Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@21:46:19 GMT

طرح کارورزی یک سیستم برده‌داری نوین محسوب می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۷۹۵۶۳

طرح کارورزی یک سیستم برده‌داری نوین محسوب می‌شود

فتح الله بیات دبیر اجرایی خانه کارگر شرق استان تهران در گفت‌وگو با ایلنا گفت: از پی‌ریزی و معرفی طرح کارورزی مهم‌تر، نحوه اجرای آن است زیرا ما در کشور چنین طرحی‌هایی را داریم. به عنوان مثال در دانشگاه‌ها دانشجویان ملزم هستند بعد از اتمام دوران تحصیل مدتی را برای کارورزی بگذارند ولی اینکه در چنین طرحی چه می‌خواهند بکنند هنوز مشخص نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال کارگری با انتقاد از اجرایی شدن این طرح ادامه داد: ما در کشور سازمان عریض و طویلی به نام فنی و حرفه‌ای داریم. چرا دولت از این پتانسیل استفاده نمی‌کند و حالا به فکر ایجاد طرح جدیدی شده است؟ ما همواره از مطرح کردن چنین طرح‌های خاطرات تلخی داریم.

وی ادامه داد: یکی از این خاطرات تلخ به طرح قرارداد‌های موقت بازمی‌گردد. در این طرح دولت و کارفرما نتوانستند هماهنگی لازم را ایجاد کنند و درنهایت این طرح سرنوشتی جز شکست نداشت.

بیات با نزدیک خواندن این طرح به سیستم برده‌داری افزود: اینکه یک فرد بعد از گذراندن دوران تحصیلات عالیه بیاید با حداقل حقوق کار کند مانند شیوه برده‌داری است که در آن همه اختیار کارگر در دست کارفرما است. هنوز مشخص نشده است که قدرت کارفرما در این طرح چقدر است اگر کارفرما خواست هر سه ماه کارگران خود را تعویض کند و با همین سیاست کارگاه خود را اداره کند چه باید کرد؟

دبیر اجرایی خانه کارگر شرق تهران با اشاره به تعداد ثبت‌نام کنندگان در این طرح گفت: اینکه تعداد ثبت‌نامی‌ها به تقریبا دوبرابر تعداد پیش‌بینی شده رسیده است جای تعجب نیست این احتمال هم وجود دارد که تعداد آنها به یک میلیون هم برسد زیرا تعداد بیکاران بسیار زیاد است و همه می‌خواهند به نوعی بعد از تحصیل درآمدی کسب کنند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۹۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم

فرمانه سپاه امام رضا (ع) در جمع اساتید دانشگاه‌های مشهد گفت: از مولفه‌های مهم قدرت در حاکمیت‌ها حوزه علم و فناوری است و دست اندرکاران این حوزه باید تمام همت و تلاش خود را در این زمینه معطوف کنند

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، در نشست هم اندیشی مسئولان دانشگاه‌های استان خراسان رضوی با فرمانده سپاه امام رضا (ع) که در آستانه فرارسیدن سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم برگزار شد، سردار سرتیپ پاسدار سید هاشم غیاثی  با تقدیر از جامعه دنشگاهیان و مجموعه بسیج دانشجویی در تشکیل اینگونه جلسات هم اندیشی گفت: ضروری است در تعامل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با سایر دستگاه ها، نقش مشارکتی خود را تعریف کرده و با بهره گیری از ظرفیت جلسات هم اندیشی این موضوع را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به ضرورت تقویت ساختار‌ها در عرصه‌های مختلف مدیریتی کشور گفت: ما ۲ راه بیشتر نداریم. یا باید قدرتمند شویم و یا این که اراده دشمن را بپذیریم. در تمام سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی نشان داده ایم که هیچگاه تسلیم خواست و اراده دشمن نبوده ایم و در آینده نیز همینگونه خواهد بود.

سردار غیاثی تاکید کرد: باید قدرتمند باشیم. این قدرتمند بودن فقط در حوزه دفاعی و نظامی نیست. از مولفه‌های مهم قدرت در حاکمیت‌ها حوزه علم و فناوری است و دست اندرکاران این حوزه باید تمام همت و تلاش خود را در این زمینه معطوف کنند.


فرمانده سپاه امام رضا (ع) در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که در حوزه دفاعی و امنیتی امروز سرآمد هستیم، خاطرنشان کرد: بین ایجاد امنیت و اقتدار امنیتی تفاوت دارد. ما علیرغم تهدیداتی که داریم، امنیت داریم. این اقتدار امنیتی است که به برکت حضور، ولی فقیه در جامعه است.

وی افزود: باید در سایر حوزه‌ها هم در جهت قدرتمند شدن تلاش کنیم.

سردار غیاثی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های مجموعه بسیج در قالب بسیج دانشجویان و اساتید در دانشگاه‌ها گفت: تلاش‌های مجموعه‌های بسیج در دانشگاه ها، در طول مجموعه مدیریت و رئیس دانشگاه است و هنر این است که اگر اقدامی انجام می‌دهیم، در تعامل با مجموعه مدیریت دانشگاه‌ها باشد و در اقدامات هم افزایی داشته باشیم.

در این جلسه «رسول نوروزی» فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی خراسان رضوی، حجت الاسلام «جواد مهدوی نسب» رئیس شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی، «مسعود میرزایی شهرابی» رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، «محمود محمدزاده شبستری» رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، «محسن مرادی «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، «سید مولا خاتمی» رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خراسان رضوی، «حبیب الله تقی پور سهل آبادی» مدیر امور پردیس‌های دنشگاه فرهنگیان خراسان رضوی، «محمدعلی رضایی کرمانی نسب پور» مسئول مجمع بسیج اساتید استان خراسان رضوی، «هاشم جلیلی صفریان» رئیس شورای هماهنگی موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی منطقه ۹ کشور، «محمدعلی زنگنه اسدی» رئیس دانشگاه حکیم سبزواری، «قاسم قاسمی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار و «فاطمه شوشتری» رئیس دانشگاه فرهنگیان واحد شهید کلاهدوز قوچان نیز در این جلسه به بیان نقطه نظرات خود را در ارتباط با مسائلی از جمله تولید علم، ارتباط با صنعت، مسائل فرهنگی و اجتماعی، اسلامی شدن دانشگاه‌ها و ... در تعامل دانشگاه با مجموعه سپاه و بسیج بیان کردند.

در پایان این جلسه نشان دانشگاه فردوسی مشهد در تقدیر از پاسخ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به جنایات رژیم صهیونیستی به فرمانده سپاه امام رضا (ع) اهدا شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم
  • استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • ممنوعیت اشتغال اتباع غیر مجاز در پاکبانی
  • کارگر ستون اقتصاد و امنیت در جامعه است
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار