Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: روسیه حوزه‌ای مهم برای گردشگری کشورمان است و باید سهم مشخصی از این بازار وسیع را داشته باشیم. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ زهرا احمدی پور در نشست فعالان بازار گردشگری روسیه افزود: آسیب‌شناسی موارد مرتبط با بازار گردشگری روسیه از اقدامات مهمی است که باید در دستورکار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ناموفق بودن در جذب گردشگر از کشورهایی که ارتباط سیاسی خوبی با آن‌ها داریم موضوعی است که باید به‌طور جدی مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: رئیس‌جمهور در ایام نوروز بر جریان یک طرفه گردشگری کشورهایی، چون روسیه، ترکیه، گرجستان تاکید کرد.
احمدی پور راه‌اندازی کمپین، حضور جدی‌تر در نمایشگاه‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی برای راهنمایان گردشگری و آموزش راهنمایان گردشگری مسلط به زبان روسی را از جمله اقداماتی مهم برای جذب گردشگران روسی برشمرد.
وی ادامه داد: ترجمه و انتشار اطلاعات مربوط به جاذبه‌های متنوع کشور به‌زبان روسی و تعدیل هزینه سفر از مهم‌ترین اقداماتی است که برای به‌دست آوردن سهم مناسبی از بازارهای گردشگری روسیه در دستورکار سازمان میراث‌فرهنگی قرار دارد.
احمدی پور تاکید کرد: باید اقدامات و تمهیدات لازم با هدف توازن بخشی ورودی و خروجی گردشگر بین ایران و روسیه انجام شود و این موضوع مهم بدون مشارکت بخش‌خصوصی محقق نمی‌شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه باید برای استفاده از فرصت برگزاری جام جهانی فوتبال در روسیه توجه کرد افزود: باید امکانات و ظرفیت‌های موجود را برای استفاده بهینه از این فرصت به کار گیریم.
معاون رئیس‌جمهور در پایان تاکید کرد: همه آژانس‌هایی که در بخش خروجی فعال هستند باید برای ورود گردشگر از روسیه به ایران فعالیت کنند.
همچنین در این جلسه مرتضی رحمانی‌موحد معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی گفت: روسیه یکی از کشورهایی است که در فهرست کشورهای هدف‌گردشگری ایران قرار دارد.
وی افزود: در سه سال اخیر جریان توسعه گردشگری بین ایران و روسیه به‌عنوان یکی از موضوعات مهم در تعاملات بین دو کشور مطرح شده است.
رحمانی موحد گفت: امضای برنامه اقدام مشترک با رئیس آژانس فدرال گردشگری روسیه و برگزاری جلسات برای اجرایی کردن این برنامه مشترک از اقدامات مهمی است که برای توسعه گردشگری بین دو کشور انجام شده است.
وی ادامه داد: این جلسات در نهایت به عزم برای لغو روادید گروهی بین ایران و روسیه منجر شد، اما فرایند اجرای لغو روادید در کشور روسیه زمان‌بَر است.
رحمانی‌موحد با تاکید بر اینکه طی رایزنی‌هایی که با سفارت ایران در روسیه داشتیم ملاقات با مدیر اجرایی انجمن تورگردانان روسیه انجام شده است گفت: در این ملاقات مقرر شد تورگردانان روسی اکتبر ۲۰۱۷ برای آشنایی با ظرفیت‌ها و جاذبه‌های ایران به کشورمان سفر کنند.
وی افزود: میزبان تورگردانان روس، جامعه تورگردانان ایران است و سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نقش حامی را برعهده دارد.
ابراهیم پورفرج رئیس جامعه تورگردانان ایران نیز در این نشست گفت: بازار روسیه بسیار بزرگ و مهم است و برای موفقیت در این حوزه باید برنامه‌های جدی و هدفمند داشته باشیم.
پورفرج افزود: برای ورود به بازار مهم روسیه به یک سرمایه‌گذاری اولیه برای تبلیغات و معرفی ایران نیاز داریم که باید دولت برعهده گیرد؛ همچنین تعدیل کردن نرخ بسته سفر از موضوعات مهم دیگری است که باید پیگیری شود چرا که در حال حاضر ۴۵ تا ۵۰ درصد هزینه سفر به ایران مربوط به هتل است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۰۳۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان فارس، محمد ثابت اقلیدی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت_در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به قول مساعد وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و حمایت‌های معاون صنایع‌دستی کشور مبنی بر حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی، اظهار کرد: با همکاری دولت سیزدهم، حمایت‌های دکتر ایمانیه استاندار فارس، بیمه ۵۶۱ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی استان فارس تائید شده است.

وی افزود: طی روزهای آینده این هنرمندان برای تکمیل مدارک به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس مراجعه خواهند کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس با بیان اینکه ملاک تائید بیمه تأمین اجتماعی هنرمندان، دارا بودن مدرک مرتبط با رشته فعالیت و مجوز فنی‌وحرفه‌ای است، اضافه کرد: با تلاش‌های انجام‌شده پس از ۱۵ سال بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس به نتیجه رسید.

ثابت اقلیدی با بیان اینکه اقدامات اولیه این مهم از سال گذشته در معاونت صنایع‌دستی استان فارس انجام شده بود، ابراز امیدواری کرد: این موضوع نوید بخش روزهای خوب هنرهای سنتی و صنایع‌دستی این مرز و بوم باشد.

وی تاکید کرد: فارس بیشترین تعداد شهرها و روستاهای جهانی و ملی صنایع‌دستی در سطح کشور را به خود اختصاص داده است و هم اکنون صنایع دستی شهرهای ملی و جهانی صنایع دستی آباده، شیراز و فیروزآباد در نمایشگاه ایران اکسپو در معرض دید عموم علاقه مندان قرارگرفته است و در این نمایشگاه ۲۶ هنرمند بیش از ۳۰ رشته صنایع‌دستی را در این معرفی و عرضه می کنند.

کد خبر 749496

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال