Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@12:43:05 GMT

دوست دوران حاملگی را بشناسید!

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۹۷۹۸۵

دوست دوران حاملگی را بشناسید!

خرما منبع بسیار خوبی از ویتامین‌های مختلف و املاح است هم انرژی‌زا می‌باشد و هم حاوی قند و فیبر است.

خرما، مزایای بسیاری برای بدن ما دارد مثلا اختلالات گوارشی را رفع می‌کند، مشکلات قلبی را تا حدودی درمان می‌کند، رفع کم‌خونی می‌کند.

باعث قوای جنسی می‌شود و با سرطان معده و روده مقابله می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرما منبع بسیار خوبی از ویتامین‌های مختلف و املاح است هم انرژی‌زا می‌باشد و هم حاوی قند و فیبر است.

ترکیبات خرما

قند طبیعی (فروکتوز):این قند به راحتی در بدن تجزیه می‌شود و باعث افزایش ناگهانی قندخون نمی‌شود بلکه میزان انرژی بدن را در سطح بالا نگاه می‌دارد.

فیبر:باعث می‌شود برای مدت بیشتری احساس سیری کنید و کمتر دچار دیابت و پری‌اکلامپسی شوید.

پتاسیم:یکی از بهترین الکترولیت‌هاست که باعث می‌شود آب و تمدن بدن در حد متعادل دل بمانند و از این طریق فشارخون تنظیم شود.

منیزیم:به سلامت عضلات کمک می‌کند و از گرفتگی عضلانی که در دوران بارداری بسیار هم شایع است جلوگیری می‌کند.

فولات:به تشکیل و بلوغ نخاع کمک می‌کند و از نارسایی‌های مربوط به آن جلوگیری می‌کند.

ویتامین K:باعث حفظ سلامت استخوان‌ها می‌شود و به انعقاد خون کمک می‌کند.

در طول دوران بارداری بهتر است از چه زمانی خوردن خرما شروع شود؟

شما می‌توانید از همان هفته‌های نخست بارداری خوردن خرما را شروع کنید ولی به خاطر داشته باشید که خرما قند دارد و اگر مشکل افزایش قندخون دارید بهتر است در ماههای نخست بارداری از مصرف آن صرف‌نظر کنید.

چند مورد از خواص جادویی خرما

مقابله با یبوست:خرما خاصیت مسهل دارد بنابراین اگر مخصوصا در دوران بارداری به یبوست دچار شده‌اید، آن را به عنوان یک روان کننده مصرف کنید.

یک شب خرما‌ها را در آب معمولی خیسانده سپس صبح آن را که به شکل شهدی غلیظ است میل کنید. دیگر از یبوست خبری نخواهد بود.

تقویت و استحکام استخوان‌ها:املاح موجود در آن باعث استحکام استخوان‌ها می‌شود و با اغلب بیماری‌ها مقابله می‌کند مثل استئوپروز (پوکی استخوان). خرما حاوی سلنیوم نیز می‌باشد که به افزایش رشد استخوان‌ها و سلامت آنها کمک می‌کند.

به درمان کم‌خونی کمک می‌کند:به دلیل برخورداری از انواع املاح، خرما می‌تواند میزان آهن خون را بالا ببرد مخصوصا برای خانم‌هایی که دچار کم‌‌خونی نیز هستند، خرما بسیار موثر است و باعث رفع احساس خستگی مزمن در آنها می‌شود.

آلرژی‌ها را رفع می‌کند:یکی از بهترین خواص خرما وجود سولفور ارگانیک در آن است سولفور به راحتی در غذا و سایر خوراکی‌ها یافت نمی‌شود ولی خواص بسیار دارد مثلا باعث کاهش واکنش‌های حساسیتی می‌شود (مخصوصا حساسیت فصلی) در طول دوران بارداری نیز چون محدودیت مصرف دارویی برای خانم‌ها وجود دارد، خرما می‌تواند کمک بسیار زیادی کند.

باعث افزایش سطح انرژی بدن می‌شود:به دلیل داشتن قندهای طبیعی، خرما یک میان وعدة کامل محسوب می‌شود مخصوصا به عنوان عصرانه.

حفظ سلامت سیستم عصبی:ویتامین‌های موجود در خرما، باعث تقویت سیستم عصبی و عملکرد بهتر آن می‌شود با مصرف آن فعالیت‌های ذهنی نیز بالاتر می‌روند.

داشتن قلبی سالم:خرما باعث حفظ سلامت قلب افراد پیر و مسن می‌شود.

برای خانم‌هایی که قلب ضعیفی دارند و به برخی بیماری‌های قلبی دچارند، توصیه می‌شود که خرما مصرف کنند تا از حمله‌های قلبی و بیماری‌ قلبی جلوگیری شود.

خرماهم سالم است و هم خوشمزه‌ و باعث کاهش کلسترول LDL یا همان کلسترول بد می‌شود.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۷۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید

محسن رشید فرخی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن خرما تولید شد که ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزارتن از این میزان به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شد.

او متوسط تولید سالانه خرما در کشور را یک میلیون و ۳۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: پتانسیل تولید یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۶۰۰ هزارتن خرما هم در کشور وجود دارد، اما به دلیل کشاورزی خرده مالکی و سنتی در باغات قدیمی، میزان فعلی تولید هم مطلوب است.

رشید فرخی ادامه داد: با افزایش بهره وری در واحد سطح می توان ارزآوری و درآمد کشاورزان را ارتقا داد، اما به هیچ عنوان به دنبال افزایش سطح زیرکشت باغات نیستیم چراکه با توسعه باغات این احتمال وجود دارد که داستان پسته و خشکیدگی برخی باغات برای نخیلات تکرار شود.

رئیس انجمن ملی خرما با بیان اینکه دومین تولیدکننده خرما در دنیا هستیم، گفت:  بنابر آمار در بحث صادرات رتبه چهارم و پنجم در دنیا را دارا هستیم که براین اساس با اعمال سیاست های حمایتی و سیاست گذاری های مناسب مبنی بر اجتناب از اتخاذ تصمیمات خلق الساعه و مدیریت های جزیره ای ظرف مدت زمان ۵ سال می توان میزان ارزآوری را با افزایش ۲ برابری به ۸۰۰ میلیون دلار رساند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • ببینید | آشنایی با فواید خرما
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی