Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@05:39:06 GMT

ادامه اعتراض‌ به افتتاح عجولانه خط ۷ مترو

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۹۳۹۱۰

رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با طرح این سؤالات که خط مترویی که نه پله فرار دارد، نه هواکش دارد و نه قطار، چرا باید افتتاح شود؟ گفت: خطوط مترو مستقیماً با ایمنی و سلامتی شهروندان سر و کار دارند و لزوم تجهیز و تکمیل آنها قبل از افتتاح، ضرورتی است که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
محمد حقانی با اشاره به حواشی خط 7مترو افزود: افتتاح ناقص خط ٧ مترو که نام آن را راه اندازی آزمایشی گذاشته‌اند، در واقع بازی با جان مسافران است و خطوط مترو و اشکالات و ایرادات آن نباید به قیمت جان مردم آزمایش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: نوع مدیریت موجود اشکال دارد و مشکلی که وجود دارد، این است که هر طور شده قبل از رفتن می خواهند بگویند اقدامات زیادی انجام داده‌اند، قرار بود قبل از افتتاح هر پروژه شهری، پیوست‌های اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی، و اقتصادی آن پروژه، ارائه شود که جای این پیوست‌ها در خطوط مترو از جمله خط ٧ مترو خالی است.
رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران گفت: خط مترویی که نه پله فرار دارد، نه هواکش دارد و نه قطار، چرا باید افتتاح شود؟ خطوط مترو مستقیماً با ایمنی و سلامتی شهروندان سر و کار دارند و لزوم تجهیز و تکمیل آنها قبل از افتتاح، ضرورتی است که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
مگر می شود یک بار خط، یک بار هواکش و یک بار پله فرار را افتتاح کرد؟
رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران گفت: ابهامات و سؤالات بسیاری در مورد خط ٧ مترو وجود دارد، از جمله اینکه؛ این خط با چند رام قطار راه افتاده و به چند رام قطار خواهد رسید؟ سرفاصله حرکت قطارها چند دقیقه است و به چند دقیقه خواهد رسید؟ استانداردهای ایمنی تا چه اندازه در آن رعایت شده؟ هزینه تمام شده آن تا این مرحله چقدر بوده و برای اینکه کامل شود، چقدر دیگر نیاز دارد؟ و باقی مانده خطوط و مابقی ایستگاه ها تا چه موقع به بهره‌برداری می رسند؟
حقانی گفت: خط ٧ مترو بعد از سال ها انتظار سرانجام به صورت ناقص افتتاح شده و بهره برداری از آن با تعاریفی که از یک خط متروی استاندارد وجود دارد، انطباق چندانی ندارد، مگر می شود یک بار خط را افتتاح کرد، یک بار ایستگاه‌ها، یک بار هواکش و یک بار پله فرار را افتتاح کرد؟.
وی گفت: در حالی که سایر خطوط مترو نیز فاقد قطار کافی است، چه اصراری داریم که یک خط را به صورت ناتمام با دو سه رام قطار و با تنها ٣ ساعت فعالیت بهره‌برداری کنیم و بعد بگوییم این خط آزمایشی است، به این دلیل این خط، نصفه و نیمه افتتاح شده که آن را به نام خود تمام کنیم و هزینه تکمیل آن را بر عهده شهردار بعدی بگذاریم.
خط 7 مترو باید تعطیل شود چون امنیت مردم در خطر است
حقانی در پاسخ به این پرسش که نظرش در باره اظهارات اخیر محسن هاشمی، مدیرعامل اسبق مترو مبنی بر لزوم تعطیل شدن خط 7 مترو گفت: هاشمی سابقه زیادی در صنعت مترو سازی دارد و به نوعی پدر متروی تهران محسوب می‌شود و اگر می گویند این خط باید تعطیل شود چون امنیت مردم در خطر است، حتماً حرف ایشان درست است و خط مذکور باید تعطیل شود.
رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران در پایان گفت: هدف از ساخت مترو، ایمنی، سرعت و سهولت در جا به جایی شهروندان است، اعلام اینکه در خط ٧ متروی تهران ١١ برابر برج ایفل آرماتوربندی و ٣٠ برابر برج میلاد بتن ریزی شده، اساساً مقایسه این خط با برج ایفل چه دردی از مردم دوا می کند؟

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۳۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته گرافیک افتتاح شد/ دفاع تمام قد کلهرنیا از سیاست جدید انجمن

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاحیه هفته گرافیک ایران ۱۴۰۳، عصر جمعه هفتم اردیبشهت در تالار شهناز خانه هنرمندان با حضور پیشکسوتان و فعالان حوزه طراحی گرافیک ایران برگزار شد.

دفاع تمام قد رییس هیات‌مدیره از سیاست‌های جدید انجمن

بهرام کلهرنیا رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران در ابتدای مراسم گفت: امروز گفت‌وگو کردن سخت است اما برای اینکه بتوانیم زندگی فرهنگی و صنفی خودمان را ساماندهی کنیم، امروز یکی از فرصت‌های ما برای تحقق این منظور است و ما سنگربان این معنا شدیم. دوستان جوانم من را پشتیبانی کردند تا بتوانیم برای نوع دیگری از زیست، کاری انجام دهیم. این هفته حاصل تلاش جمع زیادی از جوانان گرافیست است تا به پیروزی کاری که انجام داده‌ایم، احترام بگذاریم.

وی درباره ناخرسندی‌ها، سنگ‌اندازی‌ها و موانع موجود بیان کرد: شما سفره‌دار امروز هستید و ما کارگزار؛ کاری که انجام شده است، با معنای انجمنی سازگاری داشت؛ من خطاهای زیادی دارم اما دیدن خطاها شاید جوانمردانه نباشد برای مردم سرزمینی که جای پای جوانمردی را محکم می‌کنند. انجمن صنفی طراحان گرافیک به دلیل ندانستن و بد دانی تا لبه سقوط رفت. با احترام به همه انجمن‌های هنری، انجمن طراحان گرافیک بنیانی‌ترین انجمن صنفی هنری است و یک میراث ارزشمند برای این روزگار است نه برای اینکه آرزوهای صنفی ما را پوشش دهد.

کلهرنیا تاکید کرد: هفته گرافیک ۱۴۰۳، اولین تلاش هیات‌مدیره جدید است و می‌دانم به آن انتقاد وارد است اما صدها امتیاز دارد؛ بنابراین من پای خطایش می‌ایستم اما همه امتیازهایش متعلق به دوستانم است. بگذارید انجمن باقی بماند و نفس بکشد.

وی به برنامه بزرگداشت کامران کاتوزیان اشاره کرد و گفت: من و دوستان جوانم زیر سایه کامران کاتوزیان ایستاده‌یم. این جمله معنای بسیار بزرگی دارد؛ چراکه روزی که سرو چندهزار ساله را ببینید سایه آن را درک می‌کنید و متوجه می‌شوید که چه معنایی دارد. ما زیر سایه سرو وجود استاد کاتوزیان قرار گرفته‌ایم و به همین بهانه، ویژه‌نامه‌ای تهیه شده که اولین شماره آن به نام استاد کاتوزیان مهر خورده است اما امیدواریم شماره‌های دیگر ویژه‌نامه را نیز نشر بدهیم.

خودی و غیرخودی نداریم!

رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران در ادامه با اشاره به نسل جوان طراح گرافیک جویای کار، اظهار کرد: معدل سنی جمعیت انجمن ما رو به پیرسالی است، گرچه هنرمندان طراح بسیاری از دانشگاه‌ها فارغ التحصیل می‌شوند. نظام آموزشی و اداری ایران بسیار پیر و بیمار است و دانشجویان زورمند هنر با مفاهیم فرسوده بیمار می‌شوند. ما در جست‌وجوی معنای دیگری هستیم و حالا که جمعیت بسیار بزرگی از فارغ التحصیلان گرافیک بیرون آمده‌اند باید جمعیتی از آنها جذب شوند. از بخشی از این نیروی جوان خواسته شد تا در نمایشگاه «در جست‌وجوی نسل نو» اثر بدهند و بخشی از آثار پذیرفته شد و بخشی دیگر معترض بودند و به اعتقاد من باید اعتراض خود را مطرح کنند و این روند، درست است.

وی تصریح کرد: این هیات‌مدیره آمادگی دارد تمام توان دوستان جوان را به کار بگیرد و می‌خواهیم فرصت‌سازی کنیم و می خواهیم آنها نوجویی کنند. شما هویت پروژه امروز را ببینید که جوانان آن را ساختند. خودی و غیر خودی امروز دیگر جایی ندارد و این واژه‌ها شایسته کسی نیست.

