Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- از میان کمیسیون‌های مجلس تا این لحظه انتخابات هیات رئیسه ۱۳ کمیسیون برگزار شده و انتخابات هیات رئیسه کمیسیون‌های اصل ۹۰ قانون اساسی، تدوین آیین‌نامه داخلی، ویژه حمایت از تولید ملی و اصل ۴۴ قانون اساسی نیز پس از تعطیلات تابستانی نمایندگان برگزار می‌شود. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان،از میان کمیسیون‌های مجلس تا این لحظه انتخابات هیات رئیسه ۱۳ کمیسیون برگزار شده و انتخابات هیات رئیسه کمیسیون‌های اصل ۹۰ قانون اساسی، تدوین آیین‌نامه داخلی، ویژه حمایت از تولید ملی و اصل ۴۴ قانون اساسی نیز پس از تعطیلات تابستانی نمایندگان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تغییرات هیات رییسه ۱۳ کمیسیون تخصصی مجلس در سال دوم به شرح زیر است:

کمیسیون عمران

ابقاء محمدرضا رضایی کوچی، صدیف بدری، شادمهر کاظم زاده و حسین نیاز آذری در کسوت ریاست، سخنگویی و دبیری کمیسیون عمران و جایگزینی قلی‌الله قلی‌زاده و مجید کیان‌پور به جای نایب رییسان قبلی کمیسیون.

کمیسیون صنایع و معادن

ابقاء عزیز اکبریان، سعید باستانی، سید جواد حسینی کیا و فریدون احمدی در مسئولیت ریاست، سخنگویی، دبیری و نایب رییس و جایگزینی رضا علیزاده و رامین نورقلی‌پور به جای داریوش اسماعیلی و سیده حمیده زرآبادی در کسوت نایب رییسی و دبیری کمیسیون.

کمیسیون برنامه و بودجه

ابقاء غلامرضا تاجگردون، جهانبخش محبی نیا، هادی قوامی محمدمهدی مفتح و محسن بیگلری در کسوت ریاست، نواب رییسی، سخنگویی و دبیر کمیسیون و علی کاظمی جایگزین محمد فیضی دبیر سابق کمیسیون برنامه و بودجه شد.

کمیسیون انرژی

ابقاء فریدون حسنوند، سیدعلی ادیانی، اسدالله قره‌خانی و کوروش کرم پور در جایگاه ریاست، نایب رییس و سخنگو و هدایت‌الله خادمی و جاسم ساعدی جایگزین حسین امیری خامکانی و حجت‌الاسلام عبدالحمید خدری نایب رییس و دبیر سابق کمیسیون شدند.

کمیسیون قضایی و حقوقی

هیات رییسه این کمیسیون به جای «تغییر» یک جابه‌جایی داشت به طوری که الله‌یار ملکشاهی، حسین رضازاده، محمد کاظمی، حسن نوروزی و یحیی کمالی‌پور همگی در سال دوم ابقاء شدند با این تفاوت که یحیی کمالی‌پور سمت نایب رییس اولی کمیسیون را با حسین‌رضا زاده که در کسوت دبیری کمیسیون مشغول بود، جابه‌جا کرد.

کمیسیون فرهنگی

کمیسیون فرهنگی یکی از معدود کمیسیون‌هایی بود که در سال دوم مجلس شاهد تغییر رییس و نایب رییس مشهور خود بود. پیش از این نصرالله پژمانفر و احمد سالک بر کرسی رییسی و نایب رییسی کمیسیون تکیه زده بودند اما در انتخابات جدید هیات رییسه جمشید جعفرپور و اصغر مسعودی جایگزین آنان شدند.

سیده‌فاطمه ذوالقدر، علیرضا ابراهیمی و احد آزادی‌خواه نیز کرسی‌های دبیری و سخنگویی کمیسیون فرهنگی را حفظ کردند.

کمیسیون آموزش و تحقیقات

این کمیسیون نیز شاهد دو تغییر بود. فریده اولاد قباد جایگزین زهرا سعیدی و قاسم احمدی لاشکی جایگزین محمود نگهبان سلامی در جایگاه دبیری و نایب رییس کمیسیون شدند.

محمدمهدی زاهدی، داوود محمدی و میرحمایت میرزاده نیز رییس، نایب رییس و سخنگوی کمیسیون باقی ماندند.

کمیسیون اقتصادی

محمدرضا پورابراهیمی، سیدفرید موسوی، حسن حسینی شاهرودی و صفرعلی اسماعیلی به عنوان رئیس، نایب رییس و دبیران کمیسیون در سال دوم ابقاء شدند و علی‌اکبر کریمی به عنوان نایب رئیس اول جایگزین سیدناصر موسوی لارگانی و رحیم زارع به عنوان سخنگو جایگزین سیدکاظم دلخوش شدند.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

ابقاء علاءالدین بروجردی، کمال دهقانی، محمدجواد جمالی و سیدحسین نقوی حسینی در کسوت رییس، نایب رییس، دبیر و سخنگوی کمیسیون و محمدمهدی برومندی و محمدابراهیم رضایی به جای ابوالفضل حسن‌بیگی و محسن علوی نایب رییس و دبیر سابق جایگزین شدند.

کمیسیون کشاورزی

این کمیسیون هم دستخوش تغییرات و جابه‌جایی شد. رییس سال اول (علی‌محمد شاعری) به عنوان سخنگو در سال دوم انتخاب شد و علی اکبری به عنوان رییس جدید بر صندلی ریاست نشست. همچنین نواب رییس نیز تغییر کرده و رضا کریمی و علی بختیاری به عنوان نایب رییسان جدید کمیسیون برگزیده شدند. نایب رییسان قبلی نیز در کسوت دبیری عهده‌دار مسئولیت شدند و علی وقف‌چی سخنگو و محمدباقر سعادت دبیر سابق کمیسیون نیز از هیات رییسه کنار رفتند.

کمیسیون شوراها و امور داخلی

محمدجواد کولیوند، حمیدرضا کاظمی و سهراب گیلانی در کسوت رییس، نایب رییس و دبیر ابقاء و امیر خجسته به عنوان نواب رئیس اول جایگزین پروانه مافی، اصغر سلیمی جایگزین حسین مقصودی به عنوان سخنگو و احمد علیرضا بیگی به عنوان دبیر اول جایگزین اصغر سلیمی شدند.

کمیسیون بهداشت و درمان

این کمیسیون نیز شاهد سه تغییر و یک جابه‌جایی بود. همایون یوسفی، احمد همتی و عباسعلی پوربافرانی جایگزین سیدمرتضی خاتمی، بشیر خالقی و محمدنعیم امینی‌فرد در جایگاه نایب رییس، سخنگو و دبیر کمیسیون شدند و محمد حسین قربانی نایب رییس اول شد.

علی نوبخت و یعقوب شیویاری نیز به عنوان رییس و دبیر کمیسیون بهداشت و درمان ابقاء شدند.

کمیسیون اجتماعی

این کمیسیون شاهد بیشترین تغییر اعضای هیات کمیسیون در سال دوم بود به نحوی که رییس، نواب رییس و سخنگوی این کمیسیون تغییر کرد. عبدالرضا عزیزی جایگزین سلمان خدادادی به عنوان رئیس، محمدرضا بادامچی و مسعود رضایی جایگزین علی رستمیان و سهیلا جلودارزاده به عنوان نواب رییس و زهرا سعیدی جایگزین جلیل مختار به عنوان سخنگوی کمیسیون انتخاب شدند.

روح الله بابایی صالح و ناهید تاج‌الدین نیز در جایگاه دبیری کمیسیون ابقاء شدند.

کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی

تکلیف رییس این کمیسیون در صحن علنی مشخص شد. نمایندگان مجلس از بین داوود محمدی و فرهاد تجری نمایندگان قزوین و قصرشیرین، داوود محمدی را با ۱۲۸ رأی برای سال دوم ابقاء کردند. باید منتظر انتخابات هیات رییسه اعضای اصلی کمیسیون مذکور برای سال دوم ماند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۸۵۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به مراعا ماندن تصمیم‌گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست‌های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده‌ است اما پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش‌ها و کانون‌های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

وی در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می‌شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه‌ای مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها به جای پنجشنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم‌شدن شرایط برای سفرهای کوتاه‌مدت به‌منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده‌ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه‌ها به‌جای پنج‌شنبه‌ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه‌ را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899355

دیگر خبرها

  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس