Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@16:19:46 GMT

توجه به انتقال مفاهیم قرآنی در رویدادهای فرهنگی

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۸۷۰۸۶

توجه به انتقال مفاهیم قرآنی در رویدادهای فرهنگی


نسرین نافذکلام، داور مسابقات بین المللی قرآن، در حاشیه بازدید از نمایشگاه قرآن در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، در مورد تأثیر رویدادهایی همچون نمایشگاه قرآن بر ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه، گفت: برپایی نمایشگاه قرآن و مسائلی از این دست باعث می شود که فرهنگ قرآنی در جامعه حاکم شده و رشد پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این مسئله زمانی به طور قطع صورت می گیرد که محصولات ارائه شده و محتوای تولید شده برگرفته از مفاهیم قرآن باشد. اگر بتوانیم کاری کنیم که در کنار برپایی این نمایشگاه ها و مسابقات و دیگر رویدادها چیزی برای انتقال مفاهیم قرآنی در سطح جامعه داشته باشیم، آن موقع می توانیم بگوییم موفق بوده ایم.
این فعال قرآنی کشورمان با تأکید بر اینکه پله اول این کار عامل به قرآن بودن خود جامعه قرآنی است، تصریح کرد: کسی که به علم خود عمل می کند هم باعث توفیق خود می شود و هم توفیق دیگران را به دنبال خواهد داشت. یعنی جامعه می تواند با دیدن آن شخص، خود نیز هدایت شود. چون هدف قرآن هدایت بوده و این هدایت قبل از همه به دست پیامبر(ص) و ائمه(ع) و در ادامه کسانی که خود را عضوی از جامعه قرآنی احساس کرده اند، حاصل شده است.
نافذکلام در ادامه این بخش از صحبت های خود با اشاره به آیه دوم سوره مبارکه صف «لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ» اظهار کرد: در این آیه اشاره شده است که چرا چیزی را می گوئید که انجام نمی دهید. خوشا به سعادت افرادی که این آیه شامل آنها نشده است.
این داور مسابقات بین المللی قرآن بیان کرد: یعنی خود افراد قرآنی و فعالان این حوزه باید اولین کسانی باشند که عامل به حرف های قرآن باشند و مفاهیم قرآن را در عمل پیاده کنند. اگر ما بتوانیم این هدف گذاری مهم را چه در نمایشگاه قرآن و چه در سایر قسمت ها داشته باشیم، فرهنگ قرآنی با تدبر در آیات قرآن و مفاهیم قرآن می تواند نهادینه شود.

نافذکلام در بخش دیگری از گفت وگوی خود در پاسخ به این سوال که آیا نمایشگاه قرآن توانسته است نیازهای قرآنی مردم را برآورده کند یا خیر؟ خاطرنشان کرد: تقریباً آنچه که جامعه قرآنی و افرادی که خواهان محصولات قرآنی از جمله در بخش های حجاب و عفاف، کتاب های قرآنی و ... هستند، وجود دارد حتی در این بخش ها نیز تنوع ارائه محصول به چشم می خورد. اما با این وجود باز می تواند بسیار منظم تر و شکیل تر ارائه شود.
وی گفت: برگزاری کارگاه هایی که طراحی شده و فعالیت هایی از این دست در نمایشگاه قرآن می تواند با برنامه بهتری برگزار شود تا استفاده های مطلوب تری از آنها صورت بگیرد.
این داور مسابقات بین المللی قرآن در ادامه در مورد انتخاب شعار این دوره از نمایشگاه و تأثیری که می تواند بر ترویج این موضوع داشته باشد، بیان کرد: آیه قرآن می فرماید «وَمَنْ يُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِنْ تَقْوَى الْقُلُوبِ» همینکه یک شعار را انتخاب کنیم با اینکه ابتدای راه است اما می تواند مطلوب باشد، با این وجود باید ما خودمان جزء اولین کسانی باشیم که به عنوان جامعه قرآنی اخلاق را در زندگی فردی و اجتماعی و در دانشگاه و جامعه و همه محیط ها رعایت کنیم تا پایه گذار این موضوع باشیم ضمن اینکه ترویج اخلاق در جامعه با صداقت باید همراه باشد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۸۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم، اسوه فرهنگی جامعه است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در دیدار جمعی از مدیران آموزش و پرورش استان و معلمان با بیان این که کار معلمی در ادامه راه انبیاء الهی است، گفت: توان و معرفت معلمان در هر زمان می‌تواند الگویی برای نسل‌های مختلف در کشور باشد؛ بنابراین باید در بحث انتخاب معلمان و توجه به ظرفیت‌های آنان برای انجام وظایف آموزشی توجه ویژه صورت گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین کریمی تبار افزود: دشمن در عرصه‌های مختلف مانند منزلت مادران در خانواده و قدر و منزلت معلمان و اسوه‌های جامعه سرمایه گذاری می‌کند تا ارزش آن‌ها را از بین ببرد؛ بنابراین باید در این مسیر روی معیشت معلمان و منزلت آنان کار کرد تا با آرامش خاطر لازم خدمت کنند.

 در ادامه درویشی، مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز گزارشی از عملکرد این نهاد در سال گذشته ارائه کرد.

در پایان این دیدار از ۸ نفر از معلمان نمونه استانی و کشوری تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • برگزاری رویدادهای جذاب فرهنگی به مناسبت روز دختر در همدان
  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است
  • راه سعادت دنیا و آخرت انس با قرآن و مفاهیم واقعی دینی است
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است