Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دولت احمدی نژاد معتقد است که روحانی با درایت و هوشمندی که دارد اجازه نخواهد داد بحث سهم خواهی از دولت دوازدهم مطرح شود. پرویز کاظمی،‌ وزیر دولت احمدی نژاد در گفت و گو با نامه‌نیوزبا اشاره به شرایط سیاسی کشور بعد از انتخابات ریاست جمهوری، گفت: تصور می‌کنم در این خصوص باید چند نکته را مد نظر قرار داد، در انتخاباتی که اخیرا برگزار شد مشارکت بی سابقه مردم را شاهد بودیم که باید این موضوع را ارجح دهیم و برای رفع نیازهای مردم تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای روحانی در این دوره با افزایش آرا نسبت به دور اول روبه رو بود که نشان دهنده این است که مردم با تمام مشکلاتی که دارند بازهم روحانی را انتخاب و به او اعتماد کردند.

وی ادامه داد:‌ ما می‌دانیم که مباحثی مانند رکود و عدم اشتغال در کشور وجود دارد و دولت باید در جهت رفع این نیازها هرآنچه در توان دارد را انجام دهد‌،‌ زیرا این حق مردم خوب ما نیست که بخواهند با مشکلات رو به رو باشند. خوشبختانه در کشور مزیت‌‌های خوب و مناسبی داریم و بحث برجام هم به یک سرانجامی رسیده است که همین سرانجام باعث شده تا ما بتوانیم نفتمان را از لحاظ کمی صادر کنیم و درآمد ارزی هم داشته باشیم؛ بنابراین با جمع‌بندی همه این موارد روحانی باید عزمی را برای اصلاحی که قرار است در دولت انجام دهد؛‌جزم کند.

کاظمی با بیان اینکه انتظارات مردمی به دو بخش تقسیم می‌شود،‌ خاطرنشان کرد: بخش اول موضوع اقتصادی است‌، ما باید فعالیت‌هایی را انجام دهیم که چرخ اقتصاد بچرخد و به سمت افزایش ثروت و تولید ناخالص ملی حرکت کنیم. اگر تولید ناخالص ملی در کشور افزایش پیدا کند با رونق و در پی آن ایجاد اشتغال مواجه خواهیم شد. ترکیب جمعیتی ما یک ترکیب جوان است بنابراین تمرکز برروی ایجاد اشتغال به مراتب باید بیشتر باشد. در خصوص بحث اقتصاد مباحث زیادی انجام شده است و حتی در مناظرات هم تاحدودی به آن پرداخته شد که امیدواریم بتوانیم بحث بیکاری را کاهش دهیم.

وی ادامه داد:‌ شرایط برای مدیران و وزرای که قرار است وارد سیستم شوند مهیا است و با تلاش بیشتر می‌توان مشکلات موجود را حل کرد. بخش دوم بحث وحدت ملی است؛ مردم حضور گسترده‌ای در انتخابات داشتند و رای بالایی را هم به روحانی دادند، معتقدم اکنون شرایطی فراهم شده که به عبارتی روحانی عبایش را باز کند و در زیر عبایش بتواند گروه‌های مختلف با عقاید متفاوت را جمع کند و به سمت هدف تعیین شده حرکت کند.

این فعال سیاسی با بیان اینکه بسیاری از مردم جامعه زیر خط فقر قرار دارند،‌تصریح کرد: مشکلات و فقر قطعا شایسته مردم ما نیست؛‌ بنابراین اگر یک وحدت و آشتی ملی ایجاد کنیم،‌ روحانی می‌تواند به پشتوانه وحدت و حمایتی که دارد موانع و مشکلات را حل و فصل کند. حمایت افرادی مانند آقای سیدمحمدخاتمی و آقای ناطق نوری که مقبولیت بالایی در میان سایر گروه‌ها دارد،‌ می‌تواند در این زمینه راه‌گشا باشد. اکنون زمان رفاقت و دوستی است نه صف‌بندی سیاسی و جناحی !

پرویز کاظمی با اشاره و تاکید بر اجرای اصل 144 گفت:‌ مقام معظم رهبری نیز بارها بر این موضوع تاکید داشتند و عدم رضایت خودشان از محقق نشدن اجرای اصل 144 را نیز عنوان کردند. ما باید با توجه به قانون اساسی که در این اصل به سه بخش تعاونی،‌خصوصی و دولتی اشاره کرده سعی کنیم از پتانسیل بخش خصوصی استفاده کنیم که دولت در پی آن به سمت سیاست‌گذاری برود و نه تصدی گری‌!

وزیر رفاه دولت احمدی نژاد با بیان اینکه در دولت جدید در برخی از وزارت خانه‌ها باید تغییراتی ایجاد شود،‌تصریح کرد:‌ بانک مرکزی،‌وزارت اقتصاد،‌وزارت صنعت و معدن و وزارت رفاه اثر گذاری بسیار زیادی در چرخه رشد و رونق کشور دارند، به نظر می‌رسد اگر در این بخش‌ها ترمیم صورت بگیرد برای دولت و کشور هم بهتر خواهد بود. ما اکنون نیازمند مدیران خلاق و شجاع هستیم.

کاظمی به آسیب زننده بودن سهم خواهی‌ها از دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت:با توجه به درایتی که آقای روحانی دارند معتقدم این موضوع در دولت دوازدهم جایی نخواهد داشت.مردم به روحانی رای دادند و خود ایشان هم باید یک کابینه قابل قبول و به دور از سهم خواهی‌ها تشکیل دهد؛‌ همانطور که گفتم آقای روحانی می‌تواند زیر عبای خود شعار وحدت را عنوان کند. معتقدم مدیران بسیاری وجود دارند که فارغ از جناح بندی‌ها افراد خدوم و شایسته ای هستند که می‌توانند به دولت آینده کمک کنند. مطمئنم با درایت و هوشمندی رئیس جمهور و همکاری مجلس مشکلی از این بابت نداشته باشیم.

این فعال سیاسی با اشاره به حواشی ایجاد شده پیرامون کنار گذاشتن محمود احمدی نژاد مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سوالی که مطرح می‌شود این است که افرادی که در مجمع حضور دارند چقدر موثر هستند؟اگر تاثیری ندارد پس قطعا نبودشان بهتر از بودنشان است.احمدی نژاد زمانی که رئیس جمهور بود در مجمع حضور پیدا نمیکرد! معتقدم اکنون شاید نبودش بهتر از بودنش در مجمع باشد که این موضوع را باید مقام معظم رهبری تعیین کنند.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۸۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره محور جلسه اخیر این حزب گفت: روز پنجشنبه اجلاسیه شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و دفتر سیاسی با حضور روسای شعب استان‌های حزب اعتدال و توسعه، واعظی، جنتی و نوبخت برگزار شد. در این جلسه برنامه‌های حزب در سال جاری مطرح شد. یکی از محورها به این ترتیب بود که تاکید حزب بر این است که همه دستگاه‌های اجرایی کشور باید به سمت رفع اختلافات داخلی گام بروند، به عبارت دیگر به سمتی برویم که بتوانیم نسل جوان را بیشتر به خودمان جذب کنیم و بر وفاق ملی دامن بزنیم. استراتژی حزب اعتدال و توسعه در سال جدید استفاده از همه ساز و کارهای مدنی برای بهبود اوضاع کشور است و حزب اعتدال و توسعه هم سعی می‌کند در تحولات جاری داخل و خارج از کشور نقش‌آفرینی داشته باشد و ما همچنان تاکید می‌کنیم که با هر گونه ساختارشکنی مخصوصا در زمینه سیاسی مخالف هستیم و همچنان بر راهکارهای مدنی و غیر خیابانی و اعتراضات خیابانی تاکید داریم و زمانی که همه می‌دانیم، هیچ امیدی به خارج از کشور نیست باید به سمت وحدت آفرینی حرکت کنیم.

وی افزود: مقوله انتخابات ریاست جمهوری و شوراها برای ما اهمیت دارد، مخصوصاً اگر حاکمیت اندکی نرمش نشان دهد و با این نرمش در بحث انتخابات ریاست جمهوری شاهد توفیقات باشیم و اگر غیر از این باشد، مجدداً شاهد کاهش حضور مردم خواهیم بود و شاید این بار مردم نسبت به دفعات قبل مشارکت پایین‌تری داشته باشد. حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد به صورت شفاف مردم را برای مشارکت در بهبود شرایط کشور دعوت کند و از هر گونه سخن رادیکال و تنش‌زا پرهیز می‌کند، در حقیقت حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد که با عقلانیت به نقد وضع موجود در عرصه سیاست داخلی بپردازد.

هروی همچنین تصریح کرد: دومین محور که در جلسه روز پنجشنبه حزب اعتدال و توسعه برگزار شد، سیاست خارجی است. هنگامی که احساس می‌کنیم غرب و شرق همگی برای توسعه کشور مانع‌تراشی می‌کنند باید باهم به وحدت و تنش‌زدایی بپردازیم، در غیر این صورت نتیجه‌ای نخواهد داد. در سیاست خارجی اعتقاد بر این داریم که باید درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود، کما اینکه کشوری مانند عراق در همین روزهای اخیر با تولید بیش از ۴ میلیون بشکه نفت توانسته بسیاری از مشکلات اقتصادی خود را حل کند اما ما همچنان با بسته بودن و انزوای سیاسی در عرصه جهانی، دچار مشکلات اقتصادی هستیم.

