Web Analytics Made Easy - Statcounter

آب و فاضلاب شهری مازندران در واکنش به درج گزارش مردمی خبرگزاری تسنیم، معتقد است: کمبود آب شرب ساری با انتقال آب سد شهید رجایی به مرکز استان رفع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساریبه نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب شهری مازندران، با توجه به درج گزارشی مردمی با عنوان تداوم قطعی آب مشترکان مازندران در ماه صیام/ کانون بحران در مرکز شهر ساری، در خبرگزاری تسنیم 23 خرداد 96 به منظور تنویر افکار عمومی جوابیه ای ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جوابیه آمده است: آب شرب شهر ساری از طریق آب‌های زیرزمینی، چاه‌ها و آب سطحی تامین می‌شود. طی سالهای اخیر به دلیل کمبود آب در این شهر، استفاده از آب‌های جمع آوری شده در پشت سد شهید رجایی با همکاری آب منطقه ای مازندران در دستور کار قرار گرفت به طوری که با تحویل‌گیری بخشی از تامین آب شهر ساری به میزان 500 لیتر در ثانیه از آب تصفیه‌خانه سلیم بهرامی( سد شهید رجایی) این مشکل تا حدودی برطرف شد.

از سویی دیگر با توجه به افزایش گرمای هوا و افزایش میزان مصرف آب، مشترکان در برخی از مناطق با افت فشار آب مواجه می‌شوند که از طریق بالانس کردن شبکه و کاهش فشار آب در طول شب و افزایش میزان ذخیره‌سازی آب در مخازن این شهر، این مشکل برطرف شد.

در مواردی به دلیل اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای در سطح شهر، با شکستگی و یا جابجایی خطوط انتقال آب مواجه می‌شویم که در برخی از این اتفاقات قطع و یا کاهش فشار آب اجتناب ناپذیر بوده که از طریق رسانه‌های ارتباط جمعی و شبکه‌های مجازی به شهروندان گرامی اطلاع رسانی و در صورتی که عملیات ترمیم و یا جابجایی خطوط زمان‌بر باشد در صورت نیاز از طریق تانکر سیار اقدام به آبرسانی می‌شود.

با توجه به گزارش درج شده و عنوان قطعی آب در بلوار خزر، خیابان مدرس تا خیابان ساعت، کارکنان امور آبفای شهری ساری بر اساس وظیفه محوله خود و به منظور بررسی و رفع کمبود آب به این مناطق اعزام شدند.

برای حصول اطمینان از دلیل این مشکل و رفع آن، ساکنان این خیابان‌ها ضمن تماس با شماره ارتباط مردمی (33214680) و یا امور آبفای شهری ساری به شماره 33366404 نشانی دقیق محل را به همکاران ما اطلاع تا کارشناسان برای رفع این مشکل در کمترین زمان ممکن اقدام کنند.

درباره کیفیت آب شرب شهر ساری باید اذعان کرد: آب آشامیدنی سالم به آبی می‌گویند که عاری از هرگونه مواد مضر اعم از عوامل میکروبی و شیمیایی که سلامت آحاد مردم جامه را تهدید می‌کند، باشد.

از سویی دیگر آب آشامیدنی شهروندان ساروی از منابع آب زیرزمینی مطمئن تامین می‌شود که جنبه‌های کیفی آن شامل کیفیت میکروبی، شیمیایی، فیزیکی، ریزآلاینده‌های آلی و معدنی، مطابق استانداردهای بین المللی و کشوری (WHO) و استاندارد 1053 ارزیابی می‌شود.

بر اساس دستورالعمل‌های کنترل کیفیت آب، تمامی آزمون‌های مرتبط با سلامت آب توسط آزمایشگاه مرجع این شرکت انجام و نتایج آن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مازندران به عنوان متولی امر سلامت جامعه قرار می‌گیرد که هرگونه عدم انطباق مشخص شده در فرآیند ارائه آزمون‌های کیفی به صورت جدی و در کوتاه ترین زمان بررسی می‌شود.

انتهای پیام/

R41358/P1377/S6,74/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود