Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله مصباح گفت: عده ای معتقد هستند که با احکام اسلامی نمی توان جامعه را اداره کرد، می گویند خدا و پیامبر و اهل بیت(ع) قبول است اما احکام به درد امروز نمی خورد. آفتاب‌‌نیوز : آیت‌الله محمد تقی مصباح یزدی رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) شنبه شب در جلسه درس اخلاق که در دفتر رهبر معظم انقلاب در قم برگزار شد، گفت: کسانی از روی اشتباه و جهل و گاهی برای منافع شخصی و هوای نفس در مقام مخالفت با امام معصوم بر آمدند و حتی حاضر شدند برای این که چند روزی بتوانند بر مردم حکومت کنند ائمه معصومین را به شهادت برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که یکی از بدترین ظلم های دشمن این است که به افراد باورانده اند که پست تر و حقیرتر هستند، ابراز داشت: ظلم دیگر دشمن این است که می گویند آموزه های حقوقی و سیاسی که ما القا می کنیم بهتر از دین است و اگر امر دایر به اجرای آموزه های دین و القائات آن ها باشد باید آموزه های آنان را مقدم داشت.
وی عنوان کرد: متأسفانه در بسیاری از کشورهای اسلامی و تحصیل کرده تحت تأثیر این مسائل واقع می شوند چون تحصیل کردگان آن ها در کشورهای خارجی این موضوعات را آموزش می بینند، در کشور ما بسیاری از کسانی که مقامات برجسته دارند تحصیل‌کرده‌های انگلیس و آمریکا هستند، حالا این که دکترا را گرفتند یا خیر نمی‌دانم اما می‌گویند در آن تشکیک وجود دارد اما تحصیلات آن‌ها غالبا در انگلیس و آمریکا بوده و به این موضوع هم افتخار می‌کنند.
استاد برجسته حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: افرادی باور کردند اسلام که خود آن‌ها نان آن را خورده و هرچه دارند از آن است اصولی دارد که صحیح است اما احکامی دارد که همیشه نمی توان به آن‌ها عمل کرد، می گویند اگر بنا بر حرام بودن ربا باشد باید تمام بانک ها را بست چون هیچکدام از ربا خالی نیستند.
وی ادامه داد: در زمان انقلاب و جمهوری اسلامی ایران کسی که شخصیت برجسته کشور حساب می شود می گوید مشروعیت حکومت علی(ع) به رأی مردم بود و جلوتر از آن حق نداشت بر مردم حکومت کند و خود حضرت گفته هرچه مردم بگویند و مردم به هرکس رأی بدهند رأی امام نیز اینگونه است.
آیت الله مصباح با اشاره به نامه امیرمؤمنان به مالک اشتر ابراز داشت: حضرت فرمودند «مسلمانان بعد از پیامبر با هم اختلاف کرده و نزاع پیدا کردند، هرگز به ذهن من خطور نمی کرد که بعد از پیامبر من را بگذارند و به سراغ کس دیگری بروند، هیچگاه خیال نمی کردم عرب چنین کاری کند، ناگاه دیدم مردم با کسی بیعت کردند» آیا این یعنی علی(ع) فرموده مردم به هرکس رأی دهند من هم همان کار را می کنم؟
وی عنوان کرد: آن فرد این فرمایشات را دیده و چنین سخنی می گوید، واقعا چگونه می شود که گاهی چشمان انسان بر خورشید بسته می شود آفتاب را هم نمی بیند، حضرت می فرماید دیدم که مردم بیعت می کنند اما دست خود را کشیدم و بیعت نکردم تا این که داستان ارتداد پیش آمد و در زمان خلیفه اول گروه گروه از دین برگشتند و رسما اعلام کردند که اسلام را از بین خواهیم برد، از این رو امر دایر شد که اسلام به نابودی برود یا این که حضرت از حق الهی خود صرف نظر کند تا اصل اسلام محفوظ بماند.
رییس مؤسسه امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: حضرت می فرمایند ترسیدم اگر کنار باشم مصیبتی به اسلام وارد شده یا این که اسلام کاملا از بین رود، مردم باید بدانند که وضعیت چگونه بوده است؛ حضرت امام از ابتدا می فرمودند که اسناد انقلاب را حفظ کنید که ممکن است بعدا مردم فراموش کنند؛ علی(ع) این مسائل را نوشته و کسانی که مدعی پیروی علی(ع) هستند می گویند حضرت فرموده هرکاری مردم انجام دادند انجام می دهند، اگر حضرت مسائل را بیان نمی کردند چه می شد؟
از ابتکار «طرح اعزام طلاب به غرب» تا «انتقاد علنی از تحصیل برخی مقامات در غرب»
سایت انتخابات در واکنش به این اظهارات آیت‌الله مصباح یزدی نوشته است: آیت الله مصباح که ریاست موسسه پژوهشی امام خمینی را برعهده دارد، همواره در طول چندین سال اخیر تحصیل برخی از چهره های دولت روحانی و شخص او را در غرب مورد انتقاد شدید قرار داده است.
بار اول خرداد 1393 بود که آیت الله مصباح در کنایه‌ای مشخص گفت: تحصیل‌کردگان انگلیس و بعد آمریکا و فرانسه مهمترین انحرافات فرهنگی کشور را رقم زده‌اند؛ چرا که ساختار فکری آنها به دست آن کشورها ساخته شده است.
وی همچنین در خرداد همان سال با طعنه به روحانی، اظهار کرد: «برخی افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دین‌ات را از کجا یاد گرفته‌ای؛ از فیضیه یا انگلستان؟»
آیت الله مصباح؛ مبتکر طرح اعزام طلاب به غرب
شاید کمتر کسی نداند، اما آیت‌الله مصباح که این روزها روحانی و چهره‌های برجسته دولت را به خاطر تحصیل در غرب نکوهش میکند، خود مبتکر اعزام طلاب به خارج در سال 1372 است. موسسه تحت نظر آیت الله مصباح در اولین مرحله از این اقدام، تعداد ده تن از طلاب مؤسسه به کشور کانادا و امریکا عزیمت کردند.
علی الظاهر دانشگاه مورد علاقه موسسه آیت الله مصباح، دانشگاه معتبر و مشهور مک گیل در کاناداست. آیت‏ الله مصباح یزدى خود نیز در ابتدا با سفر به کانادا و دیدار مستقیم با مسؤولین دانشگاه مک‏گیل سعی کرد پلی بین موسسه خود و این دانشگاه کانادایی برقرار کند.
تکته قابل توجه اینکه هزینه این اعزام ها و...نه از جیب موسسه امام خمینی که از بودجه فرهنگی کشور می رود. در واقع، موسسه آیت‌الله مصباح در طول این سال ها همواره از بودجه سالانه کشور بهره مند بوده است.
نامه آیت الله مصباح به آیت‌الله هاشمی و درخواست 150 هزاری از او برای سفر جمعی از طلاب به نیویورک
حجت الاسلام سقای بی ریا و حجت الاسلام آقاتهرانی از جمله شاگردان مشهور آیت الله مصباح هستند که در کانادا و امریکا تحصیل کرده و حتی «گرین کارت» این کشورها را هم اخذ کرده‌اند.
آقاتهرانی در اردیبهشت 91، در واکنش به انتقادات به ماجرای گرین کارت، گفت: «حضرت آیت‌الله مصباح گفتند بین اصولگراها، جبهه پایداری‌ها را درست‌تر می‌بینم. آن وقت طرف می‌آید می‌گوید فلانی گرین‌کارت دارد، خب! دارد. می‌خواهی چه کارش کنی؟ آیا دعوا سر این است؟ اصلا محل دعوا اینجاست؟ داری مردم را از دعوا منحرف می‌کنی. چرا کسی که آقا درباره‌اش می‌گوید اسلام‌شناس است و بعد از شهید مطهری و علامه طباطبایی، الان چشمم به وجود مبارک ایشان روشن است و جای خالی آنها را ایشان پر کرده است، نظرشان درباره جبهه پایداری این است؟ آن وقت ما می‌آییم و حرف‌هایی می‌زنیم که اینها گم بشود. دعوا این چیزهایی است که دارند می‌گویند؟ عین آمریکایی‌ها.»
وی همچنین در آبان ماه سال 90 به داشتن گرین کارت آمریکا اذعان کرده و گفته بود: «باید از افرادی که درباره گرین کارت داشتن من سخن گفتند، پرسید که ایا اصلا کارت باطل شده من را دیده‌اند یا خیر؟ اصلا آنها می‌دانند که من در آمریکا چکار می‌کردم؟ واقعا این افراد از چه چیزی فرار می‌کنند و هدفشان چیست؟!»

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۴۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری

 آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری،رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر امروز دوشنبه در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور اظهار داشت: تحریم‌ها عاملی شد تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

وی گفت: البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» پرداخت، بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشور‌ها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند، حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

حسینی بوشهری افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آنها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امید‌های آینده حوزه هستند؛ اما به خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند، باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

در ابتدای این جلسه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، با تشریح جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده از آن را داشت.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت، بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود و غرب از این محصول برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

وی با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حمایت چهره نزدیک مصباح یزدی از گشت ارشاد و طرح نور
  • عملیات وعده صادق فخر اسلام و مسلمین بود
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • مناظره در باره نقش مردم در حکومت در دیدگاه های آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مرتضی مطهری
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • آیت الله جوادی آملی: حرف هر واعظی در مردم اثر نمی‌کند، وگرنه روضه خوانی‌ها و وعظ کم نیست