Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه گفت: برنامه‌ای برای جیره‌بندی آب در هیچ کدام از شهرهای استان نداریم، اما اگر در فصل گرما مردم مصرف درستی نداشته باشند با کمبود مواجه خواهیم شد.

علی حسین مرادی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه فعلا برنامه‌ای برای جیره‌بندی آب در شهرهای استان نداریم، اظهار کرد: البته همه چیز به شرایط فصل گرما، میزان مصرف مردم و آب و هوا بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر تابستان پیش رو بسیار گرم باشد و مردم الگوی مصرف را به درستی رعایت نکنند، حتما با کمبود آب و در نتیجه افت فشار یا قطعی آب مواجه خواهیم شد.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه در خصوص وضعیت آب در شهر کرمانشاه نیز اظهار کرد: فعلا قطعی آب و یا افت فشار در شهر نداریم، مگر در برخی از مناطق که برای پر شدن مخازن، در ساعات پایانی شب مخازن را می‌بندیم.

مرادی با بیان اینکه برای حفظ فشار آب در طی روز مجبوریم در شب که مصرف کم است خروجی مخازن را ببندیم، خاطرنشان کرد: خروجی مخازن معمولا برای اذان صبح باز می‌شود.

وی افزود: این امر باعث می‌شود در مناطق جنوب شهر از جمله محلات سعدی، خیام و در شمال شهر نیز در محلات ظفر، تکاور، معلم و ... در ساعات نیمه شب قطع آب یا افت فشار داشته باشیم.

این مسئول در خصوص وضعیت آب شهر کرمانشاه در روزهای تابستان نیز گفت: افت فشار و قطعی آب در فصل تابستان به میزان مصرف مردم و گرمای هوا بستگی دارد .

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه ادامه داد: در شهر کرمانشاه حدود 80 تا 90 هزار مترمکعب کمبود مخزن داریم که البته شرکت آب منطقه‌ای پیگیر ساخت مخازن است، اما تا این کمبود حل نشود ممکن است در برخی نقاط قطعی و یا افت فشار داشته باشیم.

مرادی با اشاره به اینکه بسیاری از منازل مسکونی در کرمانشاه آپارتمانی و چند طبقه هستند، یادآوری کرد: این امر هم باعث می‌شود گاهی در طبقات فوقانی کمبود آب و یا افت فشار وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه تامین فشار آب فقط تا طبقه سوم از تعهدات شرکت آب و فاضلاب است، اظهار کرد: برای طبقات بالاتر مسئولیت به عهده خود مشترکین است که می‌توانند از مخزن و پمپ برای تامین آب استفاده کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه تاکید کرد: مشترکین توجه داشته باشند که ابتدا مخزن را بعد از کنتور نصب کنند و سپس پمپ را بعد از مخزن برقرار کنند، زیرا اتصال مستقیم پمپ به شبکه می‌تواند باعث خسارت شود.

مرادی در خصوص منابع تامین آب شهر کرمانشاه نیز تصریح کرد: هم اکنون چشمه تاقبستان دبی کافی دارد و از همین رو فعلا نیازی به آب سد گاوشان نداریم.

به گفته این مسئول، آب سد گاوشان جایگزین چشمه تاقبستان است و اگر این چشمه با افت آب مواجه شود، آب سد گاوشان وارد مدار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۰۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد

محمد کریمی گفت: در جهت ایجاد تعادل فشار آب در شبکه توزیع آبرسانی در غرب و شرق شهرکرد عملیات اجرایی زون بندی با اجرای رینگ‌های اصلی آغاز شد.

وی، هدف از اجرای این طرح را توزیع عادلانه آب در تمامی مناطق شهر عنوان کرد و افزود: شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری برای تامین آب آشامیدنی مردم با تمام توان به تلاش‌های جهادی و شبانه روزی خود ادامه خواهد داد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: از جمله دلایل دیگر لزوم زون بندی توپوگرافی شهر شهرکرد است که اختلاف ارتفاع در نقاطی به ۱۵۰ متر هم می‌رسد.

بیشتر بخوانید

تامین آب شرب ۵۴ روستا و شهر با طرح آبرسانی آتشگاه

وی گفت: شبکه آب آشامیدنی شهر شهرکرد از طریق مخازن ذخیره دوازده گانه که گنجایش ۶۰ هزار متر مکعب آب را دارند تغذیه می‌گردد.

کریمی با اشاره به انجام عملیات آبرسانی برای کوی شهرداری و سرچشمه‌ها در غرب شهرکرد و همچنین معلم و بروم پهنه در شرق شهر اضافه کرد: به علت توسعه شهر در قسمت‌های جدید و نیاز آب بیشتر، شبکه آبرسانی شهرکرد و لوله‌ها کار شده برای آینده نگری نیاز به تقویت دارند که این کار در راستای توزیع عادلانه آب آشامیدنی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: پس از احساس نیاز به انجام زوم‌بندی شبکه آبرسانی در بخش‌های مختلف شهرکرد برای انجام مطالعات تخصصی این کار به مشاور واگذار شد که با تکمیل مطالعات و تصویب در شورای فنی، پیمانکار تعیین شد و قرارداد منعقد گردید و مصالح و اتصالات مورد نیاز نیز تهیه شد و پس از انجام هماهنگی‌های لازم با نظارت مدیریت آب و فاضلاب شهرستان شهرکرد عملیات اجرایی این پروژه آغاز شد.

کریمی گفت: هم اکنون شرکت آب و فاضلاب به ۸۷ هزار مشترک در شهر شهرکرد آبرسانی می‌نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۵۰ روستای کرمانشاه
  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟
  • واقعیت پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد چه بود؟
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • چرا طرح طبقه‌ بندی در شرکت واحد اجرا نمی‌ شود؟
  • آغاز عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد