگیر شده است، عنوان کرد: هر کس برای حل مشکل سرمایه‌گذاری ورود پیدا کند، نگران است که شاید در آینده تبعات داشته باشد، بنابراین از بار مسئولیت شانه خالی می‌کند و این نگرانی برای مدیران شهری وجود دارد.

وی افزود: ما نتوانستیم برای سرمایه‌گذاری در مشهد کاری انجام دهیم، البته همه مسائل به شهرداری برنمی‌گردد، بلکه یک مجموعه استانی است. در گذشته بسیاری از مجموعه‌های مالی در استان بود که آن‌ها را منحل کردند، بنابراین بسیاری از منابع مالی از استان خارج شد.

قطار مشهد-گلبهار تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری خواهد رسید

حاجی‌بگلو در خصوص آخرین وضعیت قطار مشهد-گلبهار گفت: وزارت راه و مجموعه استانی پیگیر این موضوع هستند و قول دادند تامین اعتبار کنند که تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد. امیدواریم وزارت راه به تعهد خود عمل کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: تا هفته دولت فاز یک خط سه قطار شهری برای بهره‌برداری آماده می‌شود. تا پایان سال ۱۴۰۴ حفاری‌های تونل قطار شهری در مشهد به اتمام خواهد رسید و تنها به دنبال تجهیز و تامین ناوگان خواهیم بود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت هاشم دائمی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: در خصوص ایشان نه چیزی به ما ابلاغ شده و نه موضوعیت دارد. ما نباید در خصوص مسئله‌ای که ابلاغ نشده اظهار نظر کنیم. باید اجازه دهیم خود قانون‌گذار در زمانی که نیاز است، تصمیم بگیرد.

حاجی‌بگلو در خصوص تعیین حریم شهر مشهد و طرقبه-شاندیز تصریح کرد: هنوز در این زمینه اختلاف داریم. آخرین موضوعی که پیگیری شده در معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری قرار دارد که قول دادند مرز را تعیین کنند و امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.

دنبال این هستیم در مشهد مکانی به نام کم‌برخوردار نداشته باشیم

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه نگاه دوره ششم این بوده که شیب خدمت را به مناطق کم‌برخوردار ببرد، عنوان کرد: هر مدلی فکر کنید در این مناطق هزینه می‌کنیم و دنبال این هستیم در مشهد مکانی به نام کم‌برخوردار نداشته باشیم. هنوز جای کار وجود دارد اما دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز باید با شهرداری همراهی کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت مشهد در بودجه ۱۴۰۳، بیان کرد: متاسفانه وضعیت خوب نیست و تمام درخواست‌های ما بی‌نتیجه مانده است. تا سال ۱۴۰۴ از طریق منابع خود ۴۰۰ اتوبوس را وارد خواهیم کرد.

حاجی‌بگلو در پاسخ به سوالی در زمینه تاثیر اختلافات درون شورا بر دیدگاه مردم به جریان اصولگرا گفت: اگر مجلس را پیگیری کنید، حواشی آن به مراتب زیاد است. اگر حواشی در شوراها ۱۰ باشد، در مجلس ۱۰۰ است اما به قدری که به شوراها و حواشی آن اهمیت می‌دهند، به مجلس اهمیت داده نمی‌شود، در حالی که اختلاف نظر در مجلس بالاتر است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: اختلاف نظر قابل احترام و امری طبیعی است. بعد از اینکه دستور کاری تصویب می‌شود به آن احترام می‌گذاریم. دوره ششم با وجود کمبود منابع، خدماتی در سطح شهر ارائه می‌دهد که به مراتب بیشتر است. ۳ ماه است اقدامی را شروع کردیم که خبرهای مثبت از شورا و شهرداری خارج شود.

وی در خصوص رسیدگی به فساد تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی خودشان فساد را بررسی می‌کنند. نیاز به مطالبه‌گری رسانه نیز هست، اگر دو هفته مطالبه‌گری کنید همه اطلاعات روی سایت بارگذاری می‌شود. صورت‌های مالی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را درخواست کنید، بسیاری از موضوعات مشخص می‌شود.

حاجی‌بگلو افزود: جلسه ۲۸ اسفند غیر علنی شد که قانون می‌گوید روز بعد از جلسه غیر علنی باید تمام گزارشات و مصوبات اطلاع‌رسانی و بارگذاری شود. ما هم نامه زدیم که این کار انجام شود. اگر مطالبه‌گری رسانه‌ها ادامه پیدا کند، جواب می‌دهد، ما نیز همراه خواهیم بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به آخرین وضعیت حق و حقوق پیمانکاران بیان کرد: شهرداری مشهد حدود ۴۰۰۰ پیمانکار دارد که آن‌ها را قلب تپنده اجرایی شهرداری می‌دانیم. از مدل پیمانکاری شهرداری مطلع هستید و می‌دانید در گذشته نیز برای پرداخت مشکلاتی وجود داشته است. تلاش داریم تا نیمه شهریور تمام مطالبات پرداخت شود.

مصاحبه معاون فرهنگی شهرداری مبنی بر عدم وجود کارتن‌خواب در شهر درست نیست

وی در پاسخ به این صحبت معاونت فرهنگی و اجتماعی که گفته بودند در شهر کارتن‌خواب نداریم، گفت: منابع مالی برای جمع‌آوری کارتن‌خواب‌ها پیش‌بینی شده است و مصاحبه معاون فرهنگی شهرداری مبنی بر عدم وجود کارتن‌خواب در شهر درست نیست.

حاجی‌بگلو خاطرنشان کرد: در سال جاری اگر طرح تفصیلی به همین شکل باشد قطعا دچار کمبود بودجه می‌شویم. یکی از مشکلات اساسی اصلاح قانون درآمدهای پایدار است و در حال حاضر صدور پروانه‌های ساختمانی در اختیار شهرداری نیست.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص پروژه‌های زودبازه، عنوان کرد: از روز اول خدمت‌گذاری اولین مصوبه، طرح‌های زودبازده بود تا به این وسیله مردم در جذب اعتبارات برای محله و منطقه خود نقش داشته باشند. در بودجه ۱۴۰۴ نیز بودجه‌ای برای این طرح‌ها پیش‌بینی می‌شود.

وی در خصوص شفاف‌سازی مالی‌های شهرداری، خاطرنشان کرد: صورت‌های مالی باید بارگذاری شود، زیرا حق مردم است و باید مطلع شوند.

حاجی‌بگلو در خصوص نحوی واگذاری ساختمان شمس، گفت: بنده مخالف واگذاری ساختمان شمس بودم اما مصوبه شورا است و باید به آن احترام بگذاریم. در کمیته انطباق نیز قرار است یک تجدید نظری در خصوص این ساختمان داشته باشند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: در هفته گذشته مجموعه مدیریت شهری برنامه خوبی برگزار کرد و افراد برتر در حوزه خلاقیت و نوآوری را انتخاب کرد تا اگر نیازمند کار ملی در مشهد باشند، منابع مالی و مصوبه‌ای را اختصاص دهیم.

وی تصریح کرد: موافق جذب نیرو هستیم اما با شروع دوره ششم اجازه ورود نیروهای برجسته شهری داده نشد و به دنبال این هستیم قوانین جذب را همچون تهران مستثنی کنیم.

حاجی‌بگلو در خصوص عملکرد شهردار مشهد، عنوان کرد: عملکرد آقای قلندر نسبت به مدیران گذشته بهتر بوده اما شاید شهرداری قوی‌تر از ایشان وجود داشته باشد، اما نسبت به شهردار قبلی عملکرد بهتری دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد