Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-09@02:07:02 GMT

نکته بهداشتی: درباره بذر یا تخم کتان

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۰۵۱۳۰

نکته بهداشتی: درباره بذر یا تخم کتان

زندگی>تغذیه - همشهری آنلاین:
بذر کتان که شبیه دانه‌های کنجد است، یک غذای «کارکردی» شمرده می‌شود، به این معنا که علاوه بر فراهم آوری مواد مغذی پایه‌ای منافع بهداشتی ایجاد می‌کنند و یا خطر بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد.

بذر کتان غنی از یک اسید چرب امگا- ۳ به نام اسید آلفا لینولئیک (ALA) و به‌علاوه حاوی فیتوکمیکال (مواد شیمیایی گیاهی) به نام لیگنان و فیبرهای خوراکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌این‌علت بذر کتان برای سلامت قلب و دستگاه گوارش خوب است و دستگاه ایمنی را تقویت می‌کند. بذر کتان ممکن است کلسترول خون و احتمالاً فشارخون را در برخی از افراد پایین بیاورد.

باوجود همه این سودمندی‌های بذر کتان، مسئله این است که چطور آن را وارد رژیم غذایی‌تان کنید، به‌خصوص اینکه فقط یک قاشق چای‌خوری از آن ۳۷ کالری انرژی دارد.

نکته اول این است که برای جذب همه مواد مغذی بذر کتان آن را در شکل آسیا شده‌اش و نه شکل کاملش مصرف کنید. برای این منظور می‌توانید بذر کتان آسیا شده بخرید یا بهتر این است که بذر کتان را با یک آسیای کوچک قهوه پیش از استفاده در غذا آسیا کنید. برای تازه نگه‌داشتن بذر کتان می‌توانید آن را در یخچال بگذارید.

بذر کتان مزه‌ای شبیه مغزهای خوراکی بنابراین رویه خوبی برای غلات آماده داغ یا سرد، ماست و پنیر کاتیج و حتی میوه است. می‌توانید بذر کتان را با سس سالاد مخلوط کنید یا درون سس مایونز یا آووکادو خردشده بریزید و برای مالیدن در ساندویچ به کار برید. بذر کتان کوبیده را در تهیه پنکیک، کلوچه، مافین، نان و سایر اقلام تنوری استفاده کنید.

با افزودن یک قاشق چای‌خوری در روز بذر کتان به رژیم غذایی‌تان شروع کنید و به‌تدریج آن را تا ۵ قاشق چای‌خوری بالا ببرید.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۰۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت

ایتنا - اگر احساس کردید، سرعت اینترنت‌تان از حد معمول پایین‌تر بوده و کاهش پیدا کرده است، خیلی سریع انگشت اتهام به سمت شرکت ارائه‌دهنده خدمات یا وزارت ارتباطات و ... نگیرید. بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که شاید مشکل به ‌وجود آمده از سمت خود شما باشد.
در اینکه زیرساخت‌های اینترنت در ایران مشکلات متعددی دارد، شکی نیست، ولی با برنامه‌های اخیر وزارت ارتباطات درخصوص پوشش فیبر نوری، امید فراوانی به برطرف‌شدن آن هست. با این حال، عوامل متعددی می‌توانند باعث کاهش سرعت اینترنت شوند. این عوامل ممکن است مربوط به سخت‌افزار، نرم‌افزار، نوع اتصال، یا حتی شرایط محیطی باشند.

فیلترشکن؛ حتی خاموش
درباره استفاده از فیلترشکن و تأثیر آن بر شبکه و حتی نرم‌افزار و سخت‌افزارهای گوشی‌های هوشمند بارها شنیده‌اید. همیشه تصور بر این است که تا زمانی که خاموش باشد، مشکلی وجود ندارد، اما بد نیست بدانید که برخی فیلترشکن‌ها با ایجاد تغییرات در تنظیمات دستگاه‌ها و مرورگرها، باعث ایجاد اختلال در اینترنت و قطع کامل شبکه می‌شوند یا سرعت را کم می‌کنند. برای این منظور نیاز به خاموش و روشن‌کردن دستگاه و یا حتی ورود به تنظیمات گوشی یا کامپیوتر است.

کیفیت اتصال اینترنت
اتصالات اینترنتی DSL یا ADSL ممکن است کندتر از فیبر نوری یا کابل‌های پهن‌باند باشند. اتصالات ماهواره‌ای نیز معمولا تأخیر بیشتری دارند. بنابراین، این موضوعات گاهی فارغ از ایرادات زیرساخت‌های ارتباطی کشور، بر سرعت نت شما تأثیر می‌گذارد. از طرفی طرح اینترنتی که خریداری کرده‌اید ممکن است سرعت محدودی داشته باشد. تغییرات در طرح اینترنتی، مانند تغییر از یک طرح کم‌سرعت به طرح پرسرعت، می‌تواند بر سرعت تأثیر بگذارد.

مشکل در شبکه داخلی
عوامل زیادی در این رابطه بر سرعت اینترنت تأثیر می‌گذارد:

۱- قدیمی بودن روتر یا مودم

۲- فاصله زیاد از روتر وای‌فای و سایر دستگاه‌ها

۳- تداخل فرکانسی با دستگاه‌های الکترونیکی دیگر مانند تلفن‌های بی‌سیم یا مایکروویو

۴- اتصال همزمان چندین دستگاه به یک شبکه

۵- دانلود یا آپلود فایل‌های پرحجم

۶- ویروس‌ها و بدافزارها

۷- تنظیمات مرورگر شامل پلاگین‌ها، افزونه‌ها یا کوکی‌های قدیمی در مرورگر

راه‌حل‌ها برای بهبود سرعت اینترنت
فارغ از اینکه با تغییر محل مودم، به‌روزرسانی تجهیزات شبکه، پاک کردن حافظه مرورگر، بستن برنامه‌های در حال اجرا در پس‌زمینه، ارتقای طرح اینترنت و استفاده از نرم‌افزارهای ضدویروس و بدافزار می‌توانید به بهبود سرعت اینترنت کمک کنید، روش‌های جانبی دیگری هم وجود دارند که شما را به هدف‌تان می‌رسانند.

فرقی نمی‌کند که از چه نوع اینترنتی استفاده می‌کنید، استفاده از برنامه‌هایی که در گوگل‌پلی برای افزایش سرعت اینترنت وجود دارند سرعت اینترنت دستگاه شما را دوبرابر می‌کند. یک جست‌وجوی ساده به شما بهترین اپلیکیشن‌ها و نحوه استفاده از آنها را نشان می‌دهد. البته برخی از آنها رایگان است و برخی نیاز به خرید اشتراک دارند.


نظارت در لحظه
اگر بخواهید هر لحظه میزان سرعت اینترنت مورد استفاده را بررسی کنید، می‌توانید از اپلیکیشن‌هایی که برای این منظور طراحی شده‌اند، استفاده کنید. در سیستم‌های خانگی استفاده از اپلیکیشن‌هایی که نمایش سرعت آپلود و دانلود را تسکبار نشان می‌دهد، راهی آسان برای ردیابی سرعت اتصال اینترنت است.

در گوشی‌های هوشمند هم نصب برنامه‌هایی که با عنوان «نمایشگر سرعت اینترنت» ارائه شده‌اند، می‌تواند به‌صورت زنده شما را از وضعیت سرعت اینترنت گوشی آگاه کند. با کلیک روی گرافی که طراح شده است، می‌توانید در دقایق گذشته وضعیت اتصال اینترنت خود را مشاهده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • 4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • هواداری که دورتموند را به فینال سی‌ال برد (عکس)
  • دانکه ترزیچ: هواداری که دورتموند را به فینال سی‌ال برد (عکس)
  • دستور پخت متفاوت‌ترین کباب کوبیده ایرانی (فیلم)
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • نکته جالب در معماری کنگره آمریکا (فیلم)
  • عضو حماس: در مذاکرات به سازوکار مشخصی رسیدیم