برخورد خیابانی با حجاب بی‌تدبیری است

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه ادامه داد: سومین محور و شاید اصلی‌ترین بحثی که در اجلاسیه حزب اعتدال و توسعه مطرح شد، تحلیل وضع داخلی بود. ما همه جناح‌های سیاسی باید نشان بدهیم ایران عامل ثبات منطقه خاورمیانه است اما در این میان که در حال کشمکش اسرائیل و قدرت‌ها هستیم، جریحه‌دار کردن افکار عمومی خطا است، در حالی که کشورهای منطقه در حال توسعه و پیشرفت هستند، اینکه ما به مجادلات داخلی و تحریک جوانان مبادرت کنیم، کاملاً از روی بی‌تدبیری است. تشویش اذهان، ایجاد ناامیدی و رعب و وحشت بین نسل جوان، آن هم در خیابان‌ها و با حرکت‌هایی مانند برخورد با حجاب، منجر به ایجاد نا امیدی در کشور می‌شود که این نشانه بی‌تدبیری است.

هروی اظهار کرد: اما آنچه در مورد وضعیت داخلی وجود دارد این است که دولت سیزدهم به دست اندازی در بخش خصوصی رو آورده و به جای درآمدزایی به سمت کسب درآمدهای بیشتر از مردم می‌پردازد که این امر شایسته و بایسته مردمی که همه چیز خود را برای نظام دادند، نیست. به عبارت دیگر مشکل اول کشور حجاب نیست بلکه ایجا روح همدلی و امید و رفع مشکلات معیشتی مردم است.

وی با اشاره به برخورد دولت با فساد ابراز کرد: نکته دیگر ارجحیت منافع ایدئولوژیک بر منافع ملی است. متاسفانه احساس می‌شود اقلیتی از نظام حاکمیت به دنبال این هستند که مباحث ایدئولوژیکی یا نگرش‌های افراطی مذهبی را بر منافع ملی ترجیح بدهند ، که این امر موجب شده اشکالات اساسی در نحوه برخورد با مردم مانند برخوردهای شکل بگیرد، که این رفتارها کاملاً از سر بی‌تدبیری است. نکته بعدی مربوط به ناکارآمدی مدیران دولت سیزدهم است که متاسفانه در همه اضلاع دولت مشاهده می‌شود، چنانچه شایسته‌سالاری رنگ باخته و نظام مسئولیت‌سپاری دچار خدشه شده است.

هروی همچنین افزود: نکته پایانی که همه اعضای حزب و دبیرکل بر آن تاکید داشتند، مربوط به فساد و تبعیضی است که در جامعه وجود دارد. امروز برخورد دوگانه در سطح جامعه انجام می‌شود و این برخورد منجر به دلسردی و ناامیدی مردم شده است. درحقیقت به نظر می‌رسد که با عاملان فساد مدارا می‌شود ، مماشات با مفسدان در سطوح مختلف و در مباحث اقتصادی و عقیدتی منجر به این امر شده که مردم دچار یاس دینی و ناامیدی شوند که متاسفانه این مورد برای بهبود شرایط کشور مناسب نیست.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر این در حالی که با جوانان برخوردهای خیابانی تحت عنوان حجاب و برخورد با منتقدین، افرادی که در روزنامه‌ها سخن می‌گویند و شرایط سیاسی و آرای دولت را نقد می‌کنند، برخلاف آن چیزی است که باید انجام شود. لذا از این برخورد دوگانه که با عاملان فساد مماشات می‌شود اما با جوانانی که نقادی می‌کنند برخورد می‌شود، را حزب اعتدال و توسعه محکوم می‌کند و خواهان تدبیر نظام حاکمیت در قبال این قضیه است.

هروی در رابطه با برنامه حزب اعتدال و توسعه برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، یادآور شد: در این مورد در کل کشور تلاشی آغاز کردیم و امیدوارم بتوانیم در بین نامزدهایی که به مرحله دوم رسیدند افرادی که عضو نیروها و یا هواداران حزب اعتدال و توسعه هستند، کمک می‌کنیم که بتوانیم حداکثر نیروهای اعتدالی را در این مرحله از انتخابات در مجلس داشته باشیم. همچنین در مورد فراکسیون تلاش‌هایی را در مجلس آغاز کردیم و امیدواریم فراکسیون با تمایلات اعتدالی شکل بگیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899876

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • احمدی نژاد می‌گفت مشکل ما خود رهبری است!