Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@22:56:52 GMT

والیبال ایران در آستانه حذف از لیگ جهانی

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۰۶۰۴۰

والیبال ایران در آستانه حذف از لیگ جهانی

تیم ملی ایران در دومین بازی خود از هفته سوم لیگ جهانی والیبال، برابر لهستان به میدان رفت.

تیم ملی والیبال ایران در دومین روز از هفته سوم لیگ جهانی ۲۰۱۷ والیبال که به میزبانی شهر ووچ در کشور لهستان و در سالن اطلس آرنا برگزار می‌شد، رو در روی تیم ملی لهستان قرار گرفت.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، لهستان، در لیگ جهانی امسال نتوانسته اقتدار خود را نشان دهد و با وجود تغییرات کمتر نسبت به تیم های دیگر انتظارات را برآورده نکرده، با سه برد و چهار باخت در رده هشتم جدول قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاگردان دجورجی با پیروزی بر ایران و کسب سه امتیاز می‌توانند تا حدودی خیال خود را برای صعود راحت کنند.

لهستان در نخستین بازی خود از هفته سوم سه بر صفر مغلوب روسیه شد.

تیم ملی والیبال ایران نیز با حضور ایگور کولاکوویچ سرمربی جدید خود، تا پایان روز نخست از هفته سوم و پیش از دیدار با لهستان با سه برد و چهار باخت و کسب هفت امتیاز در جایگاه دهم سطح یک لیگ جهانی قرار دارد و امیدوار است با تکرار پیروزی هفته نخست برابر لهستان، شانسش را برای صعود به مرحله نهایی پررنگ‌تر کند.

تیم ملی ایران در نخستین بازی خود از هفته سوم رقابت‌ها که به میزبانی شهر کاتوویتس لهستان برگزار شد برابر آمریکا سه بر صفر شکست خورد.

ایران و لهستان تاکنون ۱۶ بار در رقابت‌های مختلف به مصاف هم رفته‌اند که لهستان ده پیروزی و ایران شش پیروزی را کسب کرده‌اند. همچنین در لیگ جهانی نه بار رو در روی هم قرار گرفته‌اند که لهستان پنج بار و ایران چهار بار به پیروزی رسیده‌اند.

عادل غلامی به دلیل کشیدگی کشاله پا و محمدجواد معنوی‌نژاد به دلیل پارگی عضله دو قلوی ساق پای چپ، قادر به همراهی تیم‌ملی ایران در هفته سوم رقابت‌ها نیستند.

سعید معروف، فرهاد سال‌افزون، رضا قراء، امیر غفور، فرهاد نظری‌افشار، فرهاد قائمی، مجتبی میرزاجان‌پور، میلاد عبادی‌پور، سامان فائزی، علی شفیعی، محمد طاهر وادی، مسعود غلامی، مهدی مرندی و مصطفی حیدری تیم ملی والیبال ایران را در هفته سوم لیگ جهانی همراهی می‌کنند.

ماچیه موزای، داوید کونارسکی، بارتوش کورک، کارول کلوش، بارتلومیه لیمناسکی، دامیان وویتاشک، فابین دریژگا، گژگوژر لوماش، میخال کوبیاک، الکساندر سیلوکا، پاول زاتورسکی، رافال بوشک، متیوش بینیک و آرتور شالپوک بازیکنان تیم‌ملی لهستان تحت‌ هدایت فردیناندو دجورجی در هفته سوم لیگ جهانی هستند.

ست نخست ۲۵-۱۷ لهستان

ایران ست نخست را با ترکیب سعید معروف، امیر غفور، سیدمحمد موسوی، مسعود غلامی، میلاد عبادی‌پور، فرهاد قائمی و مهدی مرندی آغاز کرد.

اولین امتیاز بازی را لهستان و به صورت مستقیم از منطقه سرویس کسب کرد اما بلافاصله عبادی‌پور کار را به تساوی کشاند.

غفور در حمله دو توپ را مستقیم به بیرون زد و نتیجه ۳ بر یک به سود لهستان شد.

با وجود تشویق‌های پر شور ۱۳۸۰۵ هوادار لهستانی، بازیکنان ایران در عدد چهار کار را به تساوی کشاندند.

سرویس‌های شاگردان دجورجی از یک‌سو و سوت‌های ممتد تماشاگران، دریافت عقب ایران را با مشکل مواجه کرد و توانستند با عملکرد خوب در دفاع روی تور تایم استراحت فنی نخست را ۸ بر ۵ از آن خود کنند.

سرویس پرشی سعید معروف به بیرون رفت. در ادامه امیر غفور که شب خوبی را سپری نمی‌کرد توپ را به دستان لمانسکی با ۲ متر ۱۸ سانتی متر کوبید و لهستان ۱۰ بر ۶ از ایران پیش افتاد.

پس از آن‌که عبادی‌پور در فرصتی مناسب توپ برگشتی را از منطقه شش به بیرون زد بلافاصلا کولاکوویچ در امتیاز ۱۲ بر ۷ درخواست تایم استراحت کرد. اما پس از این وقفه بوشک یک امتیاز سرویس هم از دریافت‌های متزلزل بازیکنان ایران گرفت و فاصله به عدد شش رسید.

با برخورد توپ کونارسکی به انگشتان مدافعان روی تور ایران، حساب کار در تایم استراحت فنی دوم ۱۶ بر ۱۰ به سود لهستان شد.

هواداران لهستانی با تشویق های خود تمرکز بازیکنان ایران را با مشکل مواحه کردند و همین اجازه کاهش اختلاف شش امتیازی را به ایران نداد.

غفور که اصلا در شرایط خوبی در بازی امروز به سر نمی‌برد باز هم توپ را به بیرون فرستاد و نتیجه ۲۱ بر ۱۴ پی‌گیری شد.

پس از دفاع موسوی ایران به امتیاز ۱۶ رسید و در همین لحظه رضا قراء به جای امیر غفور وارد زمین شد اما او هم سرویس را از دست داد اما نخستین امتیازش را با یک آبشار محکم کسب کرد.

کولاکوویچ و تیمش که انگار در ست نخست حرفی برای گفتن مقابل میزبان نداشتند، در نهایت ۲۵ بر ۱۷ نتیجه را واگذار کردند و حساب کار یک بر صفر به سود لهستان شد.

ست دوم ۲۵-۱۸ لهستان

امیر غفور که در امتیازات پایانی ست نخست جایش را به رضا قرا داده بود با شروع ست دوم باز هم در ترکیب اصلی جای گرفت.

لهستان با شروع ست دوم هم بسیار با روحیه‌تر از تیم ایران کار کرد و دو بر صفر پیش افتاد.

با سرویس پرقدرت بینیک، توپ بر روی تور آمد و مدافع بلند قامت لهستان با تبدیل توپ به امتیاز، نتیجه ۴ بر یک به سود لهستان شد.

دریافت‌های عقب بد در نزد بازیکنان ایران باعث شد توپ‌های اول به خوبی به معروف نرسد و تنوع در حملات ایران بسیار پایین بود.

تایم استراحت فنی نخست را هم لهستان ۸ بر ۵ از آن خود کرد.

توپی که قائمی به زیبایی از منطقه شش زمین جمع کرد را غفور نتوانست تبدیل به امتیاز کند و ایران ۹ بر ۵ از لهستان عقب افتاد.

با توپ‌گیری مرندی، این بار غفور یک توپ بلند را تبدیل به امتیاز کرد و سپس کوبیاک را دفاع کرد و اختلاف در امتیاز ۱۱ بر ۱۰ به حداقل رسید.

تنوع حملات در خط حمله لهستان کار را برای دفاع روی تور ایران سخت کرده بود. در ادامه دریژگا پاسور لهستان یک امتیاز سرویس گرفت و نتیجه باز هم در امتیاز ۱۴ بر ۱۱ به سود لهستان تغییر کرد و کولاکوویچ که اصلا دوست نداشت ست را ببازد درخواست تایم استراحت کرد.

غفور باز هم دفاع شد و دو تیم در امتیاز ۱۶ بر ۱۲ وارد تایم استراحت فنی دوم شدند.

در ادامه اشتباهات پر تعداد بازیکنان ایران غلامی هم توپ را به تور زد و نتیجه ۱۸‌بر ۱۳ شد و بلافاصله جای خود را به فائزی داد.

در ادامه میلاد عبادی‌پور هم دفاع شد و اختلاف به عدد شش رسید و کولاکوویچ هم که چاره‌ی دیگری نداشت زنگ تایم استراحت را به صدا درآورد.

سامان فائزی که با روحیه مضاعف‌تر وارد زمین شده بود از دفاع بلند قامت لهستان توپش را خواباند و نتیجه ۱۹ بر ۱۵ شد.

کونارسکی یازدهمین امتیاز خود را کسب کرد و حساب کار ۲۲ بر ۱۵ شد. در ادامه رضا قرا جایگزین امیر غفور شد.

جمعیت هوادار هم یکدست به تشویق لهستان مشغول بودند و میزبان به امتیاز ۲۴ رسید.

قرا هم امتیاز ۱۸ را برای ایران کسب کرد.

ایران ست دوم را هم با نتیجه ۲۵ بر ۱۸ واگذار کرد و در آستانه شکست در این بازی قرار گرفت.

ست سوم ۲۵-۲۲ لهستان

در این ست ایران با ترکیبی متفاوت تر وارد زمین شد و قرا و فائزی از ابتدا به جای غلامی و غفور وارد زمین شدند.

فائزی اولین امتیاز را برای ایران کسب کرد.

کار برابر پیش می رفت اما با دفاعی که کونارسکی مقابل عبادی پور انجام داد نتیجه سه بر دو شد.

با ورود چهره های جدیدتر به ترکیب، ایران کمی روان تر از ست های قبل بازی می کرد و نه تنها اجازه ایجاد فاصله را از حریف گرفت بلکه بالاخره ۵ بر ۴ از میزبان پیش افتاد.

با دریافت‌های بهتر و اشتباهات کمتر یاران تازه‌وارد، معروف هم تنوع را در خط حمله افزایش داد و ایران ۸ بر ۶ تایم استراحت فنی نخست را از آن خود کرد.

با جنگندگی بیشتر شاگردان دجورجی در توپ‌های برگشتی باز هم دو تیم در عدد هشت به تساوی رسیدند.

بازیکنان ایران که به خوبی می‌دانستند با شکست در این ست کار تقریبا برایشان در لیگ جهانی به پایان می‌رسد، کم‌اشتباه‌تر بازی می‌کردند و همه چیز در امتیاز سیزده مساوی بود.

با آبشار بلند عبادی‌پور ایران زودتر از لهستان به امتیاز ۱۶ رسید.

پس از تساوی، لوماچ پاسور دوم لهستان و موزای وارد زمین شدند و با تغییر آهنگ حملات توانستند اختلاف را به عدد دو برسانند.

در ادامه بوشک یک امتیاز سرویس گرفت و موزای توپ برگشتی را تبدیل به امتیاز کرد و به یک باره لهستان ۲۰ بر ۱۶ از ایران پیشی گرفت.

شفیعی که به جای موسوی وارد زمین شد، مرتکب خطای تور شد و لهستان به امتیاز بیست و یک رسید.

سال‌افزون و نظری‌افشار هم وارد زمین شدند و با ورودشان شرایط کمی تغییر کرد و نتیجه ۲۳ بر ۲۰ شد.

ایران در پایان، ست سوم را هم ۲۵ بر ۲۲ بازنده شد و سه بر صفر بازی را واگذار کرد.

تیم ملی ایران پس از این بازی با چهار برد و چهار باخت از هشت بازی، هفت امتیازی باقی ماند و ضمن در خطر دیدن جایگاه دهمی‌اش، در آستانه حذف از رقابت‌ها قرار گرفت. تیم ملی لهستان هم با چهار برد و چهار باخت و کسب دوازده امتیاز ضمن افزایش امتیازاتش، بسیار به صعود به مرحله نهایی نزدیک شد.

تیم ملی والیبال ایران در بازی نخست خود در هفته سوم لیگ جهانی، برابر آمریکا سه بر صفر شکست خورده بود و در آخرین بازی خود امروز(یکشنبه) به مصاف روسیه خواهد رفت.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۰۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود

جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ با وجود اینکه برگ زرینی به افتخارات ایران افزود، اما ضعف‌هایی را نمایان کرد که تا جام جهانی باید برای حل آنها چاره اندیشید. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم ملی فوتسال ایران روز یکشنبه با شکست تایلند توانست قهرمانی جام ملت‌های آسیا را به کشورمان بازگرداند و با 13 قهرمانی، همچنان تیم بی‌رقیب تاریخ این رقابت‌ها به شمار می‌رود.

ملی‌پوشان ایران آغاز مقتدرانه‌ای در این جام نداشتند و پیروزی‌های نسبتاً دشوار مقابل افغانستان و کویت به دست آوردند. با این حال تیم رفته رفته بهتر شد و بازی با قرقیزستان در یک‌چهارم نهایی و دیدار مقابل تایلندِ میزبان در فینال را می‌توان بهترین عملکرد ایران در جام هفدهم دانست.

کشاورز: به قهرمانی جام ملت‌های فوتسال آسیا نیاز داشتیم

با توجه به در پیش بودن مسابقات جام جهانی فوتسال 2024 ازبکستان از 24 شهریور تا 15 مهر 1403، فوتسال ایران فرصت چندانی برای خوشحالی کردن ندارد. مشخصاً نکاتی به چشم می‌خورد که پیش از رقابت با بزرگان جهان در ازبکستان، باید مورد توجه مقامات فدراسیون فوتبال و نیز کادر فنی تیم ملی فوتسال قرار بگیرد که به ذکر برخی از آنها می‌پردازیم.

وضعیت قراردادهای مربیان تیم ملی

فدراسیون فوتبال همیشه در ابتدای هر سال، با مربیان تیم‌های ملی قراردادهای یک ساله‌ای می‌بندد و این اِشِل را در سال‌های گذشته حفظ کرده است. با این حال هنوز قرارداد سال 1403 وحید شمسایی و دستیارانش امضا نشده است. همچنین از فروردین سال 1401 که فعالیت کادر فعلی در تیم ملی فوتسال آغاز شد، مربیان در بهمن 1402 دستمزد 20 ماه فعالیت خود را گرفتند و حدود 19 ماه بدون پول کار کردند! با توجه به پتانسیل موفقیت در جام جهانی، فدراسیون‌نشینان نباید فوتسال را در اولویت‌های آخر قرار دهند.

آغاز متزلزل

ملی‌پوشان در نیمه اول بازی‌ها چندان زهردار نبودند و انگار به «تشر» کادر فنی بین دو نیمه نیاز داشتند. حتی 20 دقیقه اول دیدار مقابل بحرین و ازبکستان هم به شکست تیم ملی انجامید که در نیمه‌های دوم توانستیم جبران مافات کنیم. اگر این شرایط در جام جهانی نیز ادامه داشته باشد، ممکن است اختلاف ایران با رقبای بزرگ خود در جام جهانی بیشتر از یک گل شود و با ارائه بازی باکیفیت در نیمه دوم نیز فرصت جبران نداشته باشیم.

مرتضایی: افغانستان در فوتسال فرزند ایران است

راحت گل می‌خوریم؛ سخت گل می‌زنیم!

با وجود نمایش قابل قبول باقر محمدی در پنج مسابقه و نیز کلین شیت سعید مومنی در دیدار با کویت، گل‌های دریافتی تیم ملی ایران بیشتر از هر چیزی توی ذوق می‌زند. بحرین در مجموع دو بازی با افغانستان و کویت سه بار موفق به گلزنی شد، اما سه گل به ایران زد. شکی در پیشرفت تیم‌های آسیا و دشواری بازی مقابل تیم‌های کاملاً تدافعی نیست، اما دریافت 9 گل در شش مسابقه، آمار قابل قبولی برای یک تیم مدعی صعود به نیمه‌نهایی جام جهانی نیست.

علاوه بر گل‌هایی که خوردیم، موقعیت‌هایی در اختیار بازیکنان حریف قرار می‌گرفت که قطعاً تیم‌های بزرگ جهان به‌راحتی از آن نمی‌گذرند. سرعت پایین انتقال تیم ملی از حمله به دفاع و نیز عدم پوشش مناسب را می‌توان در میان دلایل این مسئله ذکر کرد. در کنار راحت گل خوردن در برخی از بازی‌ها، تیم ملی در دیدار برابر تیم‌هایی چون بحرین و ازبکستان کار سختی برای گشودن دروازه حریفان داشت.

فاصله کوتاه تا رسیدن به خطای ششم

خطاهای پُرتعداد مسئله دیگری است که باید تدبیری برای پرهیز از آن اندیشید. در فوتسال اگر تیمی پنج خطا در یک نیمه مرتکب شود، خطاهای بعدی آن نیمه برای حریف به پنالتی نقطه دوم تبدیل می‌شود. با توجه به اینکه برزیل و آرژانتین از بازیکنانی به‌مراتب تکنیکی‌تری نسبت به تیم‌های آسیایی بهره می‌برند، شاگردان شمسایی باید مراقب خطاهای خود باشند.

اسکوربرد سالن بانکوک آره‌نا در دقایق نخست فینال جام ملت‌ها نشان می‌داد که تایلندی‌ها دو خطا مرتکب شده‌اند و تنها یک خطا به نام ایران ثبت شده بود. ملی‌پوشان ایران در همین نیمه مرتکب چهار خطای دیگر شدند تا دقایق پایانی 20 دقیقه اول را با احتیاط بیشتری به پایان برسانند.

هاشمی در جمع ملی‌پوشان فوتسال: کارتان تازه آغاز شده است

پیشرفتی نامتناسب با آسیا

با توجه به پیشرفت چشمگیر فوتسال آسیا نمی‌توان همانند سال 1999 انتظار بردهای 21 یا 36 گله داشت. تیم‌های ملی قاره کهن با جذب مربیان سرشناس دنیا، هیچ شباهتی به تیم‌های عقب‌افتاده سابق ندارند و در جام جهانی 2021، هر پنج نماینده آسیا راهی دور حذفی شدند. با این وجود، ناهماهنگی بازیکنان ایران در بعضی دقایق بازی‌ها ارتباط زیادی با پیشرفت رقبا ندارد. از جمله در دیدار با بحرین که بازیکنان هم‌باشگاهی نیز یکدیگر را در زمین به‌خوبی پیدا نمی‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جام ملتهای فوتسال آسیا؛ تیم ملی ایران در آستانه رسیدن به 300 امتیاز و هزار گل
  • تست فنی ۲۵ بازیکن مطرح برای بازی در لیگ کره جنوبی
  • اتفاقی تلخ برای والیبال ایران
  • پدیده والیبال ایران سوژه پست جدید فدراسیون جهانی
  • آبی پوشان پایتخت به دنبال تثبیت صدرنشینی در تبریز/ نبرد اوسمار و مورایس در ال کلاسیکوی ایران
  • کوشکی: فوتبال ایران نیازمند مربیانی مثل اوزونیدیس است
  • پرسپولیس - سپاهان؛ آدرس دقیق انگیزه
  • ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود
  • الکلاسیکو فوتبال ایران در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • قهرمانی ایران در رقابت های جهانی والیبال دانش آموزی