Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@02:37:00 GMT

استاندارد حلال به گردشگری و پوشاک هم رسید

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۸۲۴۱۸

استاندارد حلال به گردشگری و پوشاک هم رسید

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سازمان ملی استاندارد، نیره پیروز بخت در مراسم امضای یادداشت تفاهم با وزارت توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری ارمنستان گفت: علامت استاندارد حلال در مبادلات تجاری و بازرگانی روی کالاها ثبت می شود و نشان دهنده حلال بودن کالاها و محصولات صادراتی است.

وی افزود: ایران از نخستین کشورهایی است که فعالیت های آن بر مبنای فقه جعفری و بر پایه حلال انجام می شود و پس از انقلاب اسلامی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته این مقام مسئول، ایران عضو هیات مدیره موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای اسلامی است و فعالیت های کشور در نهایت به تدوین استانداردهای ویژه به خصوص تدوین استاندارد حلال مواد غذایی منجر شده است.

رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: امروز فراتر از غذای حلال می اندیشیم و به دنبال توسعه آن به بخش های گردشگری، غذایی و منسوجات هستیم.

وی با بیان اینکه در دولت یازدهم، سازمان ملی استاندارد موظف به تشکیل شورای سیاستگذاری حلال شد، افزود: بر این اساس، علامت استاندارد حلال طراحی و تصویب شد و آن را برای مباحث تجاری خود با سایر کشورها بهره خواهیم گرفت.

پیروزبخت افزود: اکنون ۱۸واحد کشتارگاهی و ذبح در کشور، علامت استاندارد حلال را دریافت کرده اند که امید است این علامت به سایر حوزه های نیز تسری یابد.

وی با اشاره به اینکه ارمنستان سالانه پذیرای گردشگران بسیاری از ایران است، افزود: علاوه بر صنعت غذای حلال، گردشگری حلال نیز باید مد نظر دولت ارمنستان قرار گیرد.

معاون وزیر توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری ارمنستان هم گفت: روابط ایران و ارمنستان دیرینه و عمیق است به ویژه دارای اشتراکات فرهنگی زیادی هستیم و علاقه مندیم در حوزه اقتصادی هم مبادلات تجاری ما گسترش یابد و انتظارات ما را برآورده کند. برای توسعه همکاری ها لازم است امکانات مورد نیاز را برای فعالیت تجار و بازرگانان و کارآفرینان دو کشور برای سرمایه گذاری و فعالیت های اقتصادی فراهم کنیم.

وی گفت: اتحادیه اروپا، اورآسیا، خاورمیانه و بویژه ایران بازار هدف ارمنستان برای توسعه همکاری های اقتصادی و بازرگانی است.

تاراسیان افزود : همچنین با ایجاد آزمایشگاه های حلال می توانیم بازار ۱۸۰ میلیونی اوراسیا را به روی محصولات و کالاهای ایرانی باز کنیم که تامین کننده منافع دو کشور خواهد بود.

این تفاهم نامه که به امضای وحید مرندی مقدم، معاون سازمان ملی استاندارد ایران و امیل تاراسیان، معاون وزیر توسعه اقتصادی ارمنستان رسید، زمینه بهبود و تقویت روابط و گسترش همکاری دو کشور در زمینه­های گوناگون بر اساس روابط کهن و پایدار دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان را فراهم می کند.

این تفاهم نامه با هدف کاهش موانع فنی تجارت و افزایش حجم معاملات تجاری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان در زمینه صنعت حلال بر اساس استاندارد OIC/SMIIC امضا شد.

به موجب این تفاهم نامه، اطلاعات قانونی اداری و تجارب در زمینه مسائل اقتصادی و در خصوص محصولات غذایی و آشامیدنی ، برگزاری و بهره گیری از برنامه های آموزشی مشترک در خصوص آخرین روش­های بازرسی غذا و آشامیدنی حلال و اطلاعات در خصوص بازار محصولات غذایی و آشامیدنی مبادله می شود.

علاوه بر گسترش همکاری و ضوابط ارزیابی بازرسی و ممیزی حلال و تشویق بخش خصوصی در هر دو کشور برای ایجاد پروژه های اقتصادی مشترک، همکاری در خصوص حمایت از محصولات و شرکت­های غذایی و آشامیدنی داخلی ، شرکت در کارگاه ها ، سمینار ها و کنفرانس های مربوطه ، ترویج همکاری میان واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی ، ایجاد فرصت برای صدور نشان استانداردهای حلال جمهوری اسلامی ایران در جمهوری ارمنستان نیز صورت می گیرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۸۲۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکه‌های حراجی مرکز مبادله استاندارد است؟

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اعلام اینکه سکه های طلای مرکز مبادله ایران عیار ۹۰۰ در هزار دارد، گفت:همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه درخصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم، «اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، با بیان اینکه سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌داده‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، شامل تمام سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب بانک مرکزی هستند، گفت: همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.

او ادامه داد: سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، 8.136گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن 900 در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا(ع) است.این مقام مسوول مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به اینکه طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی(ع) و بارگاه امام رضا(ع) است، گفت: عیار هر دو سکه 900 در هزار است. وزن نیم‌سکه 4.068گرم است و این عدد برای ربع سکه 2.034 گرم است.بالسینی در پایان با تاکید بر اینکه عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، 900 در هزار و معادل 21.6 است، افزود: دارندگان این سکه‌ها مراقب افرادی باشند که با طرح مسائل واهی درباره عیار و کیفیت سکه تحویلی مرکز مبادله به دنبال سوءاستفاده هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • جام بین‌المللی یا آبروریزی ملی! چرا جام تختی با این شکل برگزار می‌شود؟/ شعار بیلبوردهای شهردار را باور کنیم یا میزبانی درجه۳ دبیر را ؟
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • سکه‌های مرکز مبادله کاملا استاندارد است
  • کشف محموله میلیاردی پوشاک قاچاق در بستک
  • سکه‌های حراجی مرکز مبادله استاندارد است؟