Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@13:37:25 GMT

فرودگاه بین‌المللی سردارجنگل رشت باید توسعه یابد

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۹۸۵۱۶

فرودگاه بین‌المللی سردارجنگل رشت باید توسعه یابد

مدیرکل فرودگاه گیلان گفت: توسعه فرودگاه بین‌المللی سردارجنگل گیلان به‌دلیل حجم گسترده مسافران و گردشگری بودن استان یک ضرورت محسوب می‌شود گفت: متاسفانه تاکنون این امر از سوی دولت برای فرودگاه سردار جنگل رشت محقق نشده است.

غلامرضا کریم آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشتبا اشاره به اینکه با ورود 4 فروند هواپیمای ATR به ناوگان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت پروازها در فرودگاه بین المللی سردار جنگل استان گیلان افزایش یافت اظهار داشت: در این فرآیند، برخی از پروازها در فرودگاه گیلان به‌طور هفتگی دایر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرودگاه استان گیلان، پرواز رفت و برگشت تهران- رشت- تبریز را از جملهاین پروازها عنوان کرد و ابراز داشت: از این پس پرواز مذکور به‌صورت رفت و برگشت، هفته‌ای سه بار در فرودگاه سردارجنگل رشت انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه مکاتباتی مبنی بر ماندگاری یکی از هواپیماهای ART در فرودگاه استان گیلان در حال انجام است گفت: تلاش است با اقدامات ویژه، مجوز ماندگاری و استقرار یکی از هواپیماهای ATR، برای فرودگاه استان گیلان اخذ شود تا هواپیمای مذکور در پایان پروازهای خود برای استقرار به فرودگاه بین المللی رشت بازگردد.

کریم آقایی با اعلام اینکه از تاریخ 24 خرداد ماه پرواز رفت و برگشت تهران- رشت- تبریز در فرودگاه سردارجنگل رشت راه اندازی شده است تاکید کرد: فرودگاه سردارجنگل رشت آمادگی ارائه خدمات و سرویس دهی هوایی و فرودگاهی را به پروازهای مذکور داراست.

مدیرکل فرودگاه گیلان با اشاره به اینکه توسعه فرودگاه سردارجنگل گیلان یکی از مطالبات فرودگاه و مردم ساکنین اطراف فرودگاه است خاطرنشان کرد: توسعه فرودگاه بین المللی سردارجنگل گیلان به‌دلیل حجم بالای مسافران و گردشگری بودن استان، یک ضرورت محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه خریداری 160 هکتار از اراضی اطراف فرودگاه از سنوات گذشته از مطالبات فرودگاه محسوب می‌شود بیان داشت: متاسفانه تاکنون این این امر از سوی دولت برای فرودگاه سردار جنگل رشت محقق نشده در حالی‌که این امر برای فرودگاه رشت ضروری است.

کریم آقاییبا اشاره به اینکه فرودگاه سردارجنگل رشت برای رسیدن به استانداردهای سازمان هواپیماهای کشور نیازمند توسعه است اظهار داشت: استانداردسازی فرودگاه بین المللی رشت نیازمند تملک 160 هکتار از اراضی اطراف آن است.

انتهای پیام/

R7877/P1357/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۸۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد

عباس علی آبادی روز جمعه در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی ایجاد می‌شود. این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود.

وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر صمت، با بیان اینکه رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد برد توسعه دهیم.

وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است.

علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه، با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است؛ یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم.

علی آبادی، بر افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای بین توسعه تجارت ایران و آفریقا تاکید کرد و گفت: آمادگی بر تشکیل اتاق‌های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن‌ها در قالب هیأت‌های تجاری و حضور در نمایشگاه‌ها و عرضه محصولات ایران در آفریقا به صورت متقابل را داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیداوری کرد که کشورهای آفریقایی در موارد توسعه تجارت، اقداماتی را انجام دهند.

وی با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه‌های مختلف گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های صنعتی قابل توجهی در زمینه‌هایی مانند پتروشیمی مواد شیمیایی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و دانش بنیان شوینده و مواد بهداشتی دارو و تجهیزات پزشکی مصالح ساختمانی مواد غذایی و همچنین در بخش خدمات فنی و مهندسی به خصوص در زمینه زیرساخت‌های پالایشگاهی نیروگاهی حمل و نقل مسکن گردشگری بهداشت و درمان و آموزش برخوردار است.

علی آبادی افزود: ایران می‌تواند این توانمندی‌ها را در جهت توسعه هرچه بیشتر کشورهای آفریقایی به کار گیرد.

وی گفت: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج شود و به یک رویداد کاری تبدیل گردد از اینکه امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفاً تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • فناوری‌های وارسی پروازی در فرودگاه گرگان انجام شد
  • ۸۵ گیلانی امروز به سرزمین وحی اعزام می شوند
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه در ۷ اردیبهشت
  • برنامه پروازهای فرودگاه بین المللی ارومیه در ششم اردیبهشت
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • اعطای گواهینامه بین المللی فرودگاهی به فرودگاه شیراز