Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@18:19:02 GMT

ماه مبارک رمضان فرصتی ویژه برای ارتقای امور قرآنی است

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۱۳۸۹۶

دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور ماه مبارک رمضان را فرصتی ویژه برای ارتقای امور قرآنی دانست.

به گزارش ایسنا، دکتر ابوالفضل خوش‌منش دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور در بیست و چهارمین جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور که به ریاست دکتر محمد سعید تسلیمی قائم‎مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد، ضمن تشریح نحوه برگزاری این جلسه، ماه مبارک رمضان را فرصتی ویژه برای ارتقای امور قرآنی دانست و با تشکر از مشارکت اعضا و مدیران ستادی حاضر در جلسه، ابراز امیدواری کرد این اهتمام قرآنی که به برکت ماه مبارک رمضان ایجاد شده است تا رمضان آینده استمرار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشوردر ادامه افزود: در این جلسه وضعیت دو برنامه ملی توسعه مطالعات نظام‌سازی قرآنی و گفتمان‌سازی ادبیات توسعه فرهنگ قرآنی بررسی شد.

وی در ادامه گفت: نظام‌سازی قرآنی مطابق مدل کارکردی نظام توسعه فرهنگ قرآنی، یکی از اهداف اصلی این نظام شمرده شده است که تامین نیازهای دانشی آن بر عهده کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور قرار دارد و برنامه ملی گفتمان‌سازی قرآنی نیز به عنوان برنامه زیرساختی کمیسیون زمینه اجرای سایر برنامه‎های ملی را فراهم می‌آورد.

گفتنی است در این جلسه معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس سیمای قرآن و نماینده شورای عالی استان ها در کمیسیون به عنوان اعضای جدید شرکت داشتند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، در ابتدای جلسه از زحمات دکتر محمدحسین امید معاون سابق اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در مشارکت و حضور مستمر در جلسات و اجرای مصوبات تقدیر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۳۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه، با موضوع اجرایی شدن رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در این جلسه که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در کارگروه امنیت غذا و تغذیه برگزار شد، گفت: به دستور رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند برای تأمین امنیت غذایی و دسترسی مردم به غذای سالم در مدت ۲ ماه برنامه عملیاتی سال جاری ذیل سند ملی امنیت غذایی تهیه و در جلسه آتی شورای عالی ارائه کنند.

وی افزود: در سال جاری فرصت طلایی حاصل شده است که با توجه به رهنمودهای ریاست جمهوری، موضوعات مرتبط با قرار گرفتن غذای سالم در سفره مردم، اهتمام و تشریک مساعی در همه دستگاه‌های ذی نقش صورت پذیرد.

به گفته مطلق، «امنیت غذایی و غذای سالم» در اولویت برنامه‌های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال جاری قرار دارد.

کد خبر 6097588 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است