Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده مردم محلات در مجلس گفت: اين دولت رسما تبديل به شرکت سهامي يک جناح خاص شده است و عده‌اي خود را به صراحت عضو اين شرکت مي‌دانند.

عليرضا سليمي نماينده مردم محلات در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، با اشاره به بيانات رهبري در ديدار کارگزاران نظام و تاکيد بر خطر تقسيم کردن مردم و لزوم مرزبندي با دشمن، اظهار داشت: وحدت و انسجام در حال حاضر در حد شعار باقي مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: رهبر فرمودند بحث انسجام ملي الزاماتي دارد؛‌ خيلي‌ها امروز بحث انسجام ملي را مطرح مي‌کنند اما واقعيت اين است که اگر به الزامات آن پايبند نباشيم اين يک شعاري بيش نيست.
نماينده مردم محلات در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه اکنون شعار وحدت براي پيشبرد اهداف سياسي و جناحي تلقي مي‌شود، تصريح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند لازمه وحدت اين است که ما مرزبندي روشن و شفاف با دشمن داشته باشيم و ديديم که رهبري به صورت مشخص دست روي سال 88 گذاشتند و تاکيد کردند عده‌اي در سال 88 مرزبندي مشخص با دشمن نداشتند و اين نشان مي‌دهد مسير وحدت از کجا مي‌گذرد.
سليمي الزام دوم وحدت و انسجام ملي را اين موضوع عنوان کرد که ما در انتصابات جناحي عمل نکنيم و در همين رابطه ادامه داد: اکنون اتوبوسي که نه کشتي کشتي مديران تغيير کردند و برخي وزرا هم به صراحت گفته‌اند هر مديري که با آنها نبوده بايد عوض شوند!
وي بر همين اساس اضافه کرد: در استانداري‌ها و فرمانداري ها هم مسئله‌اي مطرح است، اکنون سوال پيش‌ مي‌آيد که اگر بحث وحدت مطرح است و دولت خود را فراجناحي مي‌داند چند فرماندار نام ببرد که جرات و شهامت انتقاد دارند؟ اصلا اجازه نمي‌دهد.
نماينده مردم محلات در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ديگر ابعاد بيانات رهبر معظم انقلاب، عنوان کرد: همچنين رهبري فرمودند مردم انتقاد خود را شفاف بيان کنند. اگر بناست وحدت باشد به اين معنا نيست که از ضعف‌ها چشم بپوشيم و به هر کيفيت اگر جايي فسادي ديديم سکوت کنيم؛ اتفاقا معناي وحدت اين است با فساد مبارزه کنيم.
سليمي با طرح اين سوال که آيا اصلا منتقدان جايگاهي دارند، يادآور شد: معناي وحدت همين است که ما بتوانيم سخن منتقد دلسوز را به جان بخريم، اما به محض اينکه کسي انتقادي مي‌‌کند فورا نگاه‌ها به او تغيير مي‌کند. حتي سرويس‌دهي دولت به برخي افراد منتقد به شدت کاهش پيدا مي‌کند.
وي با انتقاد از اينکه عده‌اي خود را به صراحت عضو شرکت سهامي دولت مي‌دانند، گفت: دولت امروز تبديل به شرکت سهامي يک جناح خاص شده است. اکنون آقايان و يا يک فراکسيون خاص مي‌گويند براي تشکيل کابينه دولت با رئيس جمهور قرار گذاشتيم که يک تبادل نظر صورت گيرد.
سليمي ادامه داد: آيا اين دولت، دولت کساني که به او راي ندادند و مربوط به 16 ميليون مابقي نيست؟ چرا دولت با ديگران مشورت نمي‌کند؟ متاسفانه حرف از وحدت تنها در حد شعار باقي مانده است. حرف از وحدت گفتن راحت است اما واقعيت اين است در ميدان عمل مل اينها را نمي‌بينيم.
وي همچنين خاطرنشان کرد: در حال حاضر يک مرزبندي مشخص با دشمن و استفاده از تشکيل دولت فراجناحي و سخن منتقد دلسوز را به جان خريدن را ما نمي‌بينيم. اگر کسي جايي سراغ دارد که اين موارد رعايت مي‌شود به ما آدرس دهند.
اين نماينده مجلس دهم شوراي اسلامي در خاتمه سخنان خود عنوان کرد: اين موارد نشان مي‌دهد که ما بايد در بحث انسجام بايد جدي تر و روشن‌تر عمل کنيم و تنها به شعار بسنده نکنيم.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۸۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد

به گزارش «تابناک»، زینب قیصری در گفت وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در دور اول انتخابات، در شیوه انتخاب افراد یک بلوغ سیاسی را دیدیم که اتفاق فرخنده‌ای بود و نشان داد که مردم با تحقیق بیشتری دنبال انتخاب نمایندگانی هستند که کیفیت بالاتری داشته باشند. انتخابات به دلیل تکثر داوطلبان به دور دوم رفت و این منافاتی ندارد با این حرکت که مردم با گزینش بهتر، نمایندگان خود را در دور دوم انتخاب کنند.

وی افزود: ان شاءالله مردم در دورم دوم هم حضور پرشور داشته و با همان دقتی که در دور اول داشتند، در دور دوم هم نمایندگان خود را انتخاب کنند. البته این بار انتخاب راحت‌تر هست زیرا تعداد داوطلبان کمتر از دور اول است. هرچه نماینده آرای بالاتری داشته باشد، پشتوانه بهتری برای پیگیری مطالبات مردم دارد بنابراین حضور مردم در انتخابات و رای بالا به داوطلبان اهمیت زیادی دارد.

قیصری همچنین خاطرنشان کرد: بیشتر داوطلبان انتخاب شده در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی، تفکر اصولگرایی دارند اما ۴۵ نفر باقیمانده هم نقش مهمی در انتخاب رویکردهای مجلس دارند و این انتخاب را باید بر عهده مردم گذاشت.

وی با اشاره به نقش نمایندگان خانم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حضور بانوان در دور دوم خیلی موثر است. متاسفانه در دور اول هیچ خانمی موفق نشد به مجلس راه یابد که برای شهری مثل تهران حضور نمایندگان خانم مهم است؛ زیرا آنها می‌توانند نظام مسائل زنان را دنبال کرده و حل کنند. البته شاید نماینده آقای شایسته هم بتواند مشکلات بانوان را بهتر عمل کند و اصل بر شایسته‌سالاری است. خانم‌ها وقتی وارد مجلس می‌شوند به کمیسیون تخصصی خود می‌روند و عضو فراکسیون زنان هم می‌شوند و این یک قانون نانوشته است. به هر حال در فراکسیون زنان نمایندگان خانم خیلی می‌توانند تاثیرگذار باشند.

دیگر خبرها

  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • پرونده ٢ شهرستان استان یزد در حال پیگیری برای تبدیل به فرمانداری ویژه
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!