Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز |

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: با تصویب این طرح در شورای عالی معماری و شهرسازی و شورای حمل و نقل و ترافیک کشور، این طرح در نیمه دوم سال در استان اصفهان اجرا می‌شود.

به گزارش تین‌نیوز به نقل ازروابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، حجت اله غلامی مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان، با اشاره به مراحل پایانی تهیه طرح جامع حمل و نقل استان با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان و مرکز تحقیقاتی راه و مسکن و شهرسازی گفت: با توجه به اهمیت یکپارچگی حمل و نقل در استان، ضرورت دارد در تمامی طرح‌های جامع شهری به اتصال سیستم حمل و نقل عمومی درون‌شهری و برون‌شهریتوجه کافی شود که این توجه نقش مؤثری در افزایش ایمنی در جوار شهرها، جلوگیری از ترافیک شهرها در شهرهای اقماری و پیشگیری از توسعه حاشیه‌نشینی در شهرهای مادر خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حتی در طرح‌های موضعی بازآفرینی شهری نیز این امر باید لحاظ گردد که نقش مؤثری در باز زنده‌سازی شهری، استفاده از پتانسیل‌های اقتصادی شهر و پیش‌بینی فضاهای ایستگاهی متناسببا توسعه شهری برای حمل و نقل بین‌شهری و برون‌شهری دارد که گاهی مؤثر در توسعه شهری و مجموعه شهری بر مبنای حملو نقل عمومی است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان بیان کرد: در کلان‌شهر اصفهان تقاضای کافی برای حمل و نقل ریلی وجود دارد و با استمرار سیستم ریلی درون‌شهری می‌توان گفت که کلان‌شهر اصفهان از نظر مصرف انرژی، نقش آلاینده‌ها، ایمنی و نظم سفر موقعیت ممتازی را خواهد داشت.

وی افزود: باید تغییر نگرشی نسبت به شهر اصفهان در مقابل حومه صورت پذیرد و مجموعه شهری یکپارچه مدنظر قرار گیرد. از این رو در سال‌های اخیر به اتصال شهرهای جدید فولادشهر، مجلسی و بهارستان و شهرهای اقماری نظیر خمینی‌شهر، شاهین‌شهر، نجف‌آباد به شهر اصفهان از طریق قطار شهری نگاه ویژه‌ای شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلاتامروزه عدم یکپارچگی و هماهنگی بین حمل و نقل درون‌شهری و برون‌شهری است، گفت: این دو بخش متولی متفاوتی دارند و در برنامه‌ریزی‌های یک بخش، بخش دیگر نادیده گرفته می‌شود و این امر کاملاً طبیعی است؛ زیرا متولیان موظف نیستند در پروژه‌های حمل و نقل شهری به پروژه‌های برون‌شهری و توسعه و عمران شهری توجه کنند و بالعکس و هرکدام جداگانه برنامه‌ریزی می‌کنند که در کشورهای پیشرفته، سعی می‌کنند که طرح‌های حمل و نقل با طرح‌های توسعه و عمران شهری همخوانی و یکسوئی داشته باشد.

غلامی در پایان ابراز امیدواری کرد تا پایان شهریور ماه امسال طرح جامع حمل و نقل استان با رویکرد یکپارچگی و هماهنگی طرح‌های توسعه و عمران شهری به اتمام برسد و بتوانیم با تصویب این طرح در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور و شورای حمل و نقل و ترافیک کشور این طرح را در نیمه دوم سال در استان اجرای نمائیم.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۷۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر