Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@05:30:51 GMT

میزان صادرات، ملاک ارزیابی واحدهای تولیدی است

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۱۰۲۲۱

میزان صادرات، ملاک ارزیابی واحدهای تولیدی است

به گزارش ایلنا، نعمت‌زاده با تاکید بر اینکه واحدها باید برنامه روشنی برای افزایش صادرات و رسوخ بر بازارهای بین المللی داشته باشند، اظهار داشت: برای دستیابی به بازارهای جدید الزامی است معضلات حوزه صادرات رفع گردد.

وی با تأکید بر استفاده از مدیران موفق در عرصه صادرات اظهار کرد: نفوذ به بازارهای جدید نیازمند افراد متخصص و با تجربه می باشد و افزود: برپایی نمایشگاه در کشورهای کمتر توسعه یافته و ارتباط تنگاتنگ با سازندگانی که در کشورهای مختلف در زمینه صادرات فعالیت می کنند در امر صادرات تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت ، معدن و تجارت ضمن بیان نقطه نظرات تخصصی خود در بخش های مختلف به استماع گزارش مدیران در خصوص برنامه و عملکرد صادرات دفاتر صنایع معدنی، فلزی، شیمیایی، غذایی، نساجی، لوازم خانگی، ماشین سازی و خودرو و برق و الکترونیک در دوماهه اول امسال و مقایسه این ارقام با مدت مشابه سال پیش پرداخت.

براساس گزارش مدیران وزارت صنعت ، معدن و تجارت طی دو ماهه اول امسال برنامه صادرات در بخش های مختلف به شرح ذیل بوده است.

در بخش لوازم خانگی در دو ماهه اول امسال 197.5 میلیون دلار صادرات انجام شده است که76 درصد برنامه محقق شده چنانکه در دو ماهه اول امسال از لحاظ ارزشی صادرات لوازم خانگی 150.3 میلیون دلار بوده که نسبت به ارزش صادرات مدت مشابه سال گذشته که 141.5 میلیون دلار بوده است با میزان 6 درصد رشد روبرو شده است .

همچنین برنامه صادرات دو ماهه سال 96 صنعت نساجی و پوشاک 233 میلیون دلار بوده است که از لحاظ ارزشی با 3 درصد رشد و از لحاظ وزنی با 2 درصد کاهش روبرو بوده است .

برنامه مجموع معدن و صنایع معدنی طی دو ماهه اول امسال 873میلیون دلار صادرات بوده است که درصد تحقق برنامه 117 درصد بوده است.

در حوزه صنایع غذایی در دوماهه اول امسال ارزش صادرات 400 میلیون دلار بوده که 10 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و درصد تحقق برنامه صادرات دو ماهه در این حوزه 78 درصد بوده است.

در حوزه صنایع آرایشی و بهداشتی ارزش صادرات دو ماه 32 میلیون دلار بوده که 13 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و 64 درصد برنامه طی دو ماهه محقق شده است.

ارزش صادرات دو ماهه صنایع دارویی 18 میلیون دلار بوده که 17 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته و 48 درصد برنامه تحقق یافته است.

این گزارش حاکیست ، میزان صادرات دو ماهه دفتر صنایع ماشین سازی و تجهیزات و پایش 74.9 میلیون دلار بوده که 127.9 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته و 74.9 درصد برنامه محقق شده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۰۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی

عبدالحمید سرتیپی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به لزوم تلاش همگانی برای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در این راستا برنامه‌ریزی‌هایی برای امسال تمهید شده که احیای واحد‌های راکد از جمله مهمترین آنها بوده و در این راستا از ظرفیت تسهیلات بانکی بیش از پیش بهره خواهیم برد.

وی افزود: سیستم بانکی تحرک اصلی تحقق این مهم بوده و لازم است بخشی از تسهیلات بانک‌ها برای احیای واحد‌های راکد متمرکز شود.

سرتیپی اضافه کرد: احیای واحد‌های راکد از جمله برنامه‌های مستمر صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی طبق منویات دولت سیزدهم به شمار می‌رود و امسال نیز با قدرت این امر را دنبال می‌کنیم.

وی بر جذب سرمایه‌گذار در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و ادامه داد: این امر از مهمترین مباحثی است که در تحقق شعار سال نقش بسزایی دارد و باید اهتمام ویژه‌ای بر آن داشته باشیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه ملاک تایید ثبت سفارش واحد‌های تولیدی، پیش‌بینی آمار تولید واحد‌ها و درج آنها در سامانه جامع تجارت است، اظهار کرد: اولویت تخصیص ارز برای واحد‌هایی است که محصولات تولیدی آنان صادرات محور باشد.

سرتیپی گفت: زمین در شهرک‌های صنعتی باید به سرمایه‌گذاران واقعی تعلق گیرد و پایش مستمر شود.

وی بر تقویت کلینیک عارضه یابی صنایع در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و افزود: این امر برای احصای صحیح مسائل و مشکلات واحد‌های تولیدی و ارائه راهکار‌های عملی برای رفع موانع تولید واحد‌ها مورد تاکید است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران