Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@14:05:36 GMT

طرح توسعه بارگاه حیقوق نبی(ع) ارائه می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۷۶۱۲۶

طرح توسعه بارگاه حیقوق نبی(ع) ارائه می‌شود

رئیس اداره میراث فرهنگی تویسرکان گفت: در جلسه مشترک اوقاف، میراث فرهنگی و فرمانداری مقرر شد طرح توسعه بارگاه حیقوق نبی توسط هیئت امنا ارائه شود.

میثم الوندی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تویسرکان اظهار داشت: در اوائل دهه 70 چند طرح برای توسعه بارگاه حیقوق نبی(ع) مطرح شد که سازمان میراث فرهنگی آنها را مورد تایید قرار نداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس قانون طرح توسعه مکان‌ها و بناهای تاریخی باید برای حفظ حریم، عرصه و عیان اینگونه بناها به تایید سازمان میراث فرهنگی برسد تا از آسیب رساندن به ارزش فرهنگی و تاریخی آنها جلوگیری شود.

الوندی با اشاره به اینکه بارگاه حیقوق نبی(ع) یک ظرفیت کم‌نظیر در حوزه گردشگری مذهبی، تاریخی و فرهنگی در استان همدان به شمار می‌رود گفت: چند روز پیش با حضور مدیران کل میراث فرهنگی و اوقاف همدان و فرماندار تویسرکان جلسه‌ای برگزار و مقرر شد طرح جدید توسعه بارگاه حیقوق نبی(ع) از سوی هیئتامنا این بارگاه به میراث فرهنگی داده شود.

وی به طرح برخی انتقادها مبنی بر بلاتکلیفی طرح توسعه بارگاه حیقوق نبی(ع) تاکید کرد: ابتدا باید طرح توسعه به صورت کارشناسی تحویل سازمان میراث فرهنگی شود چراکه تا طرحی ارائه نشود نمی‌توان در این باره تصمیم‌گیری کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم حضرت حیقوق نبی(ع) یکی از پیامبران بنی اسرائیل است که بیش از 600 سال قبل از میلاد مسیح(ع) می زیسته و پیروان خود را به ظهور حضرت محمد(ص) بشارت داده است. مقبره این پیامبر بزرگ الهی در شهرستان تویسرکان مورد توجه و مراجعه بسیاری از مردم و گردشگران است.
بنای تاریخی این بارگاه مربوط به 900 سال پیش و دوران حکومت سلجوقیان بر می گردد.

انتهای پیام/

R41405/P1357/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۶۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