Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین قرارداد مشارکت اقتصادی اجتماع‌محور در قالب طرح «آفتاب» بین بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و تعاونی روستایی زنان اندیمشک به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، طرح «آفتاب» (آیین‌نامه‌ی فقرزدایی و توان‌افزایی برکت)، پس از یک سال کار تحقیقاتی و مطالعاتی کمیته‌ی تحقیق و توسعه‌ی بنیاد برکت با هدف توانمندسازی اقتصادی-اجتماعی، محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و ایجاد کسب‌وکار پایدار مبتنی بر مزیت‌های منطقه‌ای، وارد مرحله‌ی اجرایی شده است و امضای قرارداد مشارکت اقتصادی اجتماع‌محور در شهرستان اندیمشک، اولین اقدام اجرایی در این طرح به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح «آفتاب» در مرحله‌ی نخست در استان‌های سیستان و بلوچستان، کردستان، خوزستان و هرمزگان به شکل آزمایشی به اجرا درمی‌آید. بر همین اساس با امضای این قرارداد، کارگاه تولید قالی دست‌بافت اندیمشک با ایجاد اشتغال مستقیم برای ۴۱۳ نفر از زنان خودسرپرست، بدسرپرست و بی‌سرپرست در قالب تعاون روستایی، تحت پوشش حمایتی و مشارکتی بنیاد برکت قرار می‌گیرد.

قرارداد مشارکت اقتصادی اجتماع‌محور (آفتاب) بین بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و تعاونی‌های روستایی اندیمشک تحت عنوان شرکت مدافعان صنعت فرش نوین، متشکل از تعاونی روستایی زنان و تعاونی اندیشه با بیش از ۱۰۰۰ نفر عضو، به مبلغ ۵۸ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال با حضور قائم‌مقام بنیاد برکت، فرماندار، جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی، ذی‌نفعان محلی و هیأت مدیره‌های تعاونی‌های روستایی اندیمشک منعقد شد. سهم مشارکت بنیاد برکت در این قرارداد، براساس الگوی مشارکتی بنیاد که مبتنی بر عدم‌تصدی‌گری است، ۴۹ درصد و سهم تعاونی‌های روستایی ۵۱ درصد تعیین شده است. براساس قرارداد منعقدشده، سالانه در این کارگاه بیش از ۳۵۰۰ مترمربع قالی دست‌بافت تولید و به بازار عرضه خواهد شد.

لازم به توضیح است که طرح «آفتاب» توسط بنیاد برکت در قالب آیین‌نامه‌ی فقرزدایی و توان‌افزایی جوامع محلی شکل گرفته و قرار است در زمینه‌ی شناسایی ظرفیت‌های توسعه‌ای و بسیج منابع، مردم را در فرآیندهای آموزشی، سیاست‌گذاری مشارکتی، خوداتکایی، ایجاد توسعه‌ی کسب‌وکار و ارتقای سطح هم‌بستگی اجتماعی و رشد جمعی همراهی و مشارکت نماید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۹۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت ۶۲ درصدی تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدزبیر موسوی، امروز_ سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در نشست شورای بانک‌های عامل کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، اظهار کرد: میانگین پرداخت کشوری ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصداست.

وی افزود: ۵۳ هزار و ۶۵ پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده است و بقیه را حداکثر تا اواخر خرداد معرفی می‌کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک ملی ۴۵۰ سهمیه داشتیم که ۴۱۶ واحد معرفی شده‌است، در سال جدید بانک‌ها اعلام کرده‌اند سیاست‌ها هنوز ابلاغ نشده‌است و پرداخت‌ها کمتر شده‌است، انتظار داریم کمی سخت‌گیری‌ها در بخش ضمانت‌ها نیز کمتر شود، سال جدید پرداختی در بانک ملی نداشتیم.

سهراب اصالت‌زاده معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست وضعیت پرداخت تسهیلات مسکن از طرف بانک‌ها را شرح داد و گفت: بانک سپه ۷۰۰ سهمیه دارد که ۲۰۹ واحد انعقاد قرارداد شده‌ اما در سال جدید هنوز پرداختی انجام نشده‌است.

وی افزود: سهمیه بانک مسکن ۱۳۵۰ فقره بوده که از ۱۲۰۰ مورد معرفی شده ۴۲۴ مورد انعقاد قرارداد شده است.

اصالت‌زاده تصریح کرد: سهمیه بانک تجارت ۱۵۰۰ واحد سهیمه بوده که از این تعداد ۱۱۴۵ واحد معرفی شده ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

وی با اشاره به عملکرد سایر بانک‌ها از سال گذشته تاکنون گفت: در بانک صادرات ۹۰۰ سهمیه داشتیم که ۲۶۳ مورد انعقاد قرارداد شده‌است، در بانک کشاورزی ۴۵۰ واحد سهمیه داشتیم ۴۱۴ مورد معرفی و ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سهمیه بانک رفاه ۸۰۰ واحد بود که از ۶۸۴ واحد معرفی شده، ۲۰۰ واحد انعقاد قرارداد شده‌است و بانک ملت ۵۵۰ سهمیه بود که ۳۴۳ واحد معرفی شده و ۳۱۵ واحد انعقاد قرارداد شده‌ است.

وی گفت: پست بانک نیز ۳۰۰ واحد سهمیه داشتیم که ۲۰۷ واحد معرفی کردیم و ۴۸ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

کد خبر 749365

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند