Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین محمودی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به موج زودرس گرما در سال جاری افزود: این وسایل در ساعت های مشخص یعنی از 11 تا 17 بار زیادی را از شبکه دریافت می کنند.
وی اظهار کرد: در یک بازه زمانی هفت روزه در خرداد ماه بیش از 9 هزار مگاوات برق بیشتر نسبت به مدت مشابه سال قبل در این سه استان مصرف شد که نشان دهنده افزایش گرما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: در مدت مذکور میزان مصرف برق در خراسان رضوی 400 مگاوات نسبت به سال قبل افزایش داشت که این مساله ناشی از گرمای هوا و شرایط جوی موجود است.
معاون شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: در ایران مصرف بالای برق مربوط به مشترکین خانگی می شود اما در سایر نقاط دنیا مصرف بالای برق مربوط به مشترکین صنعتی است.
محمودی اظهار کرد: اگر مشترکین از شیوه های مناسب در مدیریت مصرف و نحوه استفاده از تجهیزات سرمایشی بهره گیرند، هم رقم قبض مصرفی آنان و هم میزان بار در شبکه کاهش می یابد.
معاون شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: این شرکت هیچ گاه مشترکان را از استفاده از تجهیزات سرمایشی مطلوب منع نمی کند اما آنان را ترغیب به استفاده از روش هایی به منظور تقلیل فشار به شبکه و کاهش هزینه های مربوط به قبوض برق می نماید.
محمودی افزود: کل مصرف برق روزانه برق در استان های خراسان سه هزار و 400 مگاوات در ساعات پیک مصرف است که از این میزان 75 درصد مربوط به خراسان رضوی است.
وی بیان کرد: روزانه 13 میلیون و 300 هزار کیلووات ساعت برق در خراسان رضوی و 2 میلیون و 200 هزار کیلووات ساعت در دو استان خراسان جنوبی و خراسان شمالی مصرف می شود.
معاون شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: استفاده از کولرهای گازی در منازل، مکان های عمومی و اداری توسعه یافته که این کولرها پنج برابر کولرهای آبی برق مصرف می کنند.
وی اظهار کرد: اگر مردم هنگام استفاده از کولرهای گازی، درجه آن را روی 24 تا 26 تنظیم کنند، به دمای مطلوبی می رسند که به افراد، احساس آرامش می دهد در عین حال که مصرف برق مشترکین کاهش می یابد و بار اضافی نیز به شبکه برق تحمیل نمی شود.
وی افزود: مردم سعی کنند کولرهای گازی که خریداری می کنند استاندارد و مطابق با فناوری روز باشد زیرا مصرف انرژی کولرهای گازی قدیمی حدود 30 تا 40 درصد نسبت به مدل های پیشرفته بالاتر است.
وی بیان کرد: کولرهای سلولزی نیز وارد بازار شده اند که مصرف برق آنها 30 درصد کمتر از مصرف برق کولرهای آبی است و از تجهیزات بهتری برخوردارند.
معاون شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: مردم با خرید کولرهای سلولزی و تعویض کولرهای قدیمی یا خرید کولرهای گازی جدید و تنظیم آن روی درجه مطلوب می توانند در مصرف برق صرفه جویی نمایند و از حجم بار در شبکه بکاهند.
وی استفاده از یخچال یا فریزرهای قدیمی را از دیگر عوامل افزایش مصرف بار در شبکه دانست و گفت: به ازای تعویض هر یخچال یا فریزر قدیمی یا نمونه جدید آن، مصرف برق حدود 400 وات کاهش می یابد.
محمودی اظهار کرد: لامپ های هالوژن مهتابی استهلاک بالایی دارند و هر کدام 50 وات برق مصرف می کنند در حالی که تعویض آنها با لامپ های ال.ای.دی مصرف برق هر مهتابی را به 15 وات می رساند
وی افزود: استفاده از برچسب های حرارتی روی شیشه های ساختمان ها نیز به میزان زیادی منجر به تعادل حرارتی (سرمایشی و گرمایشی ) می شود که موجبات آسایش خانواده را فراهم کرده و مصرف برق را کم می کند.
معاون شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: استفاده از مبدل های انرژی خورشیدی نیز شیوه مناسبی برای کاهش مصرف برق و عوارض زیست محیطی است زیرا هر کیلووات مبدل خورشیدی کمتر از 6 مترمربع فضا اشغال می کند و در محل برق تولید می نماید.
معاون شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: برای کاهش مصرف برق در حوزه صنعت نیز طرح ذخیره عملیاتی از سوی این شرکت پیشنهاد شده تا در قالب انعقاد یک تفاهم نامه مشترک با صنایع،‌زمانو پیک بار مصرف مدیریت شود.
وی بیان کرد: زمان اجرای طرح مزبور برای مدیریت مصرف برق در حوزه مشترکان صنعتی از 15 خرداد ماه تا 15 مرداد ماه می باشد که اگر این مشترکان در این طرحها به شرکت برق منطقه ای کمک کنند، در واقع به کاهش اوج بار و اوج مصرف یاری رسانده اند و از تخفیف هایی نیز برخوردار خواهند شد.
معاون شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: برخی از مشترکان صنعتی دارای مولد اضطراری مانند دیزل های گازوئیل سوز هستند و می توانند در ساعات اوج مصرف برق و پیک این مولدها را روشن کنند و از این طریق از بار شبکه بکاهند.
شرکت برق منطقه ای خراسان تامین برق استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی را برعهده دارد.
7489/ 6012 خبرنگار: میترا عبداللهی **‌انتشار دهنده: علی حیدر شاه حسینی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۲۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟

تین نیوز

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران گفت: در مورد واردات وسایل حمل و نقل عمومی وعده های زیادی شنیدیم و عملا اتفاق خاصی نیفتاد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، نرجس سلیمانی در دویست و سی و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری با بیان اینکه باعث تأثر است که پس از گذشت نزدیک به سه سال از دوره مدیریت شهری به اندازه هزینه های سفر به چین، وسایل حمل و نقل عمومی اضافه نشده است، گفت: شرکت ها در تمام دنیا انواع مختلفی دارند. به طوری که یا تک نفره یا سهامی عام، یا سهامی خاص، یا تعاونی و یا زیر مجموعه دولت هستند. شهرداری با یک شرکت قرارداد بسته که زیرمجموعه یک شرکت خصوصی است.

سلیمانی ادامه داد: اولین امضاء کننده قرارداد معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری است و با توجه به سند امضاء شده، گاهی اوقات قرارداد و گاهی تفاهم نامه، گاهی موافقت نامه و گاهی قرارداد تکمیلی عنوان شده است. به نظر می رسد این مسیر صعب العبور است.

وی با بیان اینکه نکته دوم در قرارداد در مورد تأمین کننده مالی است، افزود: چرا از میان این همه تأمین کننده منابع مالی در چین، شرکتی با مسئولیتی محدود در جایگاه تأمین کننده مالی در نظر گرفته می شود؟ عدم توجه به نکات بدیهی در اصول حقوقی همچون مکان انعقاد قرارداد را شاهد هستیم. در بررسی ها چه به عنوان عضو شورا و چه به عنوان عضو کمیسیون از شهردار سوال کردیم و قانع کننده نبوده است.

سلیمانی با اشاره به نامه بانک مرکزی به تاریخ ۱۴ فوریه ۲۰۲۴ در خصوص رقم مالی قرارداد، گفت: با این حجم از موضوع مالی ابهاماتی وجود دارد که باید به آن پاسخ داده شود. نرخی به عنوان مبنا در نظر گرفته شده و پنج درصد انتفاع و ضرر را تا پنج سال به دلیل نوسانات مالی برای طرفین ایجاد خواهد کرد. تهاتر نیاز به کارشناسی دقیق دارد تا آنچه تحویل داده می شود و آنچه که می گیریم در تعادل باشند.

سلیمانی تاکید کرد: در مورد واردات وسایل حمل و نقل عمومی وعده های زیادی شنیدیم و عملا اتفاق خاصی نیفتاد. مدیریت شهری در حوزه اجرایی با تک ماده نیز به نمره حداقلی نمی رسد البته زمان محدودی باقی مانده است. با مصاحبه های متعدد نتیجه ای حاصل نخواهد شد و باید کار جهادی برای ماندگار کردن مدیریت شهری دوره ششم صورت بگیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل یکی از شهرک های مشهد
  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل شهرک سیدی مشهد
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی