Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن خسروی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این موسسه آموزش عالی در اردیبهشت ماه درخواست تدریس دو واحد درسی با عنوان زبان و ادبیات ترکمن را به وزارت علوم ارسال نمود.
وی گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با درخواست این موسسه موافقت کرد و طی نامه شماره 59610 به تاریخ 23 خرداد 96، با امضای مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی این وزارتخانه، به این مرکز آموزش عالی ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر خسروی با بیان اینکه تدریس زبان و ادبیات ترکمن معادل دو واحد درسی و به صورت اختیاری می باشد، اضافه کرد: برای تدوین سرفصل های این واحد درسی، در روزهای آینده کارگروهی در موسسه تشکیل می شود.
وی تصریح کرد: سرفصل های این واحد درسی پس از تدوین برای وزارت علوم ارسال می شود تا پس از تایید آن وزارتخانه، تدریس آن در موسسه آموزش عالی شمس گنبدکاووس و دیگر مراکز آموزش عالی این شهرستان و استان گلستان و در صورت وجود متقاضی در سراسر کشور انجام شود.
معاون آموزشی و پژوهشی موسسه آموزش عالی غیر دولتی شمس گنبدکاووس همچنین اظهار داشت: تلاش می کنیم سرفصل آموزشی زبان و ادبیات ترکمن ظرف یک ماه آینده تهیه و تدوین و برای وزارت علوم ارسال می شود.
خسروی پیش بینی کرد: تدریس واحد درسی زبان و ادبیان ترکمن از ترم مهر ماه امسال در این موسسه و دیگر مراکز آموزش عالی آغاز شود.
موسسه آموزش عالی غیردولتی شمس گنبدکاووس که فعالیت خود را از سال 1385 آغاز کرده است هم اکنون دارای 50 رشته مقطع مصوب از کاردانی تا کارشناسی ارشد در گروه فنی و مهندسی و علوم انسانی با حدود 1800 دانشجو است.
به گزارش ایرنا، پیش از این شهرام کوسه غراوی نماینده مردم شهرستان های مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه درمجلس شورای اسلامی نیز از تدریس زبان ترکمنی به عنوان یک واحد درسی در دانشگاه های استان گلستان و خراسان شمالی خبر داده بود.
وی گفته بود: بر اساس اصل ۱۵قانون اساسی و با تمهیدات صورت گرفته و نیز تاکید رئیس مجلس شورای اسلامی، بزودی زبان ترکمنی در دانشگاه های استان های مذکور تدریس خواهد شد.
شهرستان مرزی گنبدکاووس با 350 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است و بیش از نیمی از جمعیت آن را ترکمن ها تشکیل می دهند.
/3039/1860
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۷۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: در سازمان مدارس غیردولتی برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها دنبال شد.
احمد محمودزاده افزود: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود که پس از ۱۸ ماه به نتیجه رسید، ۱۶ ماده آن تغییر یافت و ابلاغ شد.
وی با بیان این که حمایت از معلمان و مؤسسان تثبیت و موضوع نظارت در این قانون، جدی‌تر مطرح شد، افزود: در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم و موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها، از کار‌های مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.
محمودزاده همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی بزرگسالان خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع سال گذشته دریافت شد چراکه به دنبال کاهش تنوع مدارس و تجمیع در داخل مدرسه مجازی هستیم؛ طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع و به زودی نهایی خواهد شد.
وی با اشاره به مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی که قانون است، ادامه داد: فعالیت مراکز آزمون‌ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت مراکز فاقد مجوز ممنوع است و در صورت مشاهده تعطیل خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.
محمودزاده در ادامه بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تأکید و خواستار ایجاد تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس شد.

دیگر خبرها

  • حمایت وزارت علوم از توسعه مراکز تخصصی هوش مصنوعی + فیلم
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • آشنایی با آموزش طراحی لباس و بازار کار آن
  • معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: آزمون های شبه نهایی از ۹۰ درصد محتوای برنامه و کتاب درسی است
  • راه‌ اندازی پایگاه ملی عطارشناسی در مشهد
  • هزینه دوره TTC در سال 1403 چقدر است؟
  • برگزاری آیین بزرگداشت عطار نیشابوری در مشهد