کلهرنیا در پایان گفت: انجمن ما تا لبه نابودی رفت و حفاظت از آن کار بسیار سختی بود؛ هنوز خیلی از موارد مالی و اداری انجمن در دست هیات‌مدیره نیست. باور دارم با حضور شما، با چشم‌های شما که در طلب معنای امروز جمع شده‌اید، به مقصود می‌رسیم.

دخالت جوانان در فعالیت‌های جدی انجمن طراحان گرافیک

محمدرضا خاکساری دبیر هفته گرافیک ۱۴۰۳ نیز در ادامه مراسم شرح کوتاهی از این هفته ارایه کرد و گفت: مراسم گشایش هفته گرافیک با بزرگداشت استاد کامران کاتوزیان طراح برجسته و پیشرو در عرصه طراحی گرافیک در ایران ادامه پیدا می‌کند. از سایر برنامه‌های این هفته می‌توان به نمایشگاهی از آثار استاد کامران کاتوزیان و نمایشگاه «در جستجوی نسل نو» اشاره کرد که الان به صورت همزمان در نگارخانه‌های خانه هنرمندان ایران افتتاح می‌شود. همچنین، ۲ نشست با عنوان «رو در رو» به دبیری ابوذر محمدی و با ۲ موضوع «بسته‌بندی» و «دیزاین» در نظر گرفته شده است که روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت در سالن شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: اتفاقی که شاهد آن هستیم، نوعی تصمیم در کمیته‌ها به ویژه کمیته رویدادهای انجمن بود که تحقق پیدا کرد و این حرکت به سمتی سوق داده شد که شاهد هستیم. هیات‌مدیره و ساختار انجمن نیز در کنار آنها قرار گرفت تا محقق شود. هر چند مشکلات بسیاری وجود داشت اما حاصل آن برنامه‌های امروز است.

خاکساری گفت: هدف ما دخالت اعضای انجمن به ویژه اعضای جوان در فعالیت‌های جدی انجمن است و تصمیم داریم از جوانان حمایت و دامنه فعالیت را گسترده‌تر کنیم. اما نکته آخر اینکه باید از یکی از بزرگان انجمن که همیشه بر حسب توانایی‌شان به ما کمک کردند، تشکر کنیم و من از طرف خودم و هیات‌مدیره از استاد امراله فرهادی تشکر می‌کنم.

دبیر هفته گرافیک در ادامه از اعضایی که در برگزاری این هفته کمک حال بودند و شب و روز نداشتند، با دعوت روی صحنه و تشویق حاضران تشکر کرد.

در ادامه مراسم، فیلمی با عنوان «در ستایش ۷۰ سالگی کامران کاتوزیان» پخش شد که کاتوزریان به دوران زندگی حرفه‌ای خود و شکل‌گیری دفتر تبلیغاتی و طراحی گرافیک «آوانگارد» اشاره کرد و تنی چند از هنرمندان نیز درباره او سخن گفتند. آیدین آغداشلو در این فیلم درباره کامران کاتوزیان گفت: یکی از برجسته‌ترین شخصیت‌های فرهنگی هنری ۵۰ سال گذشته، کامران کاتوزیان است اما نمی‌دانم چرا آن‌چه که حقش بوده، تحقق نیافته است. او ابتدا نقاشی آوانگارد بود اما سپس بعد دیگری از خودش نشان داد و از دهه ۵۰ به بعد، وجه گرافیست کاتوزیان بر یک نقاش پیشتاز غلبه کرد.

مراسم افتتاحیه هفته گرافیک ایران با بزرگداشت کامران کاتوزیان به مناسبت ۷۰ سالگی این هنرمند ادامه پیدا کرد و پس از آن نیز نمایشگاه آثار کاتوزیان و نمایشگاه «در جست‌وجوی نسل نو» برگزار شد.

کد خبر 6089295

دیگر خبرها

  • تعرض به اساتید زن دانشگاه‌های آمریکا بیانگر چهره دوگانه غرب
  • قتل مادر با دمبل به دلیل اعتراض به به‌هم ریختن خانه
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • قتل مادر به دلیل اعتراض به به‌هم ریختن خانه
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • هفته گرافیک افتتاح شد/ دفاع تمام قد کلهرنیا از سیاست جدید انجمن
  • معاون وزیر کشور: طرح نور با قوت به‌کار خود ادامه خواهد داد/ یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح اعتراضی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه استعفا داد