Web Analytics Made Easy - Statcounter

دلیل تاخیر در افتتاح پروژه ۱۰ ساله فراشبند _ فیروزآباد از سوی نماینده و فرماندار فراشبند وجود گنبدهای نمکی و از سوی مسئولان راه و شهرسازی استان فارس عدم تامین اعتبار عنوان می‌‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سال 87 کلنگ احداث جاده جدید فراشبند _ فیروزآباد به زمین زده شد، طول این جاده 33 کیلومتر است و مسیر 73 کیلومتری فراشبند به فیروزآباد را 30 کیلومتر کوتاه‌تر می‌کند و به دلیل حذف گردنه خرقه بین شهرستان‌های فراشبند و فیروزآباد که یکی از نقاط حادثه‌خیز است کاهش تلفات جاده‌ای را به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گذشت یک دهه از شروع فاز اجرایی این پروژه هنوز آرزوی مردم فراشبند برای افتتاح این مسیر محقق نشده است. کورش کرم‌پور، نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند در مجلس شورای اسلامی، در جلسه شورای اداری شهرستان فراشبند بدقولی در افتتاح جاده فراشبند _ فیروزآباد را وجود گنبد نمکی عنوان و خاطر نشان کرده است: یک تیم کارشناسی در حال بررسی و رفع این مشکل است.

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان فارس، در گفت‌وگو با تسنیم، وجود گنبدهای نمکی را مانعی برای افتتاح مسیر فراشبند _ فیروزآباد نمی‌داند و در توضیح می‌گوید: تنها 400 متر از این مسیر از گنبدهای نمکی عبور می‌کند که با کمک اساتید دانشگاه مطالعات آن را حال تکمیل است و در واقع وجود گنبدهای نمکی تاثیر چندانی در روند این پروژه ندارد.

به گفته جعفر زاهدی دلیل تاخیر در افتتاح این پروژه محدودیت‌های اعتباری است و پیمانکار این پروژه حدود 16 میلیارد تومان از اداره راه و شهرسازی مطالبه دارد.

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان فارس با بیان اینکه این پروژه تاکنون 94 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در تمام طول مسیر یک لایه آسفالت هم انجام شده است، می‌افزاید: تنها 5 کیلومتر آخر این مسیر آسفالت نشده است.

وی با بیان اینکه از 33 کیلومتر این پروژه تقریبا 28 کیلومتر آن ساخته شده است، می‌گوید: با وجود اینکه قرار بود سال 95 افتتاح و به بهره‌برداری برسد به دلیل عدم تامین اعتبار لازم این وعده محقق نشد و در هفته دولت سال 96 این پروژه به بهره‌برداری خواهد رسید.

محسن پورزارعی، فرماندار فراشبند، جاده کنونی فراشبند به فیروزآباد را جاده‌ای روستایی و کوهستانی می‌داند که با هر بارندگی با ریزش کوه مسدود می‌شود و علاوه بر آن ناامن است درصورتی که با بهره‌برداری از جاده جدید ضریب امنیت افزایش یافته و علاوه بر آن در سوخت و وقت نیز صرفه‌جویی می‌شود.

به گفته وی 25 نقطه حادثه‌خیز در جاده کنونی وجود دارد که در سال گذشته سبب فوت 18 نفر شده است بنابراین بهره‌برداری از مسیر جدید بین این دو شهرستان سبب کاهش تصادفات فوتی و جرحی خواهد شد.

دلیل تاخیر در افتتاح پروژه فراشبند _ فیروزآباد از سوی نماینده و فرماندار فراشبند وجود گنبدهای نمکی و از سوی مسئولان راه و شهرسازی استان فارس عدم تامین اعتبار عنوان می‌‌شود. تا زمانی که مطالعات مربوط به گنبدهای نمکی به طور کامل تکمیل نشود نمی‌توان اظهار نظر قطعی در مورد آن ارائه کرد اما همواره عدم تامین اعتبار سنگ بزرگی در مسیر تکمیل پروژه‌های مختلف بوده است.

خبرگزاری تسنیم در نظر دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس در جریان بگذارند.

انتهای پیام/

R41382/P1336/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۳۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود

مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری گفت: با هدف کاهش حوادث جاده‌ای، عملیات تکمیل باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی این شرکت انجام می‌شود.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری، جواد تقی‌زاده گفت: با توجه به ترافیک شدید و تردد بالای محور امیدیه به دیلم و آغاجاری و بروز حوادث پرشمار خودرویی و درنتیجه آسیب‌های جانی و مالی برای همشهریان گرامی، تکمیل این قسمت از جاده به طول هزار و ۵۰۰ متر در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به ضرورت تسریع در روند تکمیل باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری افزود: عملیات اجرایی این پروژه با تلاش مجموعه مهندسی و ساختمان شرکت با ۳۲۰ میلیارد ریال هزینه آغاز و پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری، به‌عنوان زیرمجموعه‌ شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، درزمینه تولید و بهره‌برداری، فرآورش و انتقال نفت خام و گاز طبیعی، همچنین تولید میعانات گازی فعالیت می‌کند. ظرفیت تولید نفت این شرکت به‌طور میانگین معادل ۶۱۵ هزار بشکه و ظرفیت تولید گاز آن حدود ۲۰ میلیون مترمکعب در روز است، این شرکت همچنین روزانه ۳۰ هزار بشکه میعانات گازی تولید می‌کند.

دیگر خبرها

  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • جذب مربی‌های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • جذب نیرو مربی های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • تکمیل باند دوم جاده امیدیه تا سه راهی آغاجاری
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است