Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: اعتبار مسکن اجتماعی برای سال ۹۶ رقم ۴۲۷ میلیارد تومان است که به محض تامین اعتبار اجرایی، هماهنگی برای اجرای طرح شروع می‌شود. جواد حق شناس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداو سیما با اشاره به اینکه بر طبق قانون اساسی تامین مسکن برای اقشاری که توان تامین مسکن را ندارند به عهده دولت است گفت: مسکن اجتماعی برای ۴ دهک برنامه ریزی شده است که شامل ۲ فصل کلی مسکن حمایتی و مسکن اجتماعی و شامل ۷ برنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حق شناس به جزییات مسکن حمایتی پرداخت و ادامه داد: مسکن حمایتی برای ان دسته از افرادی که قادر به تامین زمین برای ساخت مسکن هستند دولت تسهیلاتی برای تامین مسکن به صورت ملکی در اختیار انان قرار می‌دهد.
معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن تاکید کرد: ۳ برنامه در مسکن حمایتی پیش بینی شده است کسانیکه تمایل به ساخت مسکن دارند می‌توانند از تسهیلات (بر حسب جمعیت شهرها) ۳۰ - ۴۰ و ۵۰ میلیون تومان استفاده کنند.
وی افزود: تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی برای شهرهای زیر ۲۰ هزار جمعیت، ۴۰ میلیون تومان برای شهرهای ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر و همچنین تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی برای بیش از ۵۰۰ هزار نفر است.
حق شناس تاکید کرد: افرادی که زمین دارای پروانه ساختمانی هستند می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی افزود: نوع دوم مسکن حمایتی به صورت خرید مسکن ملکی است بگونه‌ای که افراد در همان شهری که ساکن هستند می‌توانند مسکنی تا ۲۰ سال ساخت خریداری کنند این طرح کمک می‌کند افراد برای خرید از تسهیلات استفاده کنند.
۷ میلیون تومان کمک بلاعوض برای خرید مسکن مهر فاقد متقاضی
وی با بیان اینکه کمک به خرید مسکن مهر در این طرح برنامه ریزی شده است تصریح کرد: اگر تقاضا برای مسکن مهر فاقد متقاضی وجود داشته باشد تا ۷ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه در برنامه مسکن حمایتی ۳۵ هزار نفر از تسهیلات این طرح استفاده می‌کنند گفت: در سال ۹۶، ۱۰ هزار واحد برای ساخت مسکن، ۲۰ هزار واحد برای خرید مسکن ملکی، ۵ هزار واحد برای مسکن مهر فاقد تقاضا از تسهیلات مسکن حمایتی برخوردار می‌شوند.
معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن، طرح مسکن اجتماعی را برای گروهی از متقاضیانی که آورده لازم را برای ساخت یا خرید ندارند دانست و گفت:: در مسکن اجتماعی برنامه دولت در قالب مسکن اجاره‌ای است بطوریکه ۲ برنامه برای ان پیش بینی شده است.
حق شناس افزود: برخی از نهاد‌ها و دستگاههای که خانوارهای تحت پوشش دارند اگر برنامه‌ای برای ساخت مسکن دارند می‌توانند از زمینی که دولت در اختیار انان قرارمی دهد برای ساخت مسکن اجاره‌ای بهره برداری کنند.
وی تصریح کرد: این نهاد‌ها می‌توانند از کمک تسهیلات مسکن استیجاری که در شهرهای کوچک ۶۰ میلیون تومان، شهرهای متوسط ۸۰ میلیون تومان و مراکز استان‌ها ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ ترجیحی و دارای یارانه برای ساخت مسکن اجاره‌ای استفاده کنند.
معاون امورمسکن شهری بنیاد مسکن ادامه داد: نهادهای مذکور باید تفاهم نامه‌ای با بنیاد مسکن منعقد کنند تا مسکن اجاره‌ای را به مدت ۱۰ سال در اختیار کسانیکه در این برنامه واجد شرایط کمک مسکن هستند قرار دهند در این طرح نرخ اجاره ترجیحی خواهد بود.
حق شناس تاکید کرد: افرادی هم که از طرح زمین دولت استفاده کنند می‌توانند به صورت توافقی ۶۰ درصد مسکن ملکی بسازند و بفروشند و ۴۰ درصد از مسکن تولیدی را به مدت ۱۰ سال به افراد تحت نظارت بنیاد مسکن و گروهای مخاطب قراردهند.
پرداخت کمک اجاره و رهن به متقاضیان
وی افزود: عده‌ای از افراد نیز در خانه‌های اجاره‌ای زندگی می‌کنند می‌توانند از کمک اجاره برای شهرهای کوچک زیر ۵۰۰ هزارنفر، ۲۰۰ هزار تومان و شهرهای بالای ۵۰۰ هزارنفر، ۴۰۰ هزار تومان در ماه ابرخوردار شوند.
حق شناس تاکید کرد: نرخ محاسبه اجاره از روی آمار است که سالیانه ۱۰ درصد افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: در برخی شهر‌ها که مالکین مسکن را به صورت رهن در اختیارمستاجران قرار می‌دهند. پیش بینی شده که کمک رهن اجاره قرض الحسنه در اختیار آنان قرار داده شود.
معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن ادامه داد: مکاتباتی با بانک مرکزی برای ابلاغ به سایر بانک‌ها و سازمان برنامه و بودجه برای تامین منابع مورد نیاز و یارانه‌ای که باید به متقاضیان داده شود، صورت گرفت.
حق شناس با اشاره به اینکه تامین این منابع از محل یارانه هاست تاکید کرد: ۴۲۷ میلیارد تومان تسهیلاتی است که به صورت یارانه به متقاضیان پرداخت می‌شود و علاوه بر ان کمک سودی که بانک‌ها باید با نرخ ترجیحی ۴ درصد پرداخت کنند.
وی افزود: هماهنگی‌های با سازمان ملی زمین و مسکن برای تامین زمین صورت گرفته است تا برای هر استانی بر حسب تعداد اجاره نشینان کم درآمد استانی تعیین شود.
معاون امورمسکن شهری بنیاد مسکن ادامه داد:در طرح مسکن اجتماعی برخلاف مسکن مهر رویکرد محله محوری است یعنی در مکانهایی که دارای خدمات زیربنایی و روبنایی است مسکن ساخته شود و یا در نقاطی که خود متقاضی زمین دارند همان نقاط اقدام به ساخت مسکن کنند.
وی تصریح کرد: در بحث اجاره هم، مجتمع‌های کوچک اجاره‌ای در داخل محدوده قانونی شهر‌ها پیش بینی شده است.
وی تاکید کرد: استفاده از بافت فرسوده نیز در این طرح پیش بینی شده است.
حق شناس از چگونگی شناسایی افراد هدف در این طرح گفت: سامانه‌ای در دست طراحی است و افراد با ثبت نام می‌توانند از این طرح استفاده کنند.
معاون امورمسکن شهری بنیاد مسکن ادامه داد: دو دستگاه اصلی کمیته امداد حضرت امام و سازمان بهزیستی، متقاضیان کم درآمد تحت پوشش را معرفی می‌کنند و بنیاد مسکن شناسایی ان دسته از متقاضیانی را که تحت پوشش نیستند، تحت نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام خواهد داد.
وی تاکید کرد: به محض تامین اعتبار قسمت اول طرح که تامین کمک اجاره و رهن است به سرعت انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۳۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش

نماینده تهران با اشاره به مصوبات مجلس در طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: براساس این مصوبات، سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی درباره مصوبه مجلس در طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفتگی بازار جلوگیری کنیم.

تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست وی افزود: در همین راستا طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه‌ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محورهای این مصوبه است.

خضریان در همین راستا ادامه داد: طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحدهای خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

نماینده تهران در مجلس خاطرنشان کرد: براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای 30 درصد تعیین می‌شود. ساماندهی سکوهای ثبت آگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس گفت: طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود؛ همچنین ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحدهای طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحدها از دیگر محورهای مصوبات مجلس است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • خبر خوش برای مستاجران
  • مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها