Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر صالحیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا ، داشتن جاده آسفالت به طول 9 کیلومتر و تامین آب آشامیدنی را نیاز ضروری این مجتمع دامداری برشمرد و افزود : این مجتمع با 151 هکتار وسعت ظرفیت پرورش 9 هزار راس دام را دارد.
وی اظهارداشت : در زمان حاضر به دلیل نبود امکانات اولیه ، هزار و 200 راس دام در 60 واحد پرورش دام این مجتمع نگهداری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد : آسفالت 9 کیلومتر جاده ارتباطی این مجتمع بر اساس مصوبه سال 95 مقرر شد که با همکاری شوراهای شهر و شهرداری سمنان با 90 میلیون تومان اعتبار اجرایی شود که تا کنون محقق نشده است.
وی واگذاری نظارت تنها حلقه چاه آب این مجتمع به خود اعضای این واحد تولیدی را خواستار شد و گفت : مقدار آب دهی این حلقه چاه آب از 65 لیتر به 12 لیتر کاهش یافته است.
صالحیان نبود فروش تضمینی گوشت را از دیگر مشکلات این مجتمع برشمرد و افزود : اکنون 20 درصد از فروش گوشت دام از سوی خریداران پرداخت نمی شود.
مدیرعامل مجتمع دامداری روستای اعلای سمنان به بازدید اخیر استاندار و مدیرکل راه و ترابری استان سمنان و جمعی مسوولان از این مجتمع اشاره و اضافه کرد : در این بازدید برخی مشکلات این واحد به ویژه آسفالت جاده دسترسی به این مجتمع در دستور کار قرا گرفته است.
بیش از 90 درصد تولیدات این مجتمع دامداری واقع در پنج کیلومتری جنوب شرقی سمنان به استان های همجوار به ویژه تهران ارسال می شود.
در استان سمنان بیش از 2 میلیون راس دام سبک و سنگین وجود دارد که حدود یک میلیون و 100 هزار راس دام سبک از این تعداد توسط عشایر استان پرورش می یابد.
6026/7344
خبرنگار: امیر حسین کاشی منش ** انتشار دهنده: جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح آبرسانی پایدار در ۲۱۱ روستای ایلام

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام گفت: قرارداد آبرسانی به ۲۱۱ روستای استان در قالب قرارداد دوم طرح جهاد آبرسانی با برآورد هزینه ۱۰ هزار میلیارد ریال امضا شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمد محمدی در دیدار با استاندار ایلام با اشاره به اینکه آبفای استان برنامه‌ها و اقدامات زیادی برای تأمین و توزیع آب شهرها و روستای استان دارد، اظهار کرد: ارتقای ظرفیت تصفیه‌خانه آب شهر ایلام از ۵۴۰ به ۸۰۰ لیتر در ثانیه، ارتقای تصفیه‌خانه فاضلاب شهر مهران و راه‌اندازی آزمایشگاه میکروبیولوژی آب در دره‌شهر از مهم‌ترین برنامه‌ها است.

وی افزود: بعضی پروژه‌های آبفا به دلایل مختلف زمان‌بر شده که تکمیل پروژه آبرسانی به شهر ملکشاهی و روستاهای مسیر، اتمام طرح ارتقای تصفیه‌خانه فاضلاب شهر ایلام، تکمیل شبکه فاضلاب و انشعابات فاضلاب شهر ایوان در سال جاری از جمله این پروژه‌ها است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام با اشاره به مشکلات حوزه آبرسانی شهر ایلام، خاطرنشان کرد: فرسودگی خطوط و شبکه توزیع و طراحی خط انتقال مربوط به دوره‌های گذشته بوده، که نیازمند نوسازی و طراحی جدید است.

محمدی با بیان اینکه اجرای طرح جهاد آبرسانی فرصت بزرگی برای خدمت به روستاییان است، تصریح کرد: با تلاش‌های جهادی و شبانه‌روزی همکاران، بسیج سازندگی به نمایندگی از قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و پیگیری‌های مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو در حال حاضر آبرسانی به روستاهای محروم در فاز نخست با سرعت مطلوبی در حال انجام است.

وی ادامه داد: فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به ۱۲۸ روستای استان ایلام ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام گفت: با توجه به نیاز روستاهای استان به آبرسانی پایدار، قرارداد آبرسانی به ۲۱۱ روستا در قالب قرارداد دوم طرح جهاد آبرسانی با برآورد هزینه ۱۰ هزار میلیارد ریال امضا شده است و در راستای تأمین نیازهای مالی پروژه‌ها خواستار همکاری استاندار ایلام هستیم.

کد خبر 745314

دیگر خبرها

  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • تامین برق ۳۸۰ روستای سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • برق ۳۶۶ روستای ‌سیل‌زده بلوچستان وصل شد
  •  قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است/ رشد تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • احیای پتروشیمی آبادان توسط شستا کلید خورد
  • افتتاح دو واحدتولیدی در گرمسار
  • ۵۸۰ روستای آذربایجان شرقی دارای مشکل آبی است
  • ۵۷ روستای آذربایجان شرقی از آب شرب پایدار بهره مند می‌شوند
  • گازسوزی حداقلی در نفت و گاز مارون
  • اجرای طرح آبرسانی پایدار در ۲۱۱ روستای ایلام