Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-حجت‌الاسلام ناصرشکريان اميري گفت؛ فرهنگ کمک و دستگيري از محرومان بايد در جامعه نهادينه شود.
به گزارش خبرگزاري آريا،حجت‌الاسلام ناصر شکريان اميري، پيش از ظهر امروز در گفتگويي ضمن عرض تسليت بمناسبت فرا رسيدن ايام شهادت امير مومنان علي (ع) و با تاکيد بر استفاده از شب هاي قدر، از ماه مبارک رمضان به‌عنوان ماه ميهماني خدا، تزکيه نفس و فرصتي ارزشمند براي کمک به ايتام و انسان هاي مستضعف ياد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اين که ماه مبارک رمضان ماه خودشناسي و تقويت فرهنگ کمک و نوع دوستي به هم نوع است، افزود: هيچ چيز ارزشمند تر از اين نيست در اين لحظه هاي معنوي با اقدامي خيرخواهانه دل انسان مؤمني را شاد کنيم و اين مهم ترين روش و منش اهل بيت (ع) به‌ويژه اميرمومنان علي (ع) بود.
مدير کل تبليغات اسلامي مازندران با اشاره به اين که کمک به محرومان و دستگيري از انسان هاي بي بضاعت اجر و ثواب دنيوي و اخروي بالايي دارد، تصريح کرد: اکرام ايتام يکي از دستورات دين مبين اسلام است به همين دليل همه ما بر اساس وظيفه شرعي خود به اين امر خيرخواهانه ديني توجه ويژه داشته باشيم.
استاد حوزه علميه مازندران با بيان اين که اگر فرهنگ کمک و دستگيري از هم نوع به طور خاص در جامعه ما نهادينه شود و گسترش يابد به حتم ريشه فقر از جامعه اسلامي از بين خواهد رفت، خاطرنشان کرد: کمک به محرومان جامعه يکي از مهم ترين راه هاي سپاسگزاري و شکر به درگاه خداوند متعال است.
حجت‌الاسلام شکريان با اشاره به اين که انسان هاي نيکوکار و با ايمان در همه حال خود را در محضر الهي مي بينند، تصريح کرد: خداوند متعال در قرآن انفاق را به همه مواهب مادي و معنوي تعميم مي دهد.
استاد حوزه علميه مازندران با بيان اين که پيامبر گرامي اسلام راه لطافت قلب را ترحم به يتيمان عنوان کرده است، بيان داشت: همان طور که در آيات و روايات ديني آمده يکي از راه هاي برآورده شدن حاجت انسان مؤمن کمک به محرومان و يتيمان است.
مدير کل تبليغات اسلامي مازندران با بيان اين که در کلام الهي يکي از راه هاي رفع بلا کمک به نيازمندان است، گفت: انسان مؤمن و با تقوا هيچ گاه نسبت به وضع برادر مسلمان خود بيگانه و بي توجه نيست و اين مسأله در ماه مبارک رمضان تجلي بيشتر پيدا مي‌کند.
حجت‌الاسلام شکريان با اشاره به اين که حرکت در راه خدمت به محرومان جامعه اقدامي ارزشمند و خداپسندانه است، خاطرنشان کرد: گام برداشتن در مسيري که شادي و خوشحالي انساني را در پي داشته باشد يک توفيق بزرگ الهي است.
استاد حوزه علميه مازندران با بيان اين که خداوند متعال در ماه رمضان فرصتي را در اختيار بندگان خود قرار داده تا در جهت کسب توشه اي براي سفر آخرت خود قدمي بردارند، تصريح کرد: يکي از اين راه هاي مهم که رضايت خداوند متعال را نيز به همراه خواهد داشت خدمت صادقانه به مردم و باز کردن گره اي از زندگي فرد مسلماني است.
مدير کل تبليغات اسلامي مازندران با اشاره به اين که اقدامات ارزشمند انجام شده از سوي نظام اسلامي در جهت کمک به محرومان جامعه، افزود: تا پيش از پيروي انقلاب اسلامي فقر و محروميت در همه بخش هاي کشور موج مي زد اما امروز شاهد کاهش اين آلام و مشکلات هستيم.
حجت‌الاسلام شکريان با بيان اين که امام خميني(ره) پس از پيروزي انقلاب اسلامي و به منظور رفع مشکلات محرومان و مستضعفان جامعه فرمان تشکيل کميته امداد را صادر کردند، خاطرنشان کرد: در طول اين چند دهه اين نهاد حمايتي اقدامات بسيار خوبي در کمک به محرومان و مستمندان جامعه انجام داده است.
استاد حوزه علميه مازندران با اشاره به اين که امروز شاهد هستيم بسياري از افراد و خانواده در سايه حمايت هاي کميته امداد امام خميني(ره) در عرصه هاي مختلف به خودکفايي رسيدند، تصريح کرد: تشکيل اين نهادهاي حمايتي از جمله سياست هاي اصلي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران به منظور رسيدگي به امور محرومان و مستضعفان جامعه بوده است.
مدير کل تبليغات اسلامي مازندران با اشاره به اين که امام خميني(ره)، انقلاب اسلامي ايران را انقلاب محرومان و مستضعفان جامعه عليه ظلم و استبداد معرفي کردند، گفت: بنيانگذار کبير انقلاب اسلامي همواره يکي از مهم ترين دغدغه هاي ايشان رسيدگي به حال محرومان و مستمندان جامعه اسلامي بود.
حجت‌الاسلام ناصر شکريان اميري با بيان اين که جامعه اسلامي از ظرفيت و پتانسيل بالايي برخوردار است که در صورت مديريت صحيح سايه فقر و محروميت از جامعه اسلامي ريشه کن خواهد شد، ادامه داد: در اين مسير آحاد جامعه اسلامي بايد با تقويت فرهنگ نوعدوستي و کمک به محروم در جهت از بين فقر و محروميت گام بردارند.
مدير کل تبليغات اسلامي مازندران در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اين که کشورهاي اسلامي با وجود ثروت هاي خدادادي بسياري که دارند اما امروز مردم اين کشورها در يک شرايط بحراني به سر مي برند، گفت: متأسفانه سياست هاي نادرست حکام کشورهاي عربي امروز بحران را به منطقه آورد و مسير را براي دخالت هاي خارجي هموار کرد.
استاد حوزه و دانشگاه در مازندران با اشاره به اين که امروز کشورهاي غربي به سرکردگي آمريکا بيشترين منافع را از نعمت ها و پتانسيل هاي کشورهاي اسلامي مي برند، خاطرنشان کرد: اين درحالي است که مردم اين کشور در اوج فقر و عدم امنيت زندگي مي‌کنند.
حجت‌الاسلام شکريان با بيان اين که امروز بايد همه ما هوشيار باشيم تا خداي ناکرده در دام دشمن گرفتار نشويم، تصريح کرد: در شرايطي که همه کشورهاي اطراف ما در آتش جنگ مي سوزد تنها بايد وحدت با موضوع مقام معظم رهبري تقويت کنيم تا دشمن نتواند کوچکترين تحرکي در برابر کشورمان انجام دهد.
مدير کل تبليغات اسلامي مازندران با تأکيد براين که وحدت و همبستگي تنها راه خنثي کردن توطئه ها دشمنان اسلام ناب است، خاطرنشان کرد: با وحدت مي توانيم در برابر هر توطئه اي بياستيم و از آرمان ها و ارزش هاي انقلاب دفاع کنيم.
استاد حوزه علميه مازندران با بيان اين که امروز راه رشد و تعالي کشورمان در گرو همبستگي داخلي و تبعيت از رهنمودهاي مقام معظم رهبري است، تصريح کرد: بايد تلاش کرد تا فرهنگ اصيل انقلاب بيش از هر زمان ديگري در بخش هاي مختلف کشورمان نهادينه شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۲۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع در کنار افزایش دستمزد است،برای حل مشکلات معیشتی کارگران باید برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری صورت بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از کارگران و مسئولان اداره کار خراسان رضوی که به مناسبت روز کار و کارگر برگزار شد، اظهار داشت: کارمندان و کارگران غیور و دلاور سرمایه افتخار و سرافرازی این ملت و نظام مقدس اسلامی هستند. شما عزیزان با مقاومت و مجاهدت خود چه در عرصه فعالیت و کار  و چه در عرصه کارآفرینی و محیط کار سرمایه ارزشمندی برای این نظام مخصوصاً در تقابل با کارشکنی‌های دشمنان ایجاد کرده‌اید.

وی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام پیشرفت و تعالی که توانسته در مقابل توطئه‌ها، تهاجم‌ها و عدوات دشمن طی 45 سال عمر انقلاب به دست آورد را مدیون مجاهدات ارزشمند شما برادران زحمتکش و عزیزانی است که در عرصه کار و فعالیت توانستید رشد جامعه را به نقطه‌ای برسانید که دشمنان ما در همه سرکوب‌هایی که نسبت به ما داشتند ناموفق باشند.

کارگر تنها با طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار نمی‌شود

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه مشکل مسکن کارگران تنها با اجرای طرح نهضت ملی مسکن رفع نمی‌شود، ادامه داد: استفاده از این طرح در مرحله نخست نیازمند منابع مالی قابل‌توجهی است که با توجه به درآمد، اجاره‌بها و وضعیت معیشت کارگران، این قشر شریف نمی‌تواند از این طرح بهره‌مند شود؛ بنابراین باز هم افرادی که در جریان رفاه نسبی قرار دارند توان پرداخت این مبلغ را داشته و دوباره این قشر زحمتکش کارگر است که بی‌خانه می‌ماند.

رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع است

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم، گفت: چراکه هم‌زمان با افزایش حقوق کارگران قیمت سایر خدمات اجتماعی نیز افزایش پیدا می‌کند و این اقدام تأثیر چشمگیری در زندگی آنان نخواهد داشت و بیشتر به ضرر این قشر و اقتصاد کشور است.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع در کنار افزایش دستمزد است، اضافه کرد: شرایط زندگی در طول زمان برای کارگران سخت‌تر می‌شود، بنابراین برای رفع مشکلات معیشتی کارگر نیاز است، برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری صورت بگیرد تا او با خیال راحت و تمرکز کافی بتواند در محیط کار حاضر شود و از طرف دیگر لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند.

رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است

امام‌جمعه مشهد رشد اقتصاد کشور را در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر و کاهش دغدغه‌های او عنوان کرد و افزود: یکی از اقداماتی که در حال حاضر برای کاهش فشار گرانی انجام می‌شود، دادن کالابرگ به عموم مردم است، بهتر بود این کالابرگ با اولویت‌بندی ابتدا به قشر کارگر داده می‌شد.

وی با تأکید بر نقش نیروی کار جوان و خلاق داخلی و اهمیت استفاده از آن ابراز کرد: خوشبختانه نیروی جوان، متخصص و خلاق در جامعه بسیار وجود دارد که اگر به‌خوبی از توان و نیروی آنان در تولید استفاده شود، ما شاهد رشد چشمگیر اقتصاد کشور خواهیم بود.

ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه

آیت‌الله علم‌الهدی به نواقصی که در «فرهنگ کار» جامعه وجود دارد اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات جامعه ما فرهنگ نادرستی است که در حوزه فعالیت‌های کاری وجود دارد که اگر این فرهنگ به درستی در نیروی کار ما نهادینه شود، بازدهی مجموعه‌های اقتصادی ما بسیار بالا می‌رود.

وی با انتقاد به زمان بازنشستگی نیروهای کار خاطرنشان کرد: اگر این فرهنگ به درستی در جامعه حاکم شود، دیگر شرایط سنی و جسمی عامل تأثیرگذاری در به‌کارگیری افراد نیست، شما ببینید درست زمانی که یک فرد به اوج توانمندی و تجربه در حوزه کاری خود می‌رسد، بازنشسته می‌شود؛ اگر این تخصص بعد از بازنشستگی در یک مجموعه دیگر به کار گرفته شود که خیلی خوب است اما اگر موجب منزوی شدن و خانه‌نشینی فرد شود، ضرر بزرگی برای اقتصاد و تولید کشور است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه فرهنگ کار را نمی‌توان با نصیحت و از بیرون به افراد انتقال داد، بیان کرد: این فرهنگ تنها می‌تواند توسط خود نیروی کار و کارگر ایجاد شود و مسئله‌ای نیست که از بیرون و با تعلیم و تربیت بشود به افراد دیکته کرد. بنابراین اگر در یک محیط کارگری 100 نفرِ تنها 30 نفر به درستی مشغول فعالیت شوند، ناخودآگاه آن 70 نفر دیگر را به دنبال خود می‌کشند. شما در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌بینید که گاهی با 6 نفر کارمند نتیجه و دستاوردهای بیشتری از یک دستگاه تولیدی سابقه‌دار دارند.

تقدم مشارکت در کار نسبت به سرمایه‌گذاری

وی با اشاره به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» است، عنوان کرد: منظور مقام معظم رهبری از مشارکت مردم بیشتر از نوع کار است، زیرا مشارکت در کار مقدم بر مشارکت در سرمایه است. البته مشارکت در سرمایه نیز ضروری و لازم است، نه اینکه مشارکت در سرمایه مهم نیست اما عمده تأثیرگذاری به قشر کارگر و تولید برمی‌گردد که اگر جهش پیدا کند، بازار کار گسترده‌ای را به وجود می‌آورد.

مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی است

آیت‌الله علم‌الهدی به کاهش نرخ بیکاری کشور به 8 درصد اشاره کرد و گفت: یکی از افتخارات نظام در این مدت کاهش نرخ بیکاری بوده است که این رقم خوشبختانه در استان با توجه به فعالیت شما قشر زحمتکش و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به 6.2 درصد رسیده است.

وی با اشاره به مشکلات حوزه کار و کارگر بیان کرد: معمولاً در ایام «روز کارگر» مسائل و راهکارهایی مطرح می‌شود که بعد به مرحله اجرا نمی‌رسد و مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی می‌ماند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب ریشه در فطرت زن دارد/ دلایل عقلی ضرورت حجاب را تائید می کند
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • تجلیل از مروجان فرهنگ پهلوانی 
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی