Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@16:24:09 GMT

مالیات واحدهای تولیدی چالش ایجاد کرده است

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۱۴۱۸۴

مالیات واحدهای تولیدی چالش ایجاد کرده است

رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: در شرایطی که واحدهای تولیدی در پرداخت حقوق کارکنان خود با مشکلات بسیاری روبرو هستند، مالیات این واحدها چالش جدی ایجاد کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، سید عبدالوهاب سهل‌آبادی در نشست نمایندگان اتاق بازرگانی و قضات دادگستری هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی اظهارکرد: مودیان مالیاتی در انتخاب نماینده خود در هیئت‌ها اختیاری ندارند و خواسته فعالان اقتصادی از دادگستری و اداره کل مالیاتی استان این است که در انتخاب نماینده و هیئت، اتاق بازرگانی نقش داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتاق بازرگانی اصفهان از نمایندگان اتاق و قضات دادگستری هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی خواست که موضوعات قابل طرح در شورای گفت‌وگو استانی و کشوری را به دبیرخانه شورا ارایه کنند.

سهل آبادی تاکید کرد: فعالان اقتصادی خواستار پرداخت مالیات عادلانه‌ هستند، ولی ممیزان مالیاتی در استان در برخورد با مقامیان مالیاتی سخت‌گیری بسیاری دارند.

هم‌چنین نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: کاهش درآمد شرکت‌های بزرگ استان و به دنبال آن کاهش درآمدهای مالیاتی بر بنگاه‌های کوچک و متوسط فشار مضاعف مالیاتی ایجاد کرده است.

مصطفی رناسی، روند تعطیلی واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان را نتیجه این فشار مالیاتی دانست و گفت: جبران مالیات شرکت‌های بزرگ استان که امروزه به یک‌چهارم کاهش‌یافته نمی‌تواند از بنگاه‌های کوچک و متوسط تامین شود.

وی از تشکیل هیئت ویژه بررسی عملکرد نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی خبر داد و گفت: برگزاری جلسات آموزشی و توانمندسازی نمایندگان در دستور کار این هیئت است.

رناسی خواستار گزینش پرونده‌های مقامیان به ‌صورت مکانیزه برای ارایه در هیئت‌ها شد و گفت: سازمان امور مالیاتی در ارسال پرونده‌های مالیاتی به هیئت‌ها گزینشی عمل نکند.

هم‌چنین معاون قضایی دادگستری اصفهان گفت: در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال دادگستری استان تلاش می‌کند که حمایت قضایی از فعالان اقتصادی صورت گیرد.

سید محسن بنیمی هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی را نهاد شبه قضایی دانست و گفت: وجود انگیزه و تخصص می‌تواند کارکرد این هیئت تا را دو چندان سازد.

وی افزود: دادگستری همواره تلاش می‌کند که قضات متخصص و دارای تجربه را در این هیئت‌ها شرکت دهد.

معاون قضایی دادگستری اصفهان برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی قضات و نمایندگان اتاق بازرگانی در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی را موثر دانست و گفت: بررسی مسایل و مشکلات هیئت‌ها و ارایه راهکارهای اجرایی می‌تواند از نتایج این نشست‌ها باشد تا جریان تولید و تجارت استان تقویت شود و از طرف دیگر درامد مالیاتی دولت دریافت شود.

در ادامه رییس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان گفت: دو چالش بزرگ مالیاتی فعالان اقتصادی تعلق نگرفتن مالیات به سپرده‌های بلندمدت بانکی و نپرداختن مالیات بر ارزش‌افزوده واحدهای صنفی است .

مرتضی بیشه تاکید کرد: فشار مالیاتی بر تولید روزبه‌روز افزایش‌یافته و در کنار استهلاک ماشین‌آلات شاهد تعطیلی روزانه واحدهای تولیدی در استان و افزایش نرخ میانگین بیکاری نسبت به میانگین کشوری هستیم.

وی مشکل بزرگ سازمان امور مالیاتی را نداشتن اعتماد به تولیدکنندگان دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۴۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر کشانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفت‌وگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

وی اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

کشانی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

وی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفت‌وگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به برگزاری نشست رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگردها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

کشانی با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 749117

دیگر خبرها

  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود