Web Analytics Made Easy - Statcounter

موافقت پارلمان مصر با واگذاری دو جزیره تیران و صنافیر به عربستان در حالی است که باید پرسید خشم مصری ها که در انقلابی مسالمت آمیز حسنی مبارک را برکنار کردند، تا کجا ادامه پیدا خواهد کرد؟

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه رای الیوم، عبدالباری عطوان سردبیر این روزنامه نوشت: پارلمان مصر در حالی با واگذاری دو جزیره تیران و صنافیر به عربستان موافقت کرد که باید پرسید خشم مصری ها که در انقلابی مسالمت آمیز و 20 روزه حسنی مبارک را برکنار کردند، تا کجا ادامه پیدا خواهد کرد؟

موافقت پارلمان مصر با ترسیم نقاط مرزی با عربستان سعودی و کوتاه آمدن از حاکمیت کامل دو جزیره تیران و صنافیر نشان می دهد، دولت های عربی می توانند از طریق قانونی و غیر قانونی هرتصمیم و مواضعی که بخواهند بر ملت های خود تحمیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروعیت پارلمان مصر در معرض شک و تردید

نکته حقوق مالکیت این دو جزیره و اسناد موجود در این خصوص نیست، بلکه شیوه تصمیم گیری در پارلمان مصر است؛ پارلمانی که در اصل مشروعیت آن به عنوان نمایندگی از مصری ها جای شک و تردید دارد.

سوء استفاده عربستان از وخامت اوضاع اقتصادی مصر

روشن است دولت مصر ، ملت و مخالفان توافق واگذاری جزایر صنافیر و تیران به عربستان را رها کرد تا هرچه می توانند فریاد بکشند و تمام راههای قضایی را امتحان کنند و در مقابل تمام دیدگاههای مخالف سکوت کرد زیرا سرگرم طراحی نقشه ای برای تایید این توافق در پارلمان و تسلیم شدن در برابر دیکته های سعودی بود؛ طرفی که با سوء استفاده از بحران وخیم اقتصادی در مصر به دنبال دستیابی به اهداف مورد نظر خود است.

در این مینان «مصطفی بکری» عضو پارلمان مصر پیش از این گفته بود، تمام این سرو صداها بی حاصل است، زیرا این پارلمان است که حرف آخر را می زند و این توافق را بدون هیچ مانعی امضا خواهد کرد در نتیجه اکنون فقط موضوع زمان مطرح است نه چیزی بیشتر و یا کمتر.

البته عملا نیز چنین شد و پارلمان با واگذاری این دو جزیره به عربستان موافقت کرد.

نقشه پنهانی در خدمت اهداف اقتصادی و نظامی اسرائیل

اکنون بیم آن می رود، علاوه بر تیران و صنافیر در خلیج عقبه نقشه ای به طور پنهانی در حال طراحی باشد که بر اساس آن این دو جزیره و خلیج عقبه به طور کامل در خدمت اهداف اقتصادی و نظامی اسرائیل در آید.

تیران و صنافیر بدون منابع نفت و گاز

در این میان باید پرسید با توجه به اینکه عربستان که هزاران جزیره در دریای سرخ و خلیج فارس دارد ، اگر این دو جزیره تحت حاکمیت مصر باقی می ماند، چه اتفاقی می افتاد؟

در این خصوص باید در نظر داشت که این دو جزیره صخره ای بوده و فقط پرندگان دریایی در آن سکونت دارند و هیچ مطالعاتی که نشان دهد دارای منابع نفت و گاز یا هر نوع ذخایر دیگر است، وجود ندارد.

بذر دشمنی با عربستان در بین اقشار مختلف جامعه مصر

هر چند مشخص نیست واکنش مردم مصر چه خواهد بود، اما روشن است مصر که با بحران های متعددی روبه است و در صحرای سیناء نیز به منظور حفظ حاکمیت و شکوه خود وارد جنگ خونین شده است، نیازی به مشکلات و نارآامی های جدید ندارد و عربستان باید این موضوع را رعایت می کرد و به منظور حاکمیت بر دو جزیره مزبور مصر را تحت فشار قرار نمی داد و این موضوع را به زمانی مناسب تر ارجاع می داد زیرا هر چند اکنون دو جزیره تیران و صنافیر را از آن خود کرد اما توده بزرگی از ملت مصر را از دست داد و بذر دشمنی و تنشی را در بین آنان کاشت که چه بسا چند دهه ادامه یابد.

نکته قابل توجه اینکه دولت کنونی مصر همان مشی دولت های قبلی را در پیش گرفته است که در این اصل خلاصه می شود: رهایشان کن هرچه می خواهند فریاد بکشند و سرو صدا به راه بیندازند، ما در نهایت هرتصمیمی بخواهیم، می گیریم.

با اینهمه نباید فراموش کرد، معروف ترین مدافعان این نظریه یا همان حسنی مبارک در نهایت به شکل خفت بارو از طریق انقلاب مسالمت آمیز مردمی که 20 روز بیشتر طول نکشید، از قدرت کنار گذاشته شد.

انتهای پیام/

R7891/P36446/S8,88,90/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»

کولت (Colette)، یک بوتیک معروف فرانسوی بود که طی همکاری با مد پاریس (Mad Paris)، شرکتی متخصص در زمینه سفارشی سازی ساعت‌های لوکس، نسخه‌ای تولید محدود از ساعت مچی رولکس میلگاس را ارائه کرد.

به گزارش عصر ایران، این پروژه که به نام "نسخه چه کسی اهمیت می‌دهد" (Who Cares Edition) شناخته می‌شد، شامل یک ساعت مچی از جنس فولاد ضد زنگ می‌شد. ویژگی منحصر به فرد این نسخه تولید محدود صفحه‌ای سفید با نوشته آبی رنگ "چه کسی اهمیت می‌دهد، من دیگر دیر کردم" و مجموعه‌ای از اعداد به هم ریخته بود. از دیگر نکات قابل توجه درباره این ساعت استفاده از عقربه ثانیه شمار به شکل یک آذرخش بود.

ساعت مچی رولکس میلگاس در سال ۱۹۵۶ معرفی شد. این مدل نام خود را از واژه لاتین Mille به معنای هزار و Gauss، واحد میدان مغناطیسی وام گرفته است. این ساعت برای پاسخ به خواسته‌های جامعه علمی طراحی شده و می‌تواند در برابر میدان‌های مغناطیسی تا ۱۰۰۰ گاوس مقاومت کند. مقاومت باورنکردنی در برابر تداخلات مغناطیسی که از موتور ساعت محافظت می‌کند، نوآوری اصلی در این مدل است.

رولکس میلگاس با استفاده از فولاد ضد زندگ پولیش خورده ۹۰۴ ال ساخته می‌شود. این آلیاژ در برابر خراش و خوردگی بسیار مقاوم است.

تولید "نسخه چه کسی اهمیت می‌دهد" رولکس میلگاس توسط مد پاریس و کولت به پنج ساعت مچی محدود شد که در زمان عرضه برچسب قیمت ۱۸۲۰۰ دلاری را یدک می‌کشیدند.

دیگر خبرها

  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • آموزش نیرو‌های واکنش سریع در عربستان/ خارطوم اعتراض کرد
  • آموزش نیروهای واکنش سریع در عربستان/ خارطوم اعتراض کرد
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • رفع مشکل هفت هزار و ۱۴۲ سند موسوم به سند رفسنجان در قشم
  • واگذاری اسناد موسوم به رفسنجان جزیره قشم بعد از ۵۱ سال
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • محسن دلکرمی سرپرست شهرداری تیران شد
  • (تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